she comes and goes like no one can

Okej, nu kör vi på en snabb sammanfattning på de förlorade dygnen. Onsdag. Vi åkte till gröna lund med farmor, eftersom hon och the päron ville kolla på Sven Bertil Taube. Jag var inte jätte lycklig över det, men efter fritt fall, popexpressen och att min guldpojke, Salem Al Fakir, tittade fram som gästartist - ja, då blev jag lycklig. Torsdag. Tandläkartid på morgonen, tanten stack sönder mitt tandkött men en nål! Men senare fick jag thaimat som plåster på såren (bokstavligt talat), då blev jag glad igen. Sedan gick jag på Dark Shadows. Väldigt, hm... unik film. Men det var ju Johnny Depp. <333333. Fredag. Degdag deluxe. Foccacia på fågelsången till lunch och snart blir det gomiddag - ingenting att klaga på direkt. (kameran är urladdad, därav: inga bilder)

snabbis

Whohohoho. Behövde bara kika in och uppdatera lite snabbt, ledsen för de inaktiva dagarna här på sistone. Men jag har haft ett relativt händelserikt dygn, grönalund, tandläkare, bio med mera. Jag får berätta imorgon helt enkelt, för nu ska jag göra nattemackor innan jag går och lägger mig. Sov fint, sweet dreams, sussa sött, snarka högt, good night - don't let the bed bugs bite! (poet alltså)

just a regular kid at my crib

 
Så galet snygg alltså!
Snart ska jag börja laga mat, får se vad, men bara fantasin sätter gränser alltså. Sedan ska jag catcha the bus, ner till stan, köpa ett capo och promenera hem. Sedan kommer jag nog sitta och spela gitarr, helt überlycklig av capot, resten av dagen. Men först av allt ska jag lyssna ännu mer på Thomas Stenström, hans musik har varit - minst sagt - överdoserad i mina öron den senaste tiden, men det finns en anledning! Klick klick klick klick klick. Och sen vill jag bara tillägga att eftersom jag nu kan svara på kommentarer direkt i kommentarsfältet, kommer jag bara svara på frågor i Q/A och resten av kommentarerna i självaste inläggen!

pizza

 
Jag vet att jag länkat denna låt - och Andreas Moe i allmänhet - ettusentjugofem gånger, men den är bara så himla fin. Och videon, asså mitt hjärta dunkar högt för detta.
Om sesådär fem minuter måste jag gå och ta ut min lunch ur ugnen. Billys pizza, mums (eller inte). Men jag överlever. Hitills har min dag gått åt till jobbiga tankar och ett jävla massa klinkande på gitarren. Ska ta en promenad och "rensa tankarna". Det har aldrig känts mindre lockande, men vad gör man inte för att både slippa träffa människor och sitta ensam hemma. Igår åt jag thaibuffe till lunch, sedan hängde jag med min best buddy pappa på hans stencoola jobb. Väldigt spännande, indeed. Nej, men jag hann avancera ytterligare några levels på Bubble shooter, och jag fick min önskelista skriven. Sedan satt vi inne och kollade på 24 innan vi åkte till gymmet ett tag. Sen somnade jag för sent, och vaknade för sent igen imorses.

 
Utsikt från över Fyrisån, fin bild, hahaha.
Hej mina vänner! (och icke vänner) Igår var en bra dag. Efter ett hårt spinningpass gick jag hem, duschade och åt innan jag gick till bryggan vid fyrisån med Bahar. Men efter sen sådan hård dag har kroppen tagit skada; min vänstra fot och ringfinger är inte riktigt som de borde. Synd, eftersom jag skulle stått och sparkat på (fot)bollar och blivit förlovad hela dagen. FAST NEJ. Så mitt liv är inte över. Och likaså är inte denna dag - den har knappt börjat!  Om ett tag ska jag bort på lunch med mamma och pappa och efter det får vi se åt vilket håll vinden blåser. Troligen någonstans inomhus om regnet ska fortsätta som det gjort under morgonen.

collecting sunlight

 
 
