livet är fult, du är fager. vaken om natten, men drömmer om dagen.

Hejsan! Jag har nyss tagit världens längsta kalldusch och ätit frukost, så nu känner jag mig jätte glad och fräsch igen! Annars kollar jag på tv-shop eftersom jag är ungefär världens största fan av proactiv-reklamen.. eller inte. Men då får jag iallafall se Justin Bieber.

Kvällen ska spenderas hos bahar, och innan det ska jag vara i kyrkan och kolla på film mm. Men nu ska jag ta tummen i fickan och göra någonting kul! Awesome? Yes.


 



En tripp back to italy skulle inte direkt sitta fel just nu!

jag ser domen i dina ögon.

Jag älskar Orust, längtar tillbaka så grovt, äckligt mycket att mitt hjärta spricker! Varma soliga dagar vi havet, räckmackor, övrig mat och små utflykter då och då... det är så vi gör det.



detsamma - thomas stenström

kan jag knyta dina skor så du inte faller för någon annan?

Nyvaken, fast nej. Vaknade klockan halv nio, fast sen var den egentligen halv åtta eftersom jag ännu inte ställt om min väckarklocka till vintertid. Inatt drömde jag en helt galet spårad dröm, och när jag vaknade var jag helt heartbroken och förvirrad. Jag minns mest att jag var inne på typ bik bok och sen klättrade jag upp på ett tak i madicken - sammanhängande och logiskt alltså!

Idag ska jag möta upp med hela familjen och luncha tillsammans, sedan ska jag tillbringa resten av dagen med Bahar om hon fick mitt meddelande (bahar om du läser dethär logga in och svara! <3).



Nostalgi bild. Åh shit vad  små vi ser ut! (Det var ju försej inte mer än ett år sen, men vi var osminkade och jag ser ju tydligen fem år yngre ut då) Fast har ju bilder på oss där vi är betydligt mindre, japp, för er som inte visste det så har jag och Vendela varit vänner och gått i samma klass/dagisgrupp sen vi var typ såhäääääär små!

vi är förlorare jag och du, ingen av oss vågar tala ut.

De fyra saker jag önskar mig i julklapp..








(ganska ironiskt att folk trodde att jag någonsin skulle komma över att jag inte fick åka på bieber-konserten i Danmark.. och nu är My world tour slut... Så nu kommer det ta åår innan jag får en ny chans)


Btw, har jag namnsdag idag! :D

kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Hejsan kompis! Jag är inte på topp idag, så det blev ingen träning. Mår äckligt illa och halsen känns inte hundra den heller, men nog om det.. Igårkväll hade vi somsagt gäster, som drog hem runt sisådär halv ett, och då var jag ganska död (jag hade lekt lekar, pysslat, spelat spel och spelat wii med barnen hela kvällen). Somnade direkt och sov till klockan var nio, fast den var egentligen åtta, för man ställde ju om klockan inatt, right? Fast sen låg jag kvar i sängen LÄNGE utan att somna om. Åh så intressant...

Sen kollade jag på Pojken i randig pjamas, och sedan satt jag med mamma och pappa och såg på Downtown abbey.. SEEEEN fick jag verkligen lust att se fest hos mange videon igen - så det gjorde jag... och nu sitter jag här och låtsas att jag har ett liv fast det har jag inte :D



Gammal, iprincip osminkad bild, osv.

värgrar växa upp, kommer för evigt vara ung.

Ska få gäster ikväll, så nu ska vi städa och laga mat. Tjoohejdåå!

men säg mig när blev jag för stor för att vara mig själv?

Åhhh! Helt underbar dag igår! Var på twilight fan event i stockholm med My, Bahar, Emma, Linda, Clara, Matilda och Cornelia. Tog tåget efter lunch och sedan tunnelbanan till självaste hovet. Det var helt kneeeiz, mycket folk, men ganska torr publik när det var artister. Fast så fort det var ett klipp från filmen, eller när Robert Pattinsson och Ashley Greene kom ut blev alla helt galna och skrek för kung och fosterland. Tillslut hade jag nästan ingen röst kvar, stackars Ulrik som var allra sist när alla antingen gick eller hade tappat rösten.

Tog massor av bilder och filmade lite artister, men USB-kabeln har tyvärr sprungit bort.. 

Här är iallafall favoriterna från igår: Ashley, Rob, Ulrik, Mange makers och Oleg (fast Oleg var ingen favorit, han sög och jag hatar elektropop av hela mitt hjärta).


all i need is you.. and i'm without you.

Lovikavante nr 1, färdig! Ska göra den andra och sen satsa på högt betyg i syslöjd..

Du är precis som alla andra; en jubel idiot i sitt bästa skick.

Hej! Jag har haft en helt ok dag idag. Hade hemkunskap heeela eftermiddagen (först "vanlig" hk och därefter på kulturtiden). Jag, lindus och brallan lagade "jättegod" lax (och stänkte diskvatten på varandra) och sen gjorde jag och frida (och petrus i början, sen var hon tvungen att åka bort) vitlöksbröd, en sallad och carbonara på kulturen. Vi misslyckades totalt och läraren påstod att om vi skulle lagat mat tillsammans hemma hade vi tydligen bränt upp vårat kök.. skoj! ;)  Fast det var inte vårt fel... Vi var ju bara två (fast vi fick hjälp av andra dåå) och alla andra var cirkus fyra. Dubbelt upp för oss alltså! Vi fick stå och diska en halvtimme efter det att vi slutade... roligt värre (fast vi hade faktiskt ändå ganska kul).

Aja, sedan tog jag en fika och en snabbrunda i ett par affärer med min moder, och nu sitter jag här och ska plugga det senaste till morgondagens PROV.

Delar av kulturtidsmaten, efterrätt och allting ;) najs med mobilbilder!

Du spelar för att vinna, men inser inte hur mycket du förlorar.

Morgonmysmed Vendela @ Emmas place.

6765 bokstäver senare..

Yeah skrev klart version nummer ett av min novell, 4 sidor, 6765 tecken.. lite för lång helt enkelt. Kommer få jobba redigt med den i skolan för att få den lagom lång, men nu är jag mest glad att jag är klar!

Om ni är intresserade av vad den handlar om, så är jag rädd att jag måste krossa alla era förväntningar (om ni nu hade några).  Jag är verkligen inte nöjd med slutet, men den handlar kort sagt om en liten pojke som har det dåligt hemma (pappa = alkoholist, mamma  = allmänt dum) sen händer massa saker och tillslut träffar han en gammal tant som tar hand om honom och hans syster. Happy ending! :) (synd bara att det suger)

Idag känner jag att jag även skulle vilja diskutera vissa elever på vår skola. Jag blir bara så grymt glad ibland när folk har så bra humor. Hur störda, taskiga och mobbande de än kan vara, så räcker det ibland bara med att sitta och kolla på dem så börjar man garva. HUMOR, HUMOR, HUMOR! ;) ahahaha, nu blev jag helt plötsligt på väldigt bra humör. Keep going människor!

Fler modellbilder, just for you! ;)

 

 

how do i breathe?

Fick absolut blackout när jag satt och skrev min novell på svenskan. Vad är det ens jag skriver? Förvirrad som in i helvete, och tänkte därför göra som vår lärare råder oss till: Sätta mig och skriva på något annat en liten stund..

Sådär lagom rolig dag i skolan. Skulle haft sovmorgon till 10.20 (lektionen innan var inställd) men då hade jag istället kör, så det spelade ingen roll. Sen hade vi kemiprov vilket inte gick så bra... Jaja, sen flöt dagen bara på i en blandning av magont, illamående och skratt.

Sen tog jag och syrran bussen ner på stan och gick på bilblan och provade skor åt henne. Det var min ytterst intressanta dag.. NU: Back to work (novellen)





modellbilder osv.

vem vet hur länge vi har varandra?

Tidsinställt. Nu sitter jag antagligen och pluggar för fulla muggar, förlåt för att det är tidsinställt, men jag kommer verkligen inte ha tid för något annat än skolarbete ikväll. Har antagligen varit och tränat med gruppen tidigare idag, bara två veckor kvar till tävling!

men vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar?

Tjenare! Idag har jag totalt vaknat på fel sida: Den sjuka sidan... yehahh man.
På tv är det rugby vm finalen, yeey, eller? De springer typ en helv meter sen kastar sig alla över honom och ba: Ooh kramkalas!! Nej, men jag tycker helt enkelt inte att det är något för mig. Men ska ändå inte klaga, jag har ju datorn..

Jättemysig kväll igår, kollade på en film som heter The Bourne ultimatum, riktigt bra! Jag älskar hemliga agent filmer - med ton av csi-människor och mördare runt varje hörn - och det här var nog den bästa av de jag har sett. Han är såå äckligt smart! Fattar inte hur han klarar sig ur allting.. Det är facinerande. Plus att det var väldigt spännande, och det är aldrig några pauser då det liksom inte händer någonting.

Den här filmen är som Mission impossible fast etthudra procent bättre!

i'm feeling all superhuman, you did this to me.

du kan inte vinna jämt, nån gång måste du förlora igen.

Idag mår jag bättre (bättre - inte riktigt bra)! Har pluggat massvis till kemi provet på måndag, kan faktiskt det mesta. Nu ska jag snart dra igång med SO, tyska och repetera lite engelska eftersom jag antagligen kommer få göra även det provet på måndag. Novellen har jag nästintill skrivit färdigt och jag har lärt mig femtusen (okej, typ femton kanske?) oregelbundna verb i imperferfekt till tyskan. Nej men, PUNKT, nog om deprimerande skolsaker osv. Förlåt för att det är ungefär det enda jag skriver om här på bloggen nuförtiden.

Nu övervägs tanken att kolla på Ulriks spelning i Stockholm. Först var jag inte beredd att spendera 140 spänn på det, men så minns jag tillbaka till vår 100% underbara dag i Sala i början av terminen. Hoppas My joinar mig, vågar inte åka ensam.. Plus att vi måste fixa skjuts dit och sånt.



bilder: mig, som vanligt bra kvalitet och allt detdär! ;)

OBS! SKREV DETTA INLÄGG IGÅR MEN DET PUBLICEADES INTE SÅ VI INBILLAR OSS ATT DET ÄVEN EXISTERADE HÄR PÅ BLOGGEN IGÅRKVÄLL...

Det här med magon är some serious s**t, omysigt nog måste jag erkänna att jag brutit ihop och grinat ett antal gånger under dagen. Det går liksom i perioder: Ett tag kan jag ligga i fosterställning, kallsvettas och känner mig fem sekunder från att spy... Och cirkus en halvtimme senare är allt så gott som normalt igen.

Aja, var hemma från skolan min iallafall, skulle ju vart lagom underbart att sitta i korridorerna och grina. Mitt huvud duuuunkaaaaar. Alvedon nästa! Fred ut!

how many torn photograps are you taping back

Kollar på Never say never för sjuttioelfte gången, men det är behövligt eftersom jag faktiskt mår 100% bättre då. Blir så otroligt sur att jag aldrig gick på Justin Bieber-konserten i Danmark. We had it all planned out, in i minsta detalj - vandrarhem, vad vi skulle göra om dagarna när konserten inte var, hur vi skulle göra med mat osv, vi hade till och med räknat ut bensinpriset för resan dit och hem... - men det är tydligen inte alltid man får det man vill ha. Fast tänk OM. Åh herregud, nu mår jag dåligt igen...



bilder: weheartit

hela världen är så underbar, när man är korkad, tom och glad.

Sjuk idag, hemma från skolan dvs. Ont i magen och mår illa, satt och grinade imorse men nu är det hela en gnutta bättre, som tur är. Farmor ska nog komma hit och göra lunch åt mig och syrran (som också är sjuk), och sen ska jag skriva min novell och plugga lite, men mestadels vila, dricka och försöka äta trots att det är motigt när jag mår såhär illa.

eminem obsession

read the rukbrik... vad mer ska jag säga.

mockingbird.


Halie's song.


not afraid.


lighters.


I need a doctor.


when I'm gone.

LOVELOVELOVE. UNDERBART!

i shoot for the stars

Gick hem efter första lektionen, sjukt plågsamt ont i magen. Var uppe halva natten (nästan haha, det kändes som det iallafall) eftersom det gjorde för ont för att sova, plus att jag mådde (mår fortfarande) illa.

Förlåt mig men jag vet verkligen inte vad jag ska säga, min energi är i BOTTTTTTEEEEEN...


Ohhh.. kan man annat än älska denhär lilla tjejen?




Eminem <3

kreativitetsbrist.

Ok, jag vill ha antingen

1.

 


eller 2.


Du får själv välja vilken (båda) du vill köpa åt mig <3333333333333333333333

10 saker ni inte visste om mig. (eller nej, ni visste det nog redan... men, men)

1. Jag älskar att skriva med bläckpenna.
2. Min lillasyster är en av mina bästa vänner, trots att det - enligt naturens lagar - inte borde vara så.
3. Coca-cola! (gött alltså)
4. Jag kollar på How I met your mother -just NU.
5. Om jag vann en miljon skulle jag först vilja shoppa, men sen skulle jag tänka efter i sista sekund och skänka dem till välgörenhet.
6. Ärtor är små, gröna och ganska goda.
7. ååååhhhhhhhhh, vad ska jag skriva??
8. Punkt.
9. Punkt.
10. Punkt.

Vad säger ni? Tack, jag vet redan att det var ytterst intressant osv.

allting förändras vart jag än går, och det kanske inte alltid kommer va vi två.

För det första, jag har hål första lektionen idag, vilket betyder att jag börjar 9.35. (99999999.3333555555555, yeeeaaah!)

hej! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Igår började jag grina när jag lyssnade på mockingbird (eminem) och sen när jag satt där och snyftade så smått, sattes Jag vet vilken dy hon varit i på. Då bröt jag ihop och bildade ett nytt världshav på min huvudkudde, men nu är jag glad! :')

Åh, snart är det breaking dawn-premiär. Gissa vem som kommer bryta ihop totalt om de inte ändrar åldersgränsen till elva från femton? SVAR: JAG!

Miss-mackenzie-3-mackenzie-foy-20634774-433-520_large

Mackenzie Foy är den perfekta Reneesmee, sicken bulle till unge! (översättning (på 'sicken bulle till unge': hon är grymt söt!)

jag är en vampyr, jag suger och spyr.

Snabbt, stabilt och jättejättebra bredband. Nu laddar jag upp för tre prov och ett stycke inlämning av novell nästa vecka! Skolan vill tydligen inte att vi ska hinna ha ett socialt liv, nejnej, här kör vi hardcore - äta, plugga, sova, äta, plugga, musik, sova.

Dagens/kvällens pluggislåt: Mistletoe - Justin Bieber

under the mistletoe.

Shooo bree! Jag har officiellt ett kärleksförhållande med Justin Biebers nya låt! Åhhhhhhhhhhhhhhhhh, töntvarning jag vet, memememememmememememmememememmmmmmeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn ändååå...

Aja, haft en ganska bajsdag. Mådde piss, och mitthumör var ca minus femhundrasjuttioelva på en skala mellan ett och tio. Tack mina vänner som står ut! <3<3<3<3<3<3<3 (omg två töntvarningar i samma inlägg...)

Dagens outfit, bildkvaliten är sämre än mitt humör.. vilket säger ganska mycket just nu.

Obs! Jag la alrig ut outfit-bilden, man såg bara svart och lite annat smått och gott (typ små kluttar av mörklila och marinblått, yeah). Så lägger ut en bild på mitt örhänge, införskaffat på en torget på Henån (på Orust, på västkusten). Rysligt bra bildkvalitet på den också, men det är som Voldemort - ingenting man får nämna. Tjohejdå!



fysikprov.



Ny pojkvän? Lite svårt att välja mellan Galileo Galilei och rastakillen som är sur....

that's how we do it.











ja, bra humor......... hahahhahahahhahahahhahahahahhahahahah

gårdakvarnar och s**t

Just nu taggar jag till tusen på en massa läxläsning!! Eller nää, men jag kommer kanske överleva kvällen.. Kanske...

OBS. HÄR SKULLE DET VARIT EN BILD, MEN JAG PALLAR INTE HIHI BUSIGT ;) HEJDÅÅ!

Och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen..

heeej kompis! (börjar bli min standardhälsning här på bloggen..)
Idag har jag inte åstdadkommit något bättre än att fått min lilllasyster att kolla på en tredjedel av never say never med mig. Sen kom pappa och ville kolla på rugby, vilket resulterade i att jag nu sitter här med datorn istället. Inte så illa det heller!

Idag ska jag träna gruppdisco, och plugga som bara den. Men först ska jag värma lite pasta jag och syrran lagade igår, och äta den som lunch nr1 (nr2 kommer efter träningen).




Vackra bilder, jag vet, dålig bildkvalitet pga att dem är tagna med mobilkameran..

önskelista - julen 2011.

1. Systemkamera
2. Aukustisk gitarr
3. Photoshop elements 10
4. Pengar

Kort och gott! Men redigt dyrt så trots att det inte är så många saker satsar jag på att få en/två, så blir jag nöjd! Gitarren är väl det viktigaste på listan, om jag måste välja..

Nu lever du på lånad tid.

Tjenare kompis! Jag har nyss spenderat några timmar med familjen på gränby.. Det var packat med folk p.g.a att det är lördag och 40-års jubileum de delar ut godis, popcorn, ballonger osv. Fick med mig en skjorta hem. Inte något speciellt direkt men liksom skönt att ha lite enkla tröjor och skjortor att bara dra på sig om man har total klädångest på morgonen.

Typ det  godaste jag någonsin ätit:

katten Göran älskade brunsås.

Hemma från en helt ok lagom skoldag. Typ roligaste idrottslektionen på länge, och annars ingen lektion där man behövde anstränga sig speciellt mycket. Sedan, när jag kom hem insåg jag att jag är sinnensjuk, när jag hörde min lilla konverstion med mig själv i hallen. Den tänker jag inte ens berätta för er - haha. Nu är det Simpson vs That 70's show som gäller, tough choice!

Sedan har jag fem prov på gång inom det två närmsta veckorna, så det blir redigt med plugg i framtiden.. Vet bara inte hur det ska funka eftersom man bara får ha två prov i veckan... v. 43 har vi FYRA inbokade prov. Det är som att lärarna gillar att se oss som nedbrytna nervvrak. Aja, fick tillbaka matteprovet idag: gick bra för mig och hela klassen blev godkända!

SkogstrolleT.. (om-g jag hatar folk som skriver så (alltså sista bokstaven i ordet stor (haha parantes, i parantesen, i parantesen - rörigt)) det känns så jobbigt, pinsamt, onaturligt, "någon-som-leker-cool-fast-man-egentligen-inte-är-det"-ish......... ahhhhhhhhhhhhhhhh cut it off!!)

You're one in a million? There are 7 billion people on earth. So 7000 people is just like you..

Jäklar anamma, har cirkus 5000 ursäkter till varför jag inte bloggade... Men, men, antar att det inte är speciellt intressant att läsa om så jag tänkte skriva lite mer om mittt intressanta liv istället.

Jag är en tant. Jag sitter och stickar dag ut och dag in, det är fett kul ju! Just nu stickar jag lovikavantar på slöjden i skolan, en meganorm halsduk hemma och diverse små onödiga saker (tex. pannband, mobilfodral osv.) hos farmor.

Sudda bort dem, som hugger dig i ryggen när du vänder dig om.

Tjeeeeeeena kompis!
Ledsen att det blivit glest med inlägg senaste veckan, men jag har helt och hållet trängt bort alla tankar som innehåller bokstäverna B-L-O-G-G.. Så jobbig livet kan vara!

Idag var jag helt däckad.. Var som en zombie hela morgonen, men sen insåg jag att 'oj nu ska jag till träningen om tjugo minuter', och fick kuta upp för att byta om och laga lunch (värma billys orginal i ikron dvs.) Aja, kulkul att träna osv. Sen var jag ute med My på eftermiddagen.. Bilder här nedanför..

