rosé

Justerade och invigde mina nya klocka med armband i samma färg och en gosegos tröja. Detta var en lugn dag - åt kebablunch på kens, nyårshandlade och kollade massvis på tv. Vill även passa på tipsa er ovetande om en riktigt bra tv-serie: Den heter Downtown Abbey och man tror att det är en riktigt töntig, tillgjort tantserie (den sänds till och med på ettan, haha), men den är banne mig den bästa jag vet! Såg julspecialen, alltså avslutningen på säsong tre imorses och jag grät nästan lika mycket som första gången jag såg Titanic. Se den vänner!
 

281212

Godkväll. Idag har jag umgåtts med min familj och käre farmoder. Lite shopping på gränby centrum och sedan gjorde jag det stora misstaget att försöka gå in mina nya jeans till fredagsmiddagen. Behöver jag säga något mer än att knappen inte höll sig knäppt speciellt länge? Men jag lever. Kallsvettas och är inte riktigt frisk alls, men då får jag mer tid till att måla och titta på tv. Kvällens projekt blev en Audrey Hepburn-tavla, då mamma knåpade ihop ett staffli av böcker och högtalare i vardagsrummet. Hur mysigt som helst! Bra avslut på denna dag alltså. Godnatt!

271212

Får panik. Spunk. Vredesutbrott. Jag skrev ett helt inlägg, svarade på ett sms och när jag återvände för att publicera var allt försvunnet. Aja. Ville iallafall skriva hur mycket jag längtar till sommarkvällar, brännande sol och lite färg på kroppen. Just nu är jag synonym med kritvit - definitionen av blek. Min enda strimma av hopp för tillfället är att jag ska tillbaka till mitt älskade Italien om inte alltför länge. Ville även visa er lite smycken + en klocka jag köpt/fått under julhelgen. De kommer sitta så fint i vår, glittra i solen när jag går längs gatorna i Rom och äter gelato melone. Åh, längtar sönder.

annandagen

Har varit på rean, ritat sönder mina fingrar och ska nu bege mig till min kära farmoder. Ha det!

merry christmas

Idag är det dagen efter dopparedan och jag ligger nersjuk på min säng. Kan ni fatta att jag blev sjuk på julafton? JULAFTON!? En stor eloge till mitt imunförsvar och tack för timingen. Hade det iallafall bra med farmor samt la familia, fick fina presenter och åt tills jag bara ville spy. Idag var vi på den årliga juldagsbion - the hobbit (åh så bra) - och snart ska vi äta den årliga juldagsmiddagen; kalvstek. Nästan bättre än julmaten, ni borde vara avunsjuka för att ni inte är mig ikväll. Förutom min kråkröst och evigt rinnande näsa. God jul vänner. God jul!

godmorgon

Har precis vaknat på riktigt, trots att jag varit uppe i flera timmar. Ska sätta igång och fixa iordning mitt rum och slå in alla julklappar. Får se om jag hittar på några rim, troligtvis inte - jag är ganska värdelös på det. Men jag kan trolla med inslagspappet, rita små tomtar och vika origami fåglar, to make up for it. Ha en fin dag!

jullov

Jullovsdag ett. Muy bien. Har varit på stan och ätit thaibuffe, samt köpt julklappar. Snart kommer farmor hit och bakar med oss. Men först ska jag sno min systers lurviga tofflor och knö ner mig under en filt. Ligga där och inte alls bli dödad av en asteroid, eller en muterad rymdko för den delen. Det gör man inte varje dag, inte. Nej, men seriöst. Jag må vara den minst vidskepliga människan i hela världen. Visst, jag önskar mig saker när klockan är 11.11, men det är till 70 procent bara för att ha en ursäkt till att vara tyst i en minut. Blir stressad av alla tusen ritualer man ska utföra varje gång man ser en katt, eller en nyckel som ligger på bordet. Blir äcklad av människor som har en kanintass runt halsen. Blir sur på horoskop och folk som följer dem. Fast egentligen bryr jag mig inte så mycket. Bara nu när jag är ensam och trött. Känner att klagomål är min nya hobby.

191212

Ledsen för bloggtorka på ökennivå men mitt liv är så himla ointressant - ointressant i saker man vill dela med sig av i alla fall. Privat är det väldigt händelserikt. Det faktum att man inte kan ladda upp bilder är också en anledning.. Vet faktiskt inte hur många miniutbrott jag fått på det. Men men, efter världens bästa skolvecka, som bara innehöll gosmos med klassen och håltimmar hade vi den årliga juldansen. Den bästa någonsin, sedan jag började på skolan. Supersvettigt, men superhärligt - till och med lärarna gick loss på gangnam style. Det enda vi drar ett fett streck över är vårt uppträdande som var helt orepeterat och bara kaos. Men ingen annan på skolan bryr sig ändå, så jag behöver inte gå och gömma mig för det.

