as if a good thing could make up for all this pain.

Haft en toppen dag på Tom Tits med min och min bestavens familj. Kom precis hem, trots att vi åkte ganska tidigt därifrån. Vet ni varför? Jo, det var bilköer i Stockholm. Men så fort som det började skymma typ runt fyra började jag nicka till. Och så satt jag där och liksom lååååååångsamt somar till, sover i en mikrosekund och vaknar sedan upp i panik, av ingen som helst anledning. Känner ni igen er? Jag gör ;)

Jaja, det var mest små barn där. Och de brukar ju vara såå himla söta, men idag var de bara jobbiga och omöjliga och vägrade lämna alla roliga saker... Lite sur blev man väl, men vad ska man göra om man är typ åtta år äldre än dem, man kan ju inte direkt skrika.. "men är det svårt att fatta att det finns fler här som också har betalat för det här, det står att man får köra en gång och sedan är det någon annans tur"
Vi hade iallafall en bra dag trots allt!

Dagens höjdpunk var när jag åkte en sånhära grej......och den stora rutchelkanan från fjärde till första våningen. Fast det var HEMSKT att springa uppför trapporna, fick nästan mjölksyra ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0