winter

Marken är vit och det är kallt ute, men I don't care I love it (Ni måste sjunga det i huvudet när ni läser det)! Skoldagen var mer eller mindre oslagbart. Torsdagar är verkligen veckornas höjdpunkt (inom skolan). Hade det näst sista repet innan musikalen, som närmar sig så galet snabbt att jag blir nervös. Har även pluggad rumpan av mig, och är fortfarande inte helt klar. Men jag ska sova snart. Sova helt jävla sönderlänge och vakna helt jävla pigg. Haha, skoja bara. Sen när händer sånt på skoldagar? Jaja. Sov fint vänner!

tisdag tisdag tisdag

Alltså sämst. Ännu en dålig dag för mig. Har vandrat omkring i en överstor, gul herrtröja och sett sliskig ut idag. Magen gör ont, utan att jag ens har mensvärk, och huvudet likaså. Jag har ett onödigt jobbigt idrottsprov imorgon och tovigt hår. Dagens lilla höjdpunkt var utan tvekan att vi fick använda laptops på svenskan, sen när händer såna lyxigheter på våran skola? SEN IDAG UPPENBARLIGEN. Puss på det! Sedan åkte vi runt halva Uppsala (okej, gränby centrum och stan) för att prova en jacka som visade sig vara sämre än hela dagen sammanlagt. Därav ingen tid att plugga. Därav dåligt humör. Nu går jag och lägger mig, istället för att sprida fin energi till er. Adios!

fiesta

Idag var världshistoriens mest mediokra dag. Morgonen började med att vi fick fixa en minifest på hemkunskapen. Min grupp went italiano fullt ut och jag var konstant mätt resten av dagen. Efter skolan åkte jag även hem till Bahar och myspös. Nu försöker jag så innerligt att klämma in massa pulsbegrepp och narkotikafakta i huvudet inför vårt idrotrsprov. Det går... Mittemellanbra. Tröstar mig själv med det faktum att det snart är dags för mig och sängen att dra en lång.

(Sämst sämst sämst på att ta "outfit bilder". Tycker det känns superpinsamt och tillgjort, hade dessutom bara jeans, fult linne och en skjorta på mig dagen till ära. Jag ska ta riktiga bilder när jag har något värt att uppmärksamma!)

in the air

Riktigt go hemmadag. Ska bara vila och plugga hela helgen har jag tänkt, så jag äntligen kan få bli frisk på riktigt! Igårkväll var vi hos familjevänner, kom hem sent och somnade ännu senare. Därför tog jag en redig sovmorgon och åt kebab till lunch. Kan inte annat än att pussa på det! Skrivit en labbrapport med Mac Miller i bakgrunden. Nu är det kommande prov som ska pluggas in.

en million på banken, men ingenting att leva för

Ligger och lyssnar på gammal god musik (jag börjar varje inlägg med att säga vad jag lyssnar på. Skoj, kul, funny, hilarious) och är inte det minsta olycklig alls. Idag genomgick jag en plågsam skoldag, sedan mös jag i kyrkan och tillsist kollade jag och Frida på en basketmatch. Nu ska jag sova. Lägga fram kläder till imorgon så jag hinner snooza i fem minuter extra, kanske.

Vill bara skriva ett stort fett OBS också. Jag är jätte ironisk. Hela tiden, minst. 98,45% av allt jag säger är ironiskt. Det syns inte när jag skriver, men det mesta är tänkt ironiskt. Ta mig inte alltför seriöst, tro inte heller att jag är skitkonstig och tror jag är cool. Samma gäller med bilder. Det är inte alltid menat att vara såna dära "modellbilder" som folk tar på varandra. Det är skämt. Oftast alltså. TA DET MED EN NYPA SALT TACK.

d-d-dance dance dance

Sitter hemma med en sjuhelvetes huvudvärk och en ond hand. Orkar knappt lämna sängen, tur att man kan nå sina vänner via telefonen och tur att jag har min goa spotifylista. Tidigare gick jag på stan med Emma hela dagen och köpte lite nödvändiga saker. Insåg 1. Att jag är i princip pank 2. Att det inte går att ha endast skinnväst utomhus 3. Hur skönt det skulle vara med en varmdusch. Funderar på att dra en 3a (varmdusch för er som inte är berikade med så många hjärnceller) och somna tidigast i stan. Förutom småbarnen alltså. Dom är en klass försig. En egen art som inte räknas till människorna. No offense, dom är söta. Likaså pensionärer. Likaså ni. På tal om er: godnatt på er!

lisztomania

Sitter hemma fast skoldagen pågår 700 meter härifrån. Blev hemskickad från musikalrepet igår eftersom jag hade feber och sedan dess har jag hållit mig hemma. Men det är skönt. Har fixat nya spotify listor och lärt mig massa låtar på gitarr. Skulle gått på basket med Frida och Alex ikväll, men vi får se vad kroppen säger om det. Just nu mår jag bra, men alvedonen är mitt i sin verkan. (bajstråkigt inlägg, jag har inte speciellt mycket att komma med)

macklemore - i love you

Degar. Som fan. Lyssnar på Macklemore och känner mig som definitionen av swag. Försöker hitta motivation till att öppna skolböckerna, men det går liksom inte. Ska därför byta taktik och kolla på någon tvserie på engelska. Gud vad mycket jag kommer lära mig då liksom. Hello babe, would you mind for a long walk at the beach? Eller något sånt. Nej alltså bajs. Kom inte på någon bra serie. Tackar övre makter för min spotifylista istället, tänkte även ta och spela lite gitarr och äta rostad lingongrova (hett tips från kocken).

Eftersom bilder inte vill laddas upp får jag krydda detta inlägg med ännu en trevlig anekdot ur mitt liv. Imorses var jag i skolan typ en hel kvart innan vi började. Det var jag, tomheten och "lantborna" där. Men det var totalmysigt. Ska börja komma i sån tid varje morgon från och med idag. (Sen får vi se hur jag lyckas med det)

lalalala

Kom hem sent igår. Är en levande död på trötthetsskalan idag. Hade dessutom det mest lyckade utvecklingssamtalet i mitt liv och spenderade kvällen hos Emma. Nu ska jag A. Sova B. Sova C. Sova. Ni kan ju gissa vad punkt D kommer bli. Pis män. Over and out.

junk of the heart

Lyssnar på kooksarna och småstädar mitt rum. Senare kommer nämligen Alex och Frida hit, vi ska plugga lite och sen åka till Stockholm. Har inte så värst mycket mer att säga. "Do crafts, don't drugs". Nej men, ta hand om er utnyttja söndagen, YOLOa, ät och sov. Vi får höras av senare! (Köpte en ny tröja, på rea, åh jag fyndar)

jahapp

Bajs rubriker alltså. Vad fan ska man skriva?? Nej men just nu är det bara kallt och frost ute överallt. Blir förfrusen av en sju minuters lång promenad till skolan. För att inte tala om dagens vandring hem från stan. Dog lite halvt. För att inte drunkna i bajs har jag tagit årets första klunk julmust. Om man kombinerar julkänslor med kylan blir allting faktiskt mycket lättare. Imorgon ska jag fika, umgås med Emsis (det var på tiden att vi börjar använda gulliