Det är lugnt.

Lungt mannen, luuuuuuuungt. Är typ, halvt, sådär på bättre humör... nästan. Har tyvärr ett extremt begär av köttbullar, vilket är jobbigt eftersom jag inte lär äta det de närmsta dagarna, men hursomhelst, i brist på fantasi: Adios amigos!

Asså, hahahah! Bildkvaliteten people...

Sucker for love.

Motarbetad av hela världen. Utan att göra detta till ett depp-alla-världen-hatar-mig-inlägg, meeeeen varför funkar inte kameran. Inget roligt att blogga utan bilder ju. Och nej tack, mobilbilder. Som ni kanske förstått är jag inte på så bra humör, livet som tonåring asså.. Nej, men, tralalalaaaaaa, vad jobbit allting blev. Vill bara riva önder ett papper (funkar alltid förvånansvärt bra). Vet inte riktigt om jag har något att tillägga förutom att jag ska börja jobba olagligt så jag får pengar till en systemkamera, inte för att jag kommer göra det, men bara för att förtydliga att jag är sur (och hur mycket jag vill ha en systemkamera).

Staden härlig med stort H - Uppsala (i brist på bilder)

Mot varmare breddgrader - överraskning!


Skoja bara, i mina drömmar sitter jag på flyget till Italien, men nej... icke sa Nicke. Sååååååå, nu kommer det vanliga, normala inlägget:
Hej allesammans! Och god morgon/förmiddag/lunch. Idag ska jag hålla mig hemma, men kanske ta en promenad och träna lite smått. Lov är det värsta som händer mig, så är det alltid. Jag sitter etthundra procent stilla i tre veckor, kul? Nej, jag har tävling i februari. Så nu blir det styka, promenad, stretch, styka, promenad, strech... resten av lovet. Vem försöker jag lura? Kommer klara detta i ca två dygn innan jag ger upp haha, men jag ska iallafall försöka få upp någon sorts kondition under lovet.
Fred ut!

Det jag lever för.

I miss your smile, but I miss mine more.


Kladdmuffins = kärlek.
Åh, nu ska jag rusa upp till coop och hämta ut mina kläder!! Om min nacke klarar av det dvs.. Den var nämligen så att jag gäspade imorse och min nacke knakade till, HÖGT. Och det var historien om hur jag skaffade en rejäl dos av nackspärr. Voltaren, ipren, värmekudde - check! Jaja, annars ska jag träffa min älskade, saknade Bahar efter lunch eftersom hon kom hem igår.

Your order has now reached Malmö.

Yes, mina kläder befinner sig inom Svea rikes gränser, ren lycka säger jag bara. Skulle skriva värsta långa bra inlägget nu, men pappa ropade att det är mat och jag måste gå till köket på direkten. Fred ut!

I'm so sick of love songs, so tired of tears.

Jag älskar saker som luktar gott! Fast inte parfymer, men läppglans, krämer, kryddor, blommor, tvål... och så vidare. Skulle dock aldrig slösa bort mina pengar på sånt. Rosor, doftpåsar, julgran, citromeliss... mums.

Underbara lip smackers! Vill bara äta upp dem...

Stop holding on to what hurts, and make room for what feels good.

Åh huvudvärk, älskade huvudvärk, kan du inte bara överge mig och gå vidare? Inse fakta; jag vill inte ha dig längre. Ja, du hörde rätt.. DISS DISS DISSSS!

Hej hej! Idag ska jag göra lunch, ha biomys med My och eventuellt leta efter ett par svarta jeans. Nu ska jag träna på gitarr, har dock inte räknat ut hur det ska gå till eftersom mina fingrar är SÖNDER. Kanske ska måla naglarna istället? Haha.

Cut out all the ropes and let me fall.

Hola guapa! Känner mig som en mosad banan. Har inte sovit bra på flera nätter och har inte ork till NÅGOT längre. Skulle sovit hos Vendela i natt men orkar verkligen inte det. Hej jag heter Elsa och jag blev utbränd över ett jullov!

Bild från länge sen. Fred ut chalapenitaio.

Come on skinny love, just last the year.

Gårdagens shopping med syster var inte 100%, men den dög, vi hade ju kul iallafall, och jag hittade några fina saker. Idag blir det en ny runda, men jag är inte ute efter impulsköp, utan ett par nya svarta jeans. Btw, halsringen är femhundratusen gånger finare i verkligheten!