-<br /> <br /> kommentera
-<br /> <br /> kommentera
-<br /> <br /> kommentera
-<br /> <br /> kommentera
-<br /> <br /> Kommentera
-<br /> <br /> Kommentera
-<br /> <br /> Kommentera
-<br /> <br /> Kommentera-<br /> <br /> Kommentera
-<br /> <br /> Kommentera

när allt är miserabelt flyger en drake över koppartaken

Känner att jag skriver väldigt mycket om kläder osv. men hur som helst, nu kommer jag göra det ändå!

Det finns tre saker jag verkligen behöver till vintern...

1. En svart ganska lång, stickad men inte FÖR tjock, kofta. Har inte sett min gamla sedan vi var på bälingebadet med skolan i slutet av förra terminen.
2. Ett par fina marinblå eller svarta chinos. Jag köpte ett par för sisådär två veckor sedan, men lämnade tillbaks dem eftersom de var fina, men inte perfekta (och jag behövde pengarna)
3. Mössa (hatar mössor! passar inte på mig)

Men funderar på att köpa någon söt klännning, som jag är sådär lagom fin, så man kan ha den både till vardags och vid lite finare tillfällen som tex. ehhmm.. aja, ni fattar grejen! Eller så köper jag en stickad tröja... haha. Hejdå!

men jag är en utav de få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden

Ikväll blir det kebab och bio med mina fina tjejer Vendela och Hedda, men först: läxor och VÄNNER (tv-serien)



Bjuder på bild från Undersvik i april/maj - ungefär - i våras. Då var det fortfarande is på sjön.. checka in mitt hår, värsta mobboffret!

hon dansar med ammunition i blicken

Hejhej kompis! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag tränade i nästan fyra timmar igårkväll, så klockan var hyfsat mycket bär jag kom hem.. Imorse snoozade jag utan snoozen på, men jag hann duscha och allt detdär ändå! Idag var en halvstudiedag, så vi slutade 11.35, så jag gick och åt lunch (blodpudding) i matan fast de flesta drog hem.. Men gratis är gott! Sen drog jag och Amanda till Fyrisskolan där vi hade dansuppvisning. Det gick ganska dåligt, men jorden går inte under för det, jag kände ändå typ ingen som var där.

Kollar på tv.. Vet faktiskt inte vilket skitprogram jag ser på, men det är hemskt! De äter en "delikatess"-ost som det är larver i.. och det är meningen. Dom ba: "Mmm.. känner ni smaken när larverna krossas i munnen" Oh fyfan, kommer tillbaka snart, ska bara gå och spy först.

Bamboo Linne Spiritual SvBamboo Linne Feathers VitTygkasse Laying cross




Magtee vit Triangle plainCiatré MistressCiaté 3am girl

Inget superfiint, men jag vill köpa allt. Är shoppingsjuk! Tur att jag inte har pengar till att handla allt i hela världen..

jag blir så dum av dig

Godmorgon! Nu ska jag fixa alla de 1234 ónödiga, fast ändå inte, sakerna jag gör varje morgon! Annars har man sovmorgeon och livet leker osv. Synd bara att första lektionen är fetaste matteprovet, haha, men jag överlever nog den prövningen.. Tjoooo...

Bild på mig från igårkväll typ... haha, nej. Var väl sisådär 4-5år kanske.

jag är stolt, den här gången är det ditt hjärta som blöder.

Har spenderat lite tid med Bahar efter skolan, men eftersom det är i stortsett minusgrader utomhus så drog vi oss hemåt ganska tidigt. Sedan lagade jag middag och pluggade massvis med NO.  Det visar sig att det tydligen lönar sig att plugga ändå, vi fick nämligen tillbaka våra svenskaprov idag GUD vad glad man blev! (det gick bra alltså.. ;) )

Imorrn väntar gå upp, matteprov, övrig skoldag, ÄTA, kyrkan, träning, punkt! SKOJ :)

Min kväll i konstnärliga, högkvalitets bilder.. Förlåt mig.. :


trött.

1. Läs rubriken.
2. Jag orkar inte skriva något..
3. Jag älskar UrbanOutfiiters.. ibland iallafall.

såg du hur jag kände, såg du hur jag vände? väldigt kär/obegripligt ensam.