10 saker jag tycker om
 
Strosa längs italienska gränder med en glass i handen
 
Kärlek
 
Promenader om sommarkvällar
 
Att baka cupcakes
 
Mina underbara vänner

Vakna utvilad
 
Rött kött med bearnaise
 
Västkusten

Min fina syster, Alva

Nytvättat hår
 
 
9 saker jag tycker mindre om-

Att åka hem igen efter semestern

De dagar när allt bara känns hopplöst och motigt

Att jag, som så många andra, tar allt jag har för givet
 
Normer
 
Människor som inte tar hänsyn till andra
 
Fiskbullar
 
Människor som alltid tänker negativt

Sjukdomar
 
Apelsinjuice utan fruktkött
 
 
8 saker det borde finnas tid till oftare -
 
 
Sitta på balkongen och läsa i morgonsolen
 
Leva för stunden och hitta på spontana saker
 
Ta en paus från allt och alla och bara göra det man verkligen vill

Hoppa i vattenpölar
 
Konserter, spelningar och det speciella lyckorus de medför

Hoppa på första bästa tåg, till första bästa stad och tillbringa dagen där, bara för att man kan
 
Spela Melissa Horn på gitarren

Umgås med de man älskar mest

 
7 saker jag vill göra i framtiden -


Tågluffa

Plugga utomlands

Gå på en Justin Bieber konsert

Gifta mig, och leva tillsammans tills döden skiljer oss åt
 
Träffa en idol
 
Jobba med något jag verkligen tycker om

Återse gamla vänner och minnas alla fina stunder jag varit med om
 
 
6 saker som beskriver mig -


Håller saker för mig själv, lite för ofta

Livlig, om jag känner mig trygg i situationen

Lite för lätt att övertala
 
Perfektionist

Väldigt bra humor ;)

Glad, för det mesta

 
5 saker jag är rädd för -


Allt som ens kan liknas vi en insekt
 
Att behöva genomlida tortyr - det måste vara det värsta som finns på denna jord

Konflikter

Att förlora nära och kära, på ett eller annat sätt

Mörkret utomhus

 
4 saker jag ser fram emot -
 
 
Italien

Vår klassresa i början av nästa termin
 
Att planera fina saker med mina vänner
 
Västkusten - saltvatten i håret, Grundsund, klippor, Liseberg, kvällsdopp i havet och sena kvällar mellan varma filtar.


3 bra filmer -

Pojken i randig pyjamas

Remember me

Titanic
 
 
2 personer att vilja se ut som -

Angelica Blick

Olivia Palermo
 
 
1 bra låt -
 
Collecting sunlight - Andreas Moe
 
 

söndag

 
Midsommarens lunch, så himla underbart!
Idag ska jag vara duktig; jag ska träna. *applåder* Annars ska jag strosa omkring i min onepiece och ikväll blir det till att somna omedelbums. Jag har vänt på dygnet alltför mycket! Att gå upp halv nio på morgonen är numera omöjligt. Inte nog med det. Alla mina tankar kvävs av en skrikig röst som sjunger "... vi måste ta ett snack hörru, DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG" och jag vet inte riktigt var jag ska försvinna. Den går inte att få av hjärnan. Får göra det bästa av situationen; gå omkring och dansa sådär fint som bara en trött version av mig kan. Det funkar.

230612

 
Just nu: Målar, lyssnar på musik, läser. På sängen.
Idag har jag hållit mig hemma, med myskläder god mat och min fina familj. Ganska gött ändå. Snodde åt mig en kvart av Emmas tid för ett telefonsamtal - första gången vi hunnit det sen hon åkte - något som gjorde mig lycklig. Sedan ville jag åka ut till gränby och fördriva min tid där. Men "alltid öppet" gäller tydligen inte på röda dagar. Midsommardagen liksom, som om någon bryr sig om den. Det är bara den långa bakfyllan efter festen och fyller ingen vidare funktion då man ändå är ledig på söndagar. Inte för att jag har sommarjobb, men man kan ju alltid låtsas. Men nu måste jag faktiskt ta tag i en nödsituation; val av biofilm. Rackarns bananer, spänningen stiger. Nej, men jag får väl avsluta här ändå. Ha det!

glad midsommar!