Imorgon är det äntligen skolavslutning!

sankta lucia

Efter tre luciatåg för skolan var jag på utflykt med Frida, Ebba och Emma. Till mig, Emma, pizzerian, Frida och slutligen skolan igen - för "allmänhetens" luciatåg. Gick helt okej, men jag fick världens dunkande huvudvärk och var supertrött. Idag är jag återhämtad, speciellt efter en skoldag som bestod till hälften av dans - och resterande minuter av saker som film och bild. Orkar ärligt talat inte skriva något mer just nu. Allt är bara superlugnt. Believe me.

12-12-12

Spenderade 12-12-12 på Leos Lekland med 27 ungar och mina kära fellow leaders. Är supermegatrött, öm i kroppen och ska sova typ exakt precis NU. Imorgon är det nämligen lucia med skolkören och uppsjungning 08.00 så jag kommer behöva stiga upp långt innan solen. Kommer dö, är inte direkt morgonmänniska. Inte ens i närheten av det faktiskt. Men jag kanske överlever trots allt. Vi får hålla tummarna vänner!

don't make me think about his smile

Hyvens dag idag alltså. Ligger och deppar ner mig med massa bardomsmusik och klagar på att blogg.se aldrig vill fungera. Snart strejkar jag alltså! Imorgon jag jag terminens sista prov och jag har redan pluggat klart. Är så obeskrivligt lättad. Vill bara dricka cola och äta marsmhallows (helt rätt stavning gumman, helt rätt) men så var det måndag och godisfritt hos familjen Karlsson.

Skypear med Emma och överväger hur jag ska gå vidare med resten av mitt liv: 1 titta på Nobel (inte lockande) 2 plugga lite extra (inte lockande) 3 ligga och titta upp i taket (lockande, men slöseri på min talang). Får helt enkelt ta att fortsätta överväga ett tag till...

fredagen den sjunde december

Orkar inte komma på något kul sätt att säga hej, så HEJ. Vet att det varit lite klent med inlägg på sistone, men som vanligt har jag mina ursäkter. Klassen har klämt av fyra förställningar av musikalen, jag har drunknat i snökaoset, Frida sov här och vi hade högar med plugg. Idag hann vi bara med tre lektioner innan vi hade lunch. Och det var inte vilken lunch som helst - nämligen nobellunch. Vi hade bordsplaceringar, blev serverade mat av åttorna och fick varsin burk loka. Ganska lyxigt om det inte varit för det faktum att vi tvingades sitta bredvid människor vi aldrig pratat med överhuvudtaget. Det var utomjordiskt stelt, men det var iallafall lungt och tyst, haha. Sedan var det prisutdelning i aulan och min grupp vann nobelpris i vett och etikett. Känn på den liksom! Sedan slutade vi, var supermegatrött så jag var med Emma ett tag och nu ska jag bara ta det lugnt, samt plugga inför terminens sista prövningar, nästa vecka. Sedan sätts betygen och ännu mer sedan, då får vi äntligen lyssna på julmusik och sjunga tyska sånger, typ. Can't wait.

första advent

Gårkvällen var grejt. Vi är helt grymma på att vara kockar och jag låg i matkoma halva kvällen. Idag spenderade jag första advent på stan med Bahar. Sedan var jag helt illojal mot min hemstad och sket totalt i andventsfyrverkerierna vid slottet. Det var nämligen sjutton minusgrader och jag överlevde knappt promenaden hem från stan. Aldrig att jag tänker stå där, frysa fingrarna av mig, få tinnitus av alla explosioner och lura mig själv att jag inte tycker det är obehagligt. Jag är nämligen så bajsäckligt rädd för fyrverkerier. Barndomsfenomen som helt enkelt inte släpper.

Jaja. Istället var jag bättre än bäst, satt hemma och skrev hela mitt svenska tal och en labbrapport. Stolt. Haha. Nu är jag just chilling med min lillasysters kaninsockor från förskoleåldern (kul att mina fötter inte växer) och ska sova. Tänk vad skönt att ba SOOOOVVAAAAA. Jag är så jävla trött.

första december

Har bara legat och ritat småskit hela eftermiddagen. Nu bär det av mot Frida!

RSS 2.0