Förlåt för bildkvaliteten, åter igen, jeg har ingen usb-kabel till kameran!

When words fail, music speaks.


Åh kära gitarris, fast i träffades i förrgår är du absolut min allra bästa vän i hela vida världen! Du har dock förstört mina fina fingrar och tvingat mig att klippa av mina nagar, vilket ger dig ett minus i kärlekspoäng.

There are many things that I would like to say to you, but I don't know how.

Omgomgomg, idag är dag ett (uno, eins, un, oneeee..) av mellandagsrean, gissa vart jag ska tillbringa dagen??? Har redan fuskstartat shoppingen med två blusar och en plånbok från monkis webshop. Bilder kommer när de levereras hem till mig (om tre-fem dagar). NU ÄR JAG LYCKLIG!

Fred ut! Synes och höres! Ha de gott!

Always borrow money from a pessimist; he won't expect it back.



Pengar, kexchoklad, akustisk stålsträngad gitarr, biokort, lite kläder, tre filmer.. slutats: en bra jul, haha! Har dock redan spelat sönder mina fingertoppar på stålstängarna, men man härdas med tiden sägs det ju.

Although it's been said, many times, many ways: Merry christmas to you.



God jul (i efterskott) kära läsare!

Julen knäckte! God mat, bra presenter, Kalle Anka, godis, mys... osv. USB-kabeln till kameran har sprungit bort, så jag kan tyvärr inte lägga ut några bilder, så det blir senare ett inlägg med presenterna i google-bilder på presenterna i stället.

That could be the best memories.




Hade tyvärr ingen bild på mig och Bahar där ingen av oss dör så jag avstod. (saknar dig Bahar, jättejättejätte mycket)

There's no way out of this, so let's stay in.


Göttig jullåt, haha!

Imorgon är det julafton kompis! Åh, jag börjar äntligen bli som en liten femåring... Kalle anka, julklappar, MAAAT! Annars kommer en familjemedlem hem från sjukhuset idag, så bara det gör ju halva julen. Dock lite kämpigt eftersom sjuklingen måste ta över min himmelska hotellsäng och jag måste sova på en madrass på min systers golv men men, bättre så än att tillbringa julen med att hälsa på på sjukhuset.

Åh nej, nu ser du mig. Jag måste rota i väskan efter mod.


Osminkade på allsång, ge mig sommar!!
Idag ska vi fixa allting till julen, mysigt va? Vet inte hur ni brukar göra men vår familj är alltid väldigt efter och börjar typ pynta fyra dagar innan julafton, förutom adventsljusstakar och så vidare.

I brist på något att säga så vill jag bara informera er om att det idag var en svart plupp på vår vita vägg och som den insekts-fobi-människan jag är fick jag ungerfär en hjärtattack. Nu kan jag inte gå in på mitt rum längre. Tänka att vara instängd i samma rum som en typ insekt. Ugghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, undrar vad jag ska ta mig till i sommar när de verkliga insekterna återvänder till världen. Jaja, no time for grief, nu är det jul!


Gris - spis - ris - ?

Anledningen till att jag aldrig rimmar på mina julklappar till människor är att jag s-u-g-e-r (SUGER). Mina försök brukar oftast bli något i stil med: "Här har du en bra sak, tra-la-la-la-la-la-laaa. Som kan vara användbar, tra-la-la-la-la-la-la.


Så förlåt nära och kära för saknaden av rim på mina klappar!

"Du är inte förlåten, vem tror du att du är"

Some people hear voices, some see invisible people, others have no imagination whatsoever.

Här sitter man då, dan före dan före dan före dopparedan, i en tomteluva med datorn i knät. Avslutade nyss ett telefonsamtal med min älskade, fina farmor och innan dess åt jag världens äckligaste pizza. Det positiva är att jag och syster nu har julpyntat vardagsrummet, tv rummet och köket.. plus att jag har fått i mig lite herrjunga äppelcider (alkoholfri fyi, haha).

Det är självklart skönta att ha jullov men det är lite irriterande att vi gick en vecka i onödan i skolan. Jag menar betygen sattes ju FÖRRA onsdagen, alltså har vi bara haft leka-lekar-lektioner den senaste veckorna, vilket i och för sig är ganska kul om man går i min klass, men det känns ändå ovärt att ta sig upp tidigt på morgonen och tillbringa en hel dag i skolan när man ändå inte gör något vettigt. Punkt slut, tack för mig, tralala, tjohej!