Jag rullar i myskläder. Kul för er att se. Hm, nej. Därav skärpan i bilden. Dagen till ära är jag alldels för ofotogenisk för att fastna på en riktig bild.
Idag blir ingen traditionell midsommar med lunch och dans nere vid stugan. Istället sov jag längre än jag någonsin gjort - ända till halv tolv. Jag somnade nämligen efter att solen gått upp. Härligt, fast NEJ. Men hur som helst, någon gång på eftermiddagen ska vi bort till vänner och fira midsommar där. Innan dess ska vi äta melonsallad (med mozzarella <333333333) och kolla på 24. Men allra först ska jag hoppa in i duschen och skölja överbliven sockervadd ur håret, typ. Haha, spår efter en lång dag på grönan. Hoppas er dag blir la fin, och så hörs vi senare!

kvällens underhållning



Världens finaste.
Är sådär extremt emotionell och berörd av Håkan Hellströms låtar. Sitter här och relaterar till vart och vartannat ord i texterna. Av någon anledning känner jag mig lite gråtfärdig, och jag vet inte om det är av lycka, sorg, musiken eller någon salig blanding av dem. Känns som om läget är allmänt förvirrat och - som det kontreollfreak jag är - så känns inte det 100. JAG SAKNAR EMMA. Självklart saknar jag alla andra också, men detta är speciellt. Detta är första gången sedan tvåan jag är borta från henne såhär länge. Min fina, charmiga, roliga, underbara Emma. Absitnensen slår till hårt! Abstinens är förresten mitt nya favorit ord. Man kan aldrig få för mycket abstinens, speciellt inte nu på sommaren! Det kanske är abstinens plus värmen som gör mig så yr i tankarna? Jo, vi får nog ta det som en förklaring. Och med det tackar jag för mig, för dagen. Tack vänner!


Ledsen att mina inlägg de senaste dagarna vait lite smått deppiga och osammanhängande. Jag ska rycka upp mig snart... snart, haha. 

Mobilbloggning

Just nu sitter jag i bilkö på väg hem från Stockholm, närmare bestämt Gröna Lund, där vi tillbringade dagen med vänner. Väldigt mysigt! Dock fick jag inte möjlighet att åka insane - den var avstängd. Morr. Men allting är relativt, jag är mest glad att jag kunde åka. Igår mådde jag helt jävla (ursäkta svordomen) äckligt illamående. Plus att jag hade ont i magen. Kunde varken måla stugan eller åka på brygg-picknick med Bahar, vilket jag först tänkt göra. Morr igen. Och bilkön håller FORTFARANDE på. Fast jag tog en paus i skrivandet för att sjunga med i massa nrj-låtar innan vi bytte till de uppsalianska radiofrekvenserna. MORR, MORR, MORR (ÅT BILKÖER, ALLTSÅ). Är det katter som morrar förresten? Eller tigrar? Hundar? Det förblir ett mysterium... Ciao bellas

onsdag (?)



Dagens projekt blir att färdigställa skisser, byta ut dem mot gamla och sätta upp dem ovanför sängen. Ledsen för tråkiga bilder, men karmeran är urladdad för tillfället! Inte har jag koll på veckodagarna heller. Kaoz mannen. Nej, men jag har för mig att det är onsdag, project runway var ju igår. Eller? Haha.
Igår tillbringade jag tid i stugan under dagen och tvättade väggar och tak. Sedan körde jag ett halvt pass och lite gym, mer orkade jag inte, haha. Jag var nämligen inte på topp (det är jag inte idag heller), varken psykiskt eller fysiskt. Djupt sagt. Men, men, som ni kanske förstod blev det inte så mycket av att kladda ner världen med YOLO citat. Istället läste jag en bok och åt potatisgratäng, paaaaaaaaaaaaartyyyyy. Sen så jag på sverige-frankrike och lekte bitter. Eller rättare sagt; jag VAR bitter, på riktigt. Är det meningen att jag ska vara stolt svensk nu, bara för att de vann en totalt oviktig match. Nej, det är jag inte. Men, men, från det till något bättre: Jag har köpt ett par nya träningsskor och tvivlar inte på att de är de bekvämaste skorna jag någonsin haft. Wunderschön. (Det betyder underbart på tyska, för ovetande. Så att ni inte fick för er att jag är terrorist eller något. Sko terrorist. Just kill 'em all, på fin amerikansk dialekt. Går det ens att vara skoterrorist?) HUR SOM HELST, nu ska jag överge er kära bloggläsare, livet kallar! (Hungern efter mer frukost kallar, rättare sagt)

mister cool

Hej vänner, ledsen för dålig uppdatering på sistone. Men jag har haft fullt upp, typ. Haha. Nej men iförrgår var vi på IKEA och handlade lite till rummet, och igår åt jag först lunch på Kardemumma med familjen, återvände hem och sedan blev det jakt efter träningskor. Hittade ett par, samt en tröja. Kul för er att veta också. Nej jag känner att jag lika gärna skulle kunna sitta och skriva ett helt inlägg om kungafamiljen, ungefär samma grad av intressanthet. Men, iallafall. Igårkväll lyckades jag (aka datageni) installera spotify. För att vara så inte-alls-datorgeek som man kan bli - typ minus 500 på en skala ett till tio - så var jag väldigt lycklig över att jag lyckades. Så nu sitter jag och lyssnar på musik - bara för att jag kan. YOLO. Haha, nej. Jag ogillar uttrycket "yolo". Jag gillar Drake, dock. Bildlänkar nedan..