Tjänare kompis! Jag är trött... jättetrött!! Har träning med gruppen idag, vet faktiskt inte om jag orkar.. Fast jo, jag klarar nog av det ändå.

Vet inte vad jag ska skriva. För en gångs skull har jag varken lust att prata eller skriva något alls.. VAD HAR HÄNT MED MIG?? ;) Skönt för min familj blir det väl iallafall, antar jag, jag brukar ju inte direkt vara tyst så ofta i vanliga fall.

Ja jag kan berätta för er vad jag gör när jag är hemma.. intressant (ironisk). Antingen pratar jag om något helt random och meningsöst, är ironisk, retar mamma eller pappa, sjunger det fulaste jag kan, gör roliga ljud, skapar egna melodier, sjunger Håkan Hellström låtar, tränar på den snabba delen i kom igen lena (jazzhuset e fullt av trix, o coca cola... hahah), "rappar" till eminems låtar osvosv.

Vilken pain in the ass jag är! Har inte insett det än, förän jag skrev ner detta. Herregud! Varför har de inte slängt ut mig hemifrån än? Haha förlåt mamma, förlåt pappa... Jag skulle vilja säga att jag ska försöka förbättra mig, men det är fult att ljuga så jag håller mig nog borta från det.



28 augusti, salamässan. Superduper minnesvärd dag med My!

så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över dig.

Hemma nu! Trippen gick till Sigtuna. Vi åt trerätters på världens finast lyxigaste restaurang, och åt världens godaste mat. För att inte tala om efterrätten, som bestod av fyra mini kakor: kärleksmums, hemgjord godisrem, dammsugare och en mint/choklad macron. Åhhh, dreglar bara jag tänker på't..

Skulle faktiskt vilja baka macroner.. så fina, söta, goda osv osv. Men jag har nog bakat tillräckligt för denna helg.

Usch vad ointressant jag är, hahah.

Aja, mitt liv gick nyss under när jag insåg att killen i Peter Pan, som är så himla söt i filmen, är 22 år gammal och inte alls söt längre... Nej, mitt liv gick inte under, men jag hade en secret-crush på honom när jag var sisådär tio år gammal, så det är ju tråkigt att sånt händer ;)

Jeremy Sumpter år 2003 (då de spelade in Peter Pan), kolla in ögonen!:



År 2010, kolla in.. INGEEEET:

ibland är en dröm det bästa man haft.

Tjeena! Här sitter jag i tv-rummet och äter lavash-bröd (libanesiskt bröd, i think), köttbullemacka och varm choklad. Dagen ska spenderas med familjen i en liten ort en bit utanför staden. Vi ska äta lunch på världens finaste ställe och sen fika osv. De ska bli riktigt skoj!

Apropå skoj.. hade det jättekul med Emma och hennes familj igårkväll... Vi hade lagat meze (som var jätteeeeee gott och fräscht) och till efterätt bjöds det på en kladdkaka made by mig och syster.

Världens bästa kladdkake-recept (jag har gjort om några småsaker, men annars är det taget från internet)

Du behöver:

  • 100 g smält smör eller margarin
  • 2 ägg
  • 2,5-3 dl strösocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 2 msk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 1 krm bakpulver
  • Lite smör, ströbröd och kakao till formen.

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Vispa ägg och socker tills det blir JÄTTEporöst. (använd elvisp om du inte känner för att vispa hela dagen..)
3. Vispa ner smöret.
4. Rör ihop de övriga ingredienserna (vetemjöl, kakao, vaniljsocker, salt och bakpulver) i en separat bunke.
5. Sila ner mjöl-blandningen i ägg-blandningen, häll i lite i taget, och rör om med en slickepott emellan.
6. Smöra en form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter), men istället för att bara bröa med ströbröd, tar du hälften ströbröd och hällften kakao. (då blir det jättekrispig chokladkant+botten)
7. Häll i smeten i formen, och grädda ca 16-17 minuter i ugnen. (så är det i vår ugn iallafall, men det kan ta allt mellan 15-20 minuter)
8. ÄT!

RSS 2.0