120730

 
Badade för tredje dagen igår. Länna blidde det. Ikväll ska jag träna och efter det blir det ännu ett dopp någonstans utanför staden. Ganska mycket härligt. I övrigt vill jag meddela att jag gör succé som kattvakt, mina ben är tydligen 100% gosvänliga och jag har inte fått ett enda rivsår sen i lördags. Jag hittade 200kr när jag städade rummet. Det finns köttbullar hemma. LIVET LEKER HELT ENKELT. Nej, nu ska jag återgå till min musik (spotify <3 spotify <333 spotify <33333) slash titta på OS. Någon svensk ridare tog nyss ledningen. Weeeiooooo. Haha. (Ärligt talat så förstår jag inte något annat än att de inte ska ramla av hästen, och att man ska få en bra tid)

isis & bast

 
 
 
Ligger hemma efter en kort dag. Var bland annnat ute och badade i Länna, men sedan åkte jag hem och kollade mer på OS. Ikväll spelar Kent på Uppsala slott, och musiken dånar in genom våra öppna (och stängda) fönster. Väldigt mysigt faktiskt, påminner mig om Håkan Hellström-spelningar och gör mig lite sömnig. Drömmer mig bort lite. Känner mig överdjup. I övrigt - förutom överdjupheten alltså - är jag för tillfället kattvakt åt världens finaste katt, med världens vassaste klor. Kväll nummer ett och rivsår finns redan lite varsom på mina händer. Den gillar att sprattla med tassarna. ÅÅÅÅÅHHHH. NU SPELAR DE UTAN DINA ANDETAG. Varför är inte jag där?!?! Jaja, man kan sjunga med härifrån också!
 

this song is about you

 
Tog en fika på kardemumma igår (linnébulle <333333), lånade lite böcker och återvände hem igen. Lagom aktivitet. Snart kommer farmor och äter lunch med mig och Alva, sedan i eftermiddag ska vi åka och bada i sjö. Inte min favoritsysselsättning, eftersom det inte är riktiga havet, men det ska bli kul ändå. Känner att jag hållt mig för isolerad på sistone. Läste en bra bok igårkväll också, den heter Allt jag säger är sant, den verkar skitdålig på utsidan, men jag blev överraskad - tips!

120726

Avbokade nyss dagens spinningpass, avbokade nyss mina vänner. Idag ska jag alltså umgås med värktabletter och gitarren - igen. Kanske på min höjd tar en titt i några affärer, på stan eller gränby, vem vet. Dessa dagar ger mig i alla fall tid att vara nostalgisk och djup, fundera över livet och blablabla. Det är tydligen viktigt när man är  en tvivlande, vilsen tonåring. Enligt de vuxna. Känner mig bitter - som en vuxen. Jag är helt enkelt dålig på att vara optimistisk och inte klaga. Ganska mycket väldigt dålig, typ en stark fyra av fem. Jag kommer antagligen bli en såndär dum pensionär, som klagar på dagens ungdomar - inte någon snäll karamelltant. Åh, jag vill bli en karamelltant! Alla barn kommer hata mig annars. Kuliga tankar. Positiva tankar: 10 dagar till Italien, 15 dagar till klassträffen, 17 dagar till födelsedag, 18 dagar till Finland, typ 25 dagar till klassresan. Over and out.

-

 
 
 
Jättefint ihopklippt Elsa, jätte! Nej, men tänk att tröjan är lite kortare fram, och sedan syns bältet där under. Så himla fint. Närmare perfektion än det bältet kommer man inte!
 
hårring och skor//H&M   tröja, skinnväst och bälte//ginatricot   kjol//zara   klocka//michael kors

all time favourite

Min absoluta favorit youtube coverboy. Ryan Beatty. Inte för att skryta men jag gillade honom FÖRST. Haha nej, men det har varit så kul att få se hans utveckling, från att göra covers i sitt sovrum till att släppa en EP. Riktigt fin röst, önskar att hans covers fanns på spotify, så man slapp detta helvetes duttande mellan olika videos.
 