                             

                              

safety pins, holding up the things that make you mine



Gåradagen startade abrupt, med ett spinning direkt på morgonen. Resten av dagen tillbringade jag bland annat i köket och lagade mat eller med gitarren i knäet. Sen på kvällen blev jag besviken över att Ryssland inte gick vidare i fotbollen, men sen kollade vi på 24 och då blev jag glad igen! (lättroad) Idag är det IKEA väder ute, konstaterades det nyss. Det gör mig lycklig!!!! (även låten där uppe) Ha en fin dag, så hörs  senare!

angående förra inlägget



Maten jag lagade igår, smakade betydligt godare än den såg ut!
Idag ska jag träffa Bahar ett tag och sedan ska vi vidare till konfaträff i picknickformat. Men innan dess ska jag ta en kalldusch och fixa lite på mitt rum. Fick en kommentar angående det förra inlägget, om vilka utssendekomplex jag har. Och ja, de är några stycken och jag hatar att det är så, så jag försöker att inte tänka på dem så mycket. Det finns viktigare saker att lägga sin tid på och jag tror inte att livet blir bättre för att man ständigt går och oroar sig över hur man ser ut! Men visst, det är inte direkt så att jag inte bryr mig heller.

om mig

Skrev i inlägget nedan att jag skulle ta och skriva ett inlägg om mig själv. Och sagt som gjort, här har ni det. Så let's start at the very beginning:



Den tolfte augusti 1997 föddes en lång bebis, med bulldogskinder. Hon skulle senare komma att få namnet Elsa Linnea (utan apostrof, så helig är jag inte) Karlsson. VI SNABBSPOLAR BARNDOMEN, DEN VAR BRA HELT ENKELT. Nu - 14062012, närmare bestämt - sitter jag här och skriver detta. Om exakt två månader, minus fyra dagar fyller jag femton och förrgår gick jag ut åk8 med gråten i halsgropen. Jag oroar mig nämligen betydligt med än jag borde inför framtiden. Gymnasieval equals panik. 

Jag bor i utkanten av Uppsala med min familj; mamma, pappa och syster. Plus en farmor som hänger med lite varsom. Min skola är en medelmåttig högstadieskola, med god mat. Min klass är to die for, helt (ursäkta svordomen, i förhand) jävla underbar! På min fritid ägnar jag alltför mycket tid åt att inte städa mitt rum och lyssna på musik. Jag jobbar även som ledare i barngrupper, tävlar i dans och spenderar mina pengar på kläder och mat - alltför snabbt dock. Dessutom måste man gå en treårig, specialiserad mastersutbildning för att kunna hänga med i mina tankebanor. Den heter något i stil med Psykologi a la Elsa och rekommenderas starkt! Jag har störda vänner, som jag älskar sådär äckligt mycket och som förgyller mina gråaste dagar. NI ÄR GULD VÄRDA!

Jag gillar grisar också. Tänk att ha en egen grisunge alltså!<3333333333333333333333333333333333



Annars gillar jag...
- Ombre
- Politik
- Kläder
- Tv serien 24
- IKEA
- The Kooks
- Genuint snälla människor
- Meze
- Västkusten
- Att resa

Jag ogillar...
- Romantiska komedier
- Lakrits
- Mina utseéndekomplex
- Överstark parfym
- Fiskbullar
- Krig, svält, fattigdom, ondska och så vidare.
- Illamående

Det var allt för nu. Földfrågot kan tas upp i kommentarsfältet, jag lovar att besvara dem senare! Puss, kram, over and out!

Q/A

Anonym om längesedan:
vilka fina bilder!!!
Tack så mycket!

duvetvem om Q/A:
Bahar är bässttt
Hahaha

Frida om eurovision song contest:
Ni är så underbart fina!
Åh, tack detsamma!!