48_large

Take me as i am, or watch me as i go.

Åh herre nu är skolan slut. Efter världens läääängstaaaa långtråkiga skolavslutning hade vi julfika med klassen och fick våra betyg - nöjd tjej tralalaaaaa. Sedan tog jag bussen till stan och träffade familjen för att käka kineslunch och sedan satt jag med min syster på biblan och pratade innan vi tog bussen hem igen. Nu kollar vi på That 70s show och äter muffins som jag impuls-bakade igårkväll. MUMMA!



Åh älskar det avsnittet när Eric åker in i framtiden för att se vad som skulle hänt om han aldrig blivit tillsammans med Donna. Fez är mitt livs största idol!

Love is like heaven, but it can hurt like hell.

Okej, panik. VAD SKA JAG HA PÅ MIG PÅ SKOLAVSLUTNINGEN??? (som btw är IMORGON.. PÅ MORGONEN)

När du står ensam kvar på två, när ytan inte går att nå. När du träffar botten - kom ihåg mig då.

Idag var det juldans på skolan - riktigt härligt alltså! Uppträdde med klasskamrater och det gick väl helt okej. Annars var det väldigt skoj, dock trettioelva grade varmt eftersom alla skolans elever var inklämda i idrottshallen och jag hade en tjocktjocktjock stickad tröja på mig (dåligt val säger jag bara).

Nu har jag fyra varma mackor, en kanna vatten, tvn och syster bredvid mig. Redo för party people!

ps. pga kneiz publicerades detta inlägg x antal timmar i efterhand men jaja..

Fjärde gången för idag, men jag antar att den enda som räknar är jag.

tjojojojojojoooooo pepole! Just nu befinnar jag mig i ett lyckorus efter att ha insett att min plattång funkar om man använder eluttaget i hallen, istället för det på mitt rum, SCORE! Annars mår jag fortfarande dåligt men jag ska till skolan imorgon för vi har världens mesta sovmorgon och bara fyra piece-of-cake-lektioner. Adios!

Btw, jag har fått ett minimikro-återfall på Justin Bieber här i min ensamhet haha. Trodde jag mestadels kommit över den perioden i mitt liv - men INTE då.

Klockreeeeeeeeeeeent.

He broke her heart. She broke his X-Box. I think we all know who cried harder.

Knowledge is knowing a tomato is a fruit; Wisdom is not putting it in a fruit salad.

Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.

Roses are red. Violets are blue! Faces like yours belong in the zoo. Don't be mad I'll be there too, not in the cage, but laughing at you.

När alla löften klingar falskt.

18 december

Skulle tillbringat en hel dag med dans idag, men jag orkade inte ens vara med på genrepet. Mår illaaaaa. Helvete. Jaja, var ingen ide att stanna kvar bakom scenen för jag skulle inte klara av alla nummer. Åh det käns verkligen som att jag ska spy just nu, har dock inte spytt - rent tekninskt sett - än.

Man är så fin och fräsch när man är sjuk:

if i had a british accent i'd never shut up

Read the rubrik. Jag har helt enkelt fåttt dille på dethär med brittisk accent, så vackert! Alla låter som gamla snofsiga tanter, fast på ett gulligt sätt.

Up iPhone CaseLove is a Beautiful Word iPhone Caseókshirahm sky mandala iPhone CaseDG Aztec No.1 iPhone CaseSmoke iPhone CaseFree Falling iPhone CaseGlam Snow iPhone CaseRiver Foam Snowflake iPhone Case

När jag har en iphone ska jag köpa mitt skal på Society6. Såå fina!

long gone



För åtta månader sen såg jag ut såhär, känner mig väldigt förändrad!

so let's crawl 'til we can walk again, and the run until we're strong enough to jump. Then we'll fly, until there is no end.

Idag sket jag somsagt i Stockholm, istället ska jag ha en hemma mys dag/kväll med Bahar och bara ta det piano. Hitills har jag kollat på julkalendern och The Rachel Zoe project (kärlek till det programmet alltså), ätit varma mackor, tagit medicin+ipren (bajs huvudvärk av sömnbrist) och duschat. Händelerit, jo tack jag vet.