120725

 
Gos mos.
Jag hade en sjuhelvetes jävla mardrömsnatt igår. Låg vaken hela natten med den värsta mensvärken någonsin. Åt, drack vatten och oroade mig mest hela natten. Spydde på tom mage. Tillslut somnade jag runt sjutiden och sov förmiddagen ut. Jag får nog ta och dedikera de närmsta dagarna åt att vila, även om jag mådde bättre inatt. Ska iallafall ge mig ut på äventyr, på thä nätet och kolla om jag hittar en viss väska. Mhmm spännande - jag vet!

vad jag tycker om

nicest thing

 
Två bilder från de närmsta dagarna; hemgjord ravioli och nybakt kladdkaka på avkylning.
Åh, här snackar vi deprimerande väder, både på in- och utsidan. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt, jag kommer antagligen stanna inne och städa hela dagen. Just nu längtar jag bara efter hm katalogen! Ja, sorgligt nog är det sant.. Jag har nämligen 5000000000000008593 saker jag behöver för tillfället, enligt mig. Det finns aldrig någonting att ta på sig ur min garderob, hur mycket kläder jag än har. Ilandsproblem. Ännu ett fall av deprimerande tonåring till världen. Jag borde sluta blogga när det är dåligt väder, kan inte vara kul för er att läsa alltså!

michaela forni

"Det är semestertider och som vanligt märks det av bloggar som kryllar över av bikinibilder. Helt fine. Vi har trots allt bara max två månader om året vi får springa runt halvnakna och känna oss lite mer sydeuropeiska. Jag är i Italien under min semester och här var jag även för exakt två månader sedan, innan sommarsäsongen riktigt hade börjat. När jag kom hem la jag, som den sanna bloggerskan jag är, upp bilder från min semester. På en av bilderna ser man mig ståendes i havet med strålande ljusblå himmel och magiskt kristallklart hav bakom mig. Det var en mycket vacker bild. När jag på kvällen läser igenom kommentarer på bloggen har någon kommenterat följande; "Visa oss aldrig mer din kropp igen".

Och nu är det såhär att jag tycker inte om att fokusera för mycket på kroppen, även om det är i kampen om att vi alla ska vara nöjda i vår egen kropp, men ibland kan jag bara inte låta bli. Ungefär som att man inte kan låta bli att kolla in sitt ex Facebook-profil. Så därför vill jag bara ägna denna krönika åt att lyfta min mikrofon, ta ett djupt andetag och skrika ut till er alla: Sluta fokusera på kroppen!

Mina ben är till för att jag ska kunna ta mig fram. Min mage finns för att jag ska bli mätt. Mina bröst har jag för att en vacker dag kunna amma mina barn. Mina händer hjälper mig att skriva den här krönikan och min näsa hjälper mig att andas. Det finns personer som tycker att vissa av de här delarna av mig är attraktiva, och det är såklart fantastiskt, men det är inte det min kropp i huvudsak är skapad för. Den finns till för att hjälpa mig att leva och så länge alla delar av mig mår bra och är hälsosamma bör ingen finna en anledning att kommentera den nämnvärt. Framför allt inte i negativ bemärkelse. Det gör mig ledsen att folk, främst i bloggvärlden, ägnar tid åt att kommentera det ytliga i det nästan maniska sätt som det görs. Varje kropp kommenteras alltid i minsta detalj. Varför? När kommer den tid då vi tittar på varandra och inte har fokus på någon kroppsdel hos personen i fråga utan fokuserar på personen i fråga?

Så till alla er som lägger ner både er tid och er energi på att kommentera eller fokusera på andra människors kroppar under semestern, lägg ner det. Bry er om en vacker solnedgång, en bild på en god måltid eller intresera er för den vackra klänningen på bilden istället. Sluta kommentera andras kroppar. Man måste bete sig lite även här på internet också förstår ni."