Emelie om vårshower:
Men usch och fy mina fingrar förstör bilden :/ hahaha <3
Nej men sluuuuuuuuuta!! Haha <3

Anonym om if I could be your superman, I'd fly you to the stars and back again:
åh, kan du inte lägga upp receptet du använde? :)
Alltså, ja, självklart. Men det är bara pannkakstårta - pannkakor varvat med vaniljglass och mosade hallon.

Anonym om jag har gjort det igen:
gör du designer åt andra?
Nej, tyvärr. Att hålla på med min egen blogg är tillräckligt enerverande :)

emilia om dear john:
Jag älskar den filmen!
Ja, visst är den gryyyyym?

Anonym om andra juni:
Har du målat den?:o
Haha, ja det har jag!

Anonym om new in:
Vart finns beyond retro?
Det finns på flera ställen i Stockholm, men den vi var i låg på samma gata som bikbok, hm, weekday, zara osv osv. Den gatan som ligger nära stationen.

Anonym om new in:
kan du tipsa om några bra second hand butiker i uppsala?:)
Mjo, tyvärr inte. Jag har inga goda erfarenheter av secondhand i Uppsala. Har dock hört att det finns en hyfsad i Årsta!

Sara om stressig morgon:
du borde börja lägga ut outfit bilder Elsa!
Ja, men det blir liksom aldrig av. Haha!

Anonym om den elfte, tolfte och trettonde:
vart är dem köpta?
Vänster = HM, höger = bikbok :)

Anonym om den elfte, tolfte och trettonde:
Vad är fett med kärlek?:-)
Det är en "fest" här i Uppsala som är efter skolavslutningen för högstadieelever, men tyvärr är det mest små p12or där, så det känns som jag vuxit ifrån det nu!

Anonym om den elfte, tolfte och trettonde:
frågestund?
Jag är som sagt emot att "köra på en frågestund" (längre förklaring finnes HÄR), men för att möta er halvvägs tänkte jag skriva ett inlägg senare idag, då jag berättar grunderna i mitt lagom fabulösa liv. Typ. Det kan ju vara bra för er som trillat in på senare tid, och därav inte har koll på sånt!

den elfte, tolfte och trettonde



Elfte: Snabb tripp till gränby på kvällen, fick med mig ett skärp hem. Somnade tidigt för att kunna gå upp i tid till skolavslutningen. Tolfte: Igår var det skolavslutning för fulla muggar. Ingen höjdare alls, jag spelade fel där jag inte spelat fel på sedan jag lärde mig det och jag stod och hostade mitt i kören, men man får se det fina i det hela; sommarlov. Betygen var inget att klaga på heller! Efter avslutningen gick jag ner på stan med Emma och Bahar - likaså gjorde alla andra tonåringar i Uppsala - tillslut fick vi bord på china garden där vi åt buffé (supergott!). Jag fick med mig tröjorna ovan, samt småsaker. Älskar färgen på den gröna, men den gjordes inte alls rättvisa på bilden. Superfint till guld. Hoppade över fett med kärlek, eller att vara ute överhuvudtaget. Jag kände mig helt sömnig klockan nio redan, hehe. Trettonde: Idag, alltså. Ikväll ska jag träna. Vill verkligen komma igång och träna nu, jäklar, denna sommar ska vi inte ta det lungt. Annars vet jag inte riktigt, vi får se helt enkelt.

kärlek

science in progress



Satt och exprimenterade med nagellack igår. Det blev... mindre fint, men jag återgärdade det mesta på direkten.
Dagen var mysig, men jag vill ärligt talat bara vara helt ledig just nu. Men imorgon gäller det; skolavslutning. Behöver jag upprepa att jag ser SÅ OERHÖRT HIMLA MYCKET  fram emot att sluta skolan. Det var extremt befriande att slänga alla minnen av årskurs åtta. Aldrig mer, säger jag bara.

morgon

Idag är dagen med D. Dagen då man ska rensa ur sina skåp i skolan. Återlämna alla böcker, slänga alla meningslösa papper och riva sönder sina mappar. Typ. Spännande. Nej, det kanske inte ska bli speciellt kul men det känns iallafall skönt att veta att inget annat än överskåp väntar nästa år. Jag kom ihåg i början av läsåret hur sur jag var över att jag fick ett underskåp. Varje gång jag böjde mig ner, och mina knän knakade som rostiga gångjärn (ont gjorde det dessutom), ville jag bara bryta upp någon annans lås och sätta mitt där. Det gjorde jag aldrig. Haha, vilket trauma.Annars har vi fika med klassen och rep till skolavslutningen senare under dagen. Och så är det niornas match mot lärarna i brännboll, om jag nu ska titta på den. Kanske inte det jag längtar mest efter här i livet, haha.