Juste, jag har även bytt min pinkod på mobilen till en sexsiffrig kod. HA försök knäcka den om ni kan va?

fotöljmys



Ikväll blir det filmmys med familjen.
Bahar tittade in några timmar efter skolan så vi satt och pratade osv. Imorgon skulle jag åkt till stockholm men det ska jag inte längre ;pPPpppPp

there's a difference between smelling good and smelling like you just went swimming in perfume.

Det händer gansa ofta att folk "reagerar" på att jag och Emma "bråkar" så mycket, så jag tänkte ta mig tiden att förklara det hela..

Vi är oftast inte sura på riktigt, nej, men vi båda är dåliga förlorare, dåliga vinnare och måste alltid ha rätt. Därför kan vi ofta sitta och argumetera om allt mellan himmel och jord och den som "förlorar" blir sur och så börjas de. Det är oftast jag som blir sur för Emma tror alltid att hon vinner även om hon inte gör det enligt mig, haha, och så går det runt och runt i en ond cirkel eftersom jag nu måste argumentera till varför Emma inte alls vann. Fattar ni?

Det viktigaste är iallafall att vi har kul ändå, men vissa i omgivningen stör sig ganska hårt på det.. Vilket försig kanske inte är jättekonstigt. Hursomhelst älskar jag Emma (ändå). Punkt slut!

Ciao guapa! (kan man ens säga så? jag läser nämligen inte spanska...)

hemmaaa-a-a-aaaa (tänk er melodin från hemma reklamen)

Sjuk, sur, pissed, irriterad, tjurig - ja, you name it! Jag är helt enkelt inte den människan som är gjord för att vara hemma, spenderar hellre mina dagar i skolan med vänner än ensam även om jag slipper lektioner.

Missade showrepet på dansstudion igår och det känns ju inte direkt strålade, om man säger så. Men jag tror jag överlever, tror jag. (fin mening)

Gårdagens mattelektions resultat:



Tog oss totalt femtio minuter att knåpa ihop denna bild, haha. Snäppet högre än dagisnivå om jag får säga det själv ;) Diggar gubbarna som föreställer (fv.) mig, Emma, Alex och Frida. Och kika in tomtan som sticker fram ur skorstenen.

Jaja, från oss alla till er alla: En riktigt god jul! .. i förväg..

where am i supposed to go when it's dark outside

Idag mådde jag skitdåligt och mitt humör sprutade ut blixtar mot botten av livet. Vi skulle skriva dikter på svenskan (därv dages poetiska språk tralalaa) och jag hade varit borta de två senaste gångerna (när de gått igenom hur man skulle göra osv) så det gick väl SÅÅDÄÄÄR. Menmen, dxet enda posetiva med dagen är att det var julbord i skolan - muuummssssss!

Nu ska jag lyssna på linkin park för deras låtar är så fina när man mår dåligt. Speciellt leave out all the rest. Nu vet ni det. Kul liv. Får jag gå nu? haha, nej men taco heeej!

Oh nana, what's my name..

försoven

Jag hatar att inte ha snooze på min väckarklocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas jag hinner kolla på julkalendern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

well exuse me while i get killed softly

Morsning korsning i eder stuga, jag är ä-c-k-l-i-g-t otaggad på skolan idag. Missar dessutom eftermiddagen då jag ska tillbaks till läkaren och fortsätta min astma-undersöknings-grej. Ska springa i trappor i typ åtta minuter - trevlans. Sen ska jag kanske hälsa på en nyopererad familjemedlem eller på ledarmöte i kyrkan, det beror på om det är ok att vi hälsar på på sjukhuset eller inte.

Jobbig dag idag - börjar halv nio, fast det är kultur som första lektion så jag lär ju överleva trots allt.

Herreguud checka in bilden. Känns som åratal sen och vad i hela vetet har jag på mig?!? Farfars gamla svensdirektreklam-jacka och vattenfall-kepsen jag "vann" utanför friidrotts em när jag var nio år - stylish. Men döm mig inte efter utseendet; klockan var ASTIDIG och jag satt och väntade på att bli insläppt på allsång på skansen.



Nuuu är det dags att väcka systern min, för snart börjar julkalendern och den får vi ju inte missa ;)

från luciamorgonen

Chaaarmiing bild va? ;)



Negativt: Jag ser ut som ett kioskmongo utan smink.
Positivt: Man ser bara halva mitt ansikte på bilden.

nobody knows, no one cares

Ber om ursäkt i förväg för detta inlägg men jag behöver avreagera mig.