Hämtat här. Valdigt bra sagt, om ni frågar mig!

fredagsmys

 
Vår dator är knasig, så jag måste använda den gamla datorn, som man inte kan ladda över bilder till. Therefore denna bild... haha. PUSS!
Ledsen för gårdagens megadepp. Hehe. Ännu en lagom hemsk morgon - jag är helt enkelt ingen morgonmännnska. Men jag trotsade gråt och obefintligt självförtroende och tog mig till fyrishov för ett morgondopp. Jag hade helt förträngt hur trött man blir av värmen där inne. Jag är faktiskt osäker på om jag verkligen skriver detta... Jag kanske har torkat bort. Om man nu kan göra det. Utöver dessa bragder har jag DIY'at den snygga cutout klänningen från topshop. Den som Lisa Olsson har på sig här. Ruskigt enkelt faktiskt - får visa er senare när datorn fungerar igen!

qwertyuiopå

 
Detta var innan jag drog av en sträng. Nu får jag ägna mig åt spotify istället för att spela själv.
Ingen höjdar morgon detta. Inga mornar överhuvudtaget är mina favoriter. I just wanna be ok, be ok, be ok, I just wanna be  ok todayaaaiiiii... Ingrid Michelson är min räddning i nöden, förlängda armen deluxe. Wow fantastiskt. Yes. Har ett uns panik, JAG SAKNAR MITT LÅNGA HÅR! Det spelar ingen jävla roll om det är finare nu eller inte. Mitt hår är försvunnet anyways (ja, jag vet att det inte heter anyways). Det - plus den icke existerande sommarvärmen gör mig.. mindre glad. Jag känner mig som en medelålders man, som försöker kompensera för sin fölust av hår, genom att polera sin amerikanska sportbil med årgång 1958. Med den lilla skillnaden att jag skriver argsinta blogginlägg istället för att gnugga på en bil. Det gör mig lite mer lyckad... eller? Låt oss säga så.
 
PS: Jag svarar numer ENDAST på kommentarer i kommentarsfältet, så ni får hålla koll där ni ställt frågor! Och jag vill bara säga ett stort puss och kram till er som troget går in här och skriver så fina saker. Ni gör mig lycklig dagar som denna!

grundsund

 
En av mina absoluta favoritplatser på kusten är Grundsund. Det är ett litet fiskesamhälle med fina sommarhus och en gästhamn. Det finns en restaurang på bryggan, som serverar världens bästa räkemackor - helt abnormt gött! Sedan efter maten brukar vi klättra upp på klipporna, plocka vilda björnbär (om de är mogna), titta på utsikten och njuta!

grillkväll

Hej på er! Ledsen för min frånvaro här på sistone, men jag har.. hm... haft fullt upp, nästan. Vi har gjort om (mer) i stugan, varit på gränby och ikväll ska vi till stugan och grilla. Tidigare träffade jag Bahar, tränade, spelade jag av en gitarrsträng, fick panik över det och tittade tillslut på Shutter Island - och x antal avsnitt av The Big Bang Theory. Nu måste jag skynda iväg om jag ska få någon mat, haha! Puss!

hemma

Orkar inte skriva eller lägga upp bilder just nu. Vi hörs ikväll istället, nu ska jag packa upp, fräsha upp mig och städa rummet!

palven

 
Måste bara visa er hur fint hår Palven - aka Alva aka lillasyster - kom hem med från frisören här om veckan. Galet fint, och passade henne som handen i handsken, fisken i dammen och bodybuildern på gymmet! Tyvärr är jag närmast aplik i mörkt hår. Vissa har tur, de.

spännande

 
Världens finaste
Hm.. undrar om jag kommer få biljetter till Justin Bieber konserten. Jag skriver ju detta i förväg och tidsinställer det för att ni ska ha något att läsa, så jag har verkligen ingen aning om hur det ska gå. Åh, jag kommer grina om jag inte får biljetter, FYFAN vilken vidrig tanke. Jag dör. Även om mitt mål i livet inte (längre) är att gift mig med honom så kommer jag dö. DÖDÖDÖDÖDÖDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