baka baka liten kaka



Gårdagens åstadkommelse. Choklad+hallon=sant!
Idag skulle jag varit på återträff efter Polen, men det hade jag helt förträngt och nu var det för sent att återgärda det. Istället ska jag snart börja med lunchen, sedan kommer Emma hit och utnyttjar vår vänskap för att få låna en symaskin. Usch, vad oartigt! Nej jag skämta bara. När vi har ätit går vi troligtvis ner på stan ett tag. Senare ikväll blir det bio med familjen - en mors dags present som vi inte hunnit med förrän nu. Ha det fint, xoxo gossip girl.

the worst things in life comes free to us

Godmorgon! Jag är vaken tekniskt sett, men inte helt i huvudet. Är så extremt trött, men jag får väl la ta en lugn dag, igen. Kanske ska baka tårta eller kolla i affärer. Eller både och. Vi får se helt enkelt! Ledsen för lite överdrivet ointressanta inlägg, men men, det är inte hela världen. Hela världen är om vi skulle dö imorgon, eller något åt det hållet (vem vet, det är ju trots allt 2012) men jag bara håller tummarna för att det inte är fallet. för det är extremt troligt att det händer också, eller INTE. Jag är bara så ohört irriterad på allt sånt där påhittad domedags-snack. Som om inte folk redan hade tillräckligt mycket saker att oroa sig över innan de fick veta att de ska dö också. SÅ är i alla fall fallet för mig.

fjällnora



Jag ser iallafall lycklig ut!
Dagen spenderades som sagt i Fjällnora med hela åk 8. Väldigt trevlig och mysigt, tyvärr var jag inte så talangfull på minigolf som jag hoppats på, men annars så! Och på hemresan åkte vi tvåvångingsbuss (wooooow) och det var makalöst fabulöst. Det blev nästan lite för mycket för mina nerver, gråten var inte långt ifrån... Nej, skämt åsido. Farmor kom precis hit för go middag och fredagsmys med familjen. Sedan ska jag lägga mig tidigt och bara sova, typ hur länge som heeeeeeeeeeeeeelst. Jäklar så skönt!

denna kvinna alltså



När jag blir stor ska jag bli som Fanny Lyckman. "Nej Elsa, det ska du inte. An original is more worth than a copy." Men jag ska bara ha lika fina kläder som henne.
Hej vänner! Hur mås det? Jo, tack jag mår iallafall bra. Läkarbesöket gick.. sådär, men sen så kom jag till skolan i lagom tid till kören och sedan lekte vi bara lekar och planerade lite till klassresan. Efter skolan gick jag ner på stan med finaste Bahar ett tag. Trevligt, trevligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och laga matsäck imorgon, då är det nämligen friluftsdag som står på agendan. Åttorna intar fjällnora - rättså mysigt antar jag. Men nu är det dags för mig att gå, ha det fint!

070612



Enkelt klädval.
Har läkartid klockan 09.00, och efter det beger jag mig till skolan för den sista egentliga skoldagen i åttan. Hur skönt är inte det? Jag har tyvärr inte tid att skriva något inlägg just nu, men vi får ta ifatt det senare.

wishlist



// 1 Michael Kors liknande klocka, i rosé // 2 ljusa 501'or eller 505'or, avklippta till shorts // 3 väska från H&M // 4 linne från ginatricot // 5 bikinitopp från ginatricot // 6 blus från vero moda // 7 skor från nelly.com //

glad nationaldag



Jättefin guldklocka som tillhört min morfars farmor, om jag förstått det rätt. Den är inte exakt drömklockan från Michael Kors, men jag älskar den ändå, på ett helt annat sätt.
Min dag startades upp med frukost på Fågelsången med familjen och sedan kollade jag i affärer en stund och handlade lite nödvändigheter. Resten av dagen var jag superpeppad på att åka ner till stugan och bara ligga på gräsmattan och vila, men regnet ville inte detsamma. Så jag blev kvar hemma istället. Nationaldagen till ära har jag absolut inga andra plaer för dagen, jag behöver bara vila ut nu. Kul får man ha på sommarlovet, om exakt en vecka närmare bestämt. Bara tanken på att inte ha någonting att behöva göra, plugga, skriva, läsa osv - den gör mig sönderglad!