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Har gått lucia idag. Inte nog med att man måste ha på sig spöket Labans nattlinne och en krans som kliar söder hela håret, nej, det är sjuttioelva grader varmt och ljusen tar upp allt syre så det är väldigt jobbigt att andas. Inte direkt min favorit sysselsättning alltså. Sedan ska man sjunga också. JAG vill bara inte vara där och DE SOM KOLLAR vill inte heller vara där. Jobbigt läge, jo vars. Men männsikor, kan ni inte bara hålla käft och genomlida allting även fast det är hemskt? Det är väl bättre än lektion iallafall? Nej men istället sitter folk och skrattar när personer tagit till sig modet att sjunga solo. Vem tror att du är? Har du rätt att förstöra för andra. Den som sjunger kanske har gått och oroat sig och mått dåligt i flera dagar innan (jag sjöng inte själv solo, men det är såå jävla respektlöst att jag blir sur ändå)

Aja, om man ser det positiva i det hela så svimmade jag inte, ramlade inte och hade bara magkramp på andra halvan av åttornas föreställning. Plus att vi fick ledigt från ALLA lektioner idag, så nu ska jag bara spendera eftermiddagen ätandes, med min lillasyster tills vi ska gå kvällens luciatåg. Punkt slut!

chestnuts roasting on an open fire

Imorrn smäller det! LUCIA people. Känner mig inte jätte taggad just nu eftersom man lätt kan må illa och svimma pga värmen och jag är väldigt känslig i vanliga fall också. Och så lägger vi på magont och huvudvärk på det, så har vi en garnterat hemsk dag framför oss. Vi ska ha uppsjungning halv nio i aulan och eftersom man ska vara fin, så får jag lida pin och gå upp bajs tidigt så jag inte kommer för sent.

Var på gränby med mina päron (Haha, jag hatar det uttrycket. Varför just päron?) och införskaffade vättskeersättningstabletter, vita tights, vita strumpor, ipren, lingongrova, skivbar leverpastej, drickyohgurt och jullklappar till syrran. Tack och hej leverpastej!

Tumblr_lvlshle6tq1qjlwh3o1_500_largeTumblr_lvvdnjvgav1qzybmvo1_500_large_largeTumblr_lw3m44ncuh1qjscedo1_500_largeTumblr_lvo0cuj1rg1qbbisao1_500_large

Älskar stickade, stora, varma tröjooor!

Men omg nu börjar the big bang theory, gotta go vänner!

hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Här sitter jag, alldeles trött och med huvudvärk, såhär på mogonkvisten och kollar på gårdagens avsnitt av The legend of the seeker. Har dock sett alla avsnitt förut så känner mig inte lika hysterisk som jag brukade bli förut så fort något viktigt händer/hände.

Sedan är det träningsdags med laget, med först: en redig frullerullee, smothie och huvudvärkstablett. Fred ut!

when he's the one i'll come undone, and my world will stop spinning... and it's just the beginning.

Okej, här kommer jag med fyra goouda filmtips jag sett typ senaste veckan.

1. Source code
- Jätte förvirrande, men ganska spännande film om en man (spelad av Jake Gyllenhaal) som går in i en annans kropp och får leva om åtta minuter av mannens liv, om och om igen, för att förhindra en terroristattack. Problemet är att bombningen redan har varit och mannen, vars kropp han tagit över, är redan död. Men hur som helst så lever han om de sista åtta minutrarna av mannens liv för att lista ut vem bombaren är. Sedan blir han kär i en tjej när han reser i dessa åtta minuter, men hon är ju också redan död.

Bra förklarat (inte).. men filmen är riktigt bra (på riktigt)!

2. The boy in the striped pyjamas (Pojken i randig pyjamas) - Min absoluta favoritfilm, alla kategorier. Fin, gullig, sorglig, skoj och tänkvärd. Se den! (tänker inte ens berätta vad den handlar om)

3. The Joneses - En ganska b film, men den är endå ganska rolig och bra. Det handlar om en familj, som egentligen inte är en familj, som sätts ihop i värsta fancy huset i ett fint kvarter. De arbetar med att spela normala och samtidigt göra reklam för massa märkes varor osv - dvs. de är som levande reklampelare.

Som vanlig är jag bra på att förklara!

4. A lot like love - En jätteromantisk, rolig film som jag sett en halv biljon gånger. Den handlar om några som träffas och sedan skiljs de åt och träffas igen, skiljs åt och träffas igen, skiljs åt och träffas igen... och så håller det på. Fast inte på ett långtråkigt sätt, nej tvärtom, den är braa. Aston Kucher spelar killen!

true story.