önskelista

Imorgon är det en månad till födelsedagen och konfirmationen, de är nämligen på samma dag. Så jag har passat på att knåpa ihop en fin liten önskelista, i god tid sådär. 1 En fin, stor, Michael Kors-liknande, silvrig klocka. Eller guldig kanske? 2 Ny mobil, helst iphone. Min nuvarande börjar bli alltför efterbliven, och det går utför fort... 3 Pengar. Vem vill inte ha pengar. Pengar är den ultimata presenten att få, dock tråkig att ge bort.

bikbok by whitney port

 
Hittade dessa på rean, från Whitney Port's bikbok kollektion. De satt som en smäck! 125 riksdaler.

nanananananananananana BATMAAAAN

 
Innan vi åkte var jag kickass enough att fixa fram massa ackord, tabular och sångtexter, sedan tog jag med gitarren och capot i bilen. Och tadaaaa nu har jag sysselsättning för varenda regning (och solig, förresten) dag på västkusten. On tha westcoast määään.

athletic league

 
Hittade en riktigt go tröja inne på cubus sommarrea. Min nya favorit. Går omkring och burrar in mig i den varje kväll. Tror la den gick för 79 kronor (kanske var det 99). Värt!

västkusten

 
Bilder från Grundsund, förra året.
Har egentligen inte berättat så mycket om vart jag befinner mig nu för er - så nu kör vi. Vi bilade ner till västkusten i torsdag. Vi bor i Emmas familjs stuga vid havet, norr om Götet. Världens finaste och mysigaste ställe faktiskt. Nästa vecka kommer även farmor ned och bor här med oss. Förutom att bada och äta gott gör vi inte speciellt mycket. Vi åker omkring och äter räkemacka vid havet kollar lite på olika "sevärdeheter", i affärer och liknande. Träffat lite vänner och Liseberg (såklart) ska vi också klämma in! Precis den perfekta, lugna, livsnjutarsemestern, hehe.

nytt hår

 
Stormtrivs! (hon kapade av betydligt mer än jag tänkt mig, men jag måste erkänna att jag gillar detta mer än långt hår)

skinnväst

 
(brusiga bilder, ledsen för det) Har länge gått och tittat på denna i vitt, men slog till på den svarta istället. Lite lättare att matcha och bära upp, speciellt till hösten. Det sved lite i plånboken att betala 500kr för den, men hitills har jag inte fått kalla fötter. Köpt på giantricot.

kärt återseénde

 
Jordgubbar från stugan, nyplockade och världens godaste!
Hej fina ni! Nu är jag tillbaka. Dock åker jag till kusten imorgon, men jag har fixat tusentals tidinställda åt er, så kika in. Har haft det bra under min lilla bloggpaus, har bland annat shoppat och klippt mig (klockan 9.00 imorses, det var inte lätt att ta sig upp i tid säger jag er). Kommer upp bilder på det senare. Resten av dagen ska jag packa, packa och åter packa. Sen ska jag träffa Bahar ett tag. Chillerill.

observera!

 
Arkivbild. Vi ser jätte lyckliga ut. Detta var ett (långt) tag sedan, vilket ni kanske ser. Blink, blink. Jag hade en fett trendig tröja alltså, damn.
Bloggen har verkligen blivit tråkig på sistone - det är jag fullt medveten om. Och jag känner mig VÄLDIGT omotiverad att skriva utan bilder, haha, det känns som att allt förstörs ett snäpp. Livet rullar på, sommaren rullar på. Ingenting jätte intressant händer, men jag har kul ändå! Så jag tar en mini, mini semester härifrån. MINI. Ni får förlåta mig för den dåliga uppdateringen i några dagar framöver, men jag försvinner inte. Strax kommer jag la tillbaka med nya tag!
RSS 2.0