grattis på studenten alla där ute, ha det fint



Idag har jag rockat mina lockar, eller ja, de var lockar innan de plattade till sig och omvandlades till stripiga hårtesar.
Lugn skoldag, lugn eftermiddag. Fick reda på några ytterligare betyg idag, men jag har prickat in A'n i ytterligare tre ämnen och är bara sådär görnöd och superstolt! Tog en powernap (inte direkt av det kortare slaget, dock) och nu väntar jag på att mina föräldrar ska komma hem med pizza. Är inte direkt sugen, men man får väl offra sig. Blink blink. Imorgon är det nationaldag, equals ledighet, equals sova, equals glad Elsa. Slut på saker att skriva om, equals hej då! Sen så är jag bara sådär äckligt nuttig och skriver pussilipusspusssssssss!

stressig morgon



Såhär såg jag ut idag - fast rättvänd.
Mardömsmorgon, kan man summera den dagen levererade. Fy, alltså. Jag försov mig, hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig, min lugg krullade sig ständigt och för första gången sen jag fattade hur man sminkar sig lyckades jag kladda med mascaran. Allt detta summerat gjorde mig på riktigt dåligt humör. Som tur var hade vi bild på morgonen, vilket räddade min dag. Fick massa bilder och grejor jag gjorde i sjuan - samt ett glatt hjärta av vetskapen av att ha fått enbart A'n på alla uppgifter - med mmig därifrån. Underbart! Sedan fortsatte dagen med fika, tårar (när vi tittade på Dear John), mat, spel och lekar. Betygen är ju satta, så speciellt seriösa lektioner har vi inte längre. Närmare betämt; inte en enda. Ganska härligt, om ni frågar mig. Eller, ja, frågar och frågar, antingen läser ni det eller inte. Och på tal om att läsa; nu får ni snart inget mer att läsa. Punkt.

new in





Saker jag införskaffat nu på sista tiden. Ingenting speciellt exotiskt, men ganska nödvändiga basplagg ändå! Det mesta kommer från Polen, men den mintgröna tshirten är stämplad Monki (40kr!! Där satt den!) och shortsen är från Beyond Retro. Senlikedjan på Ray Ban kopiorna har jag själv "tillverkat".

andra juni

Maj månad har kommit och gått. En riktigt bra månad om jag får säga det själv, riktigt bra! Att den slutade i sjukdom är väl inte så fint, men om vi bortser från det. Ikväll ska jag bort till Emma med familjen och det ska bli så mysigt, men fram tills dess ska jag bara vila. Jag sov i princip 0 inatt. Helt plötsligt förvandlades mitt underbara rum till kokhett ömsom iskallt, och mina rullgardiner släppte in misstänkt mycket ljud. Så nu är jag la trött, redigt trött, men nu ska vi sluta diskutera det. Om vi ska se det positiva i situationen fick jag mycket dötid att teckna i natt. Hann inte bli i närheten av klar, men det får bli dagens projekt!

dear john

Sitter och kollar på Dear John, gråter som ett.. ja, jag vet inte vad. Det närmsta jag kan komma är barnunge. Detta måste vara en av de sämst-bästa filmerna i hela världen. Typ som Remember me, Pojken i randig pyjamas, Titanic osv. Att de bara inte blir ihop. Fy, jag hatar hur allt slutar. De älskar ju varandra. Åhhhh. (Boken är dock bättre än filmen, TIPS på den!)

vid protesfabrikens stängsel



Blev hemma idag igen. Lite smått nedgången och deppig, och kroppen är fortfarande ovillig att samarbeta. Vet inte riktigt om mina ben tar mig mot konfirmationsövernattning ikväll, eller om jag sover hemma, men det känns som att jag missat alltför många träffar under våren som det är. Jaja, hur som helst satt jag och och kollade igenom lite bilder från Polen och fick värsta flashbacken från när vi besökte koncentrationslägret Stutthof. Min mage bildar klumpar bara vid tanken på det och i halsen blir det sådär äckligt kliande och tjockt, som att gråten bara ska forsa ut i floder. Men om får chansen att besöka ett koncentrationsläger, så ska ni ta den, för det kan nog vara bland det mest givande någonsin, ska jag säga er vänner!

RSS 2.0