Kan fortfarande inte nog säga hur underbart det känns att vara läx-friiiiii!

last friday night.

På grund av min oaktivitet denna vecka kände jag för att skriva världens fetaste inlägg som kompensation. Får se hur länge jag kommer känna för det, men tills dess kör jag på.

Jag känner ärligt talat inte någon sorts julstämmning! Är bara för trött för att bry mig atm. Har en tomte och en aventsljusstake på mitt rum, men det förändrar ju inte direkt någonting. Vill skeppa hem massa kläder och känna mig fin, men sure thing att jag ska vara pank just när jag verkligen behöver pengar. Måste även öka tempot på min julklappsshoppning, för som det ser ut just nu kommer bara två personer jag känner få paket på julafton. Men somsagt; jag orkar inte. Allt känns motigt, jobbig, tröttsamt, tråkigt osv.

Nu orkar jag inte skriva mer. Anser att jag bara dränker mig själv mer och mer i allt jobbigt ju mer och mer jag skriver.

shit pommes hurru!

Åh vill bara få ut lite ilska och frustration, typ slå sönder en kudde och riva ett slott av kapplastavar. Men ibland kan man inte göra det första tänkbara, utan försöka va mer resonlig och sätta sig ner och plugga och dränka sina sorger i musik. Heeeeeeeejssssssssssaaaaaaaaaaaan.

Har skrivkramp, fast inte på riktigt, utan i hjärnan. Vet inte vad jag ska säga för att detta inte ska bli en emo-blogg med livets alla jobbiga tankar.. som om vi inte hade tillräckligt av det redan. Så sist men inte minst tänker jag informera er om att jag nu tänker kolla på massa bilder. Nu vet ni det! Hejdå kompis(ar), ha det fint!

Btw.. Munther biljetten är KIRRAAD! Katsching. Danke bitte schön, jag är er evigt tacksamma mamma och pappa!

mycket vill ha mer.


Godmorgon kompisar. Hade ni missat att jag var köpsugen? Kollakollaaaa vilket fint halsband!

tjuvarnas jul.

Följer ni julkalendern? I dooooo. Jag och min syrra har frukostmys varje morgon kvart i sju (när radiokalendern börjar) till halv åtta (när tv kalendern slutar). En redigt mysig jultradition! Missade dock dagens avsnitt eftersom jag hämtade in lite extra efterlängtad skönhetssömn, men jag får väl ta det på bolibompa ikväll då, hahah!

Känner mig så barnslig, men det underlättar att de flesta andra på skolan också verkar vara det. Fred ut!



Huvudpersonerna i julkalendern!

finns det en så finns det flera

Idag har jag haft en latch trött dag, med en kortis träning med laget, filmmys och lite pepparkaksbak. Delarna till mitt hus är i stort sett klara och glasyrade nu. Jag känner att jag borde plugga nu, men jag kan verkligen inte ta tummen ur och göra det! Huvudet dunkar på fjortisdunk-nivå men här sitter jag ändå och kollar på två skärmar samtidigt (tv+data). Slutsats=Nu ska jag stänga av datorn och kolla på the legend of the seeker med min syster.




Delar av the house. Maffigt skare bli!

snoriga armar och en randig kind, glömmer aldrig bort min tonårssynd.

Örhänge EAR WING FJÄDRARHalsband GIGANTICHalsband Halsring TWISTRing TIBETAN SUNÖrhänge OBSESSIONÖrhängen ENSEMBLE
Örhänge KORS PÅ KEDJA


Åhhhhhh, shoppingsuugeeeeen!

you and i invited to the other side of fantasy.

Känner mig helt utmattad och det är så jävla underbart att bara ta det lungt. Det är skönt att terminen snart är slut och nu blir det massa dagar i skolan med temadagar osv. Har bara ett prov och lite läxor till nästa vecka! Plus att vi ska dansa på idrotten!! Ja, nu ser jag faktiskt fram emot skolan.

Idag ska jag göra ett pepparkakshus av egen design (coolt ja0 haha) men har fortfarande inte bestämt mig om jag ska göra ett sexkantigt eller ett 'vanligt'. Det lutar åt sexkantigt..




Visst är jag GRYM på paint? ;)

RSS 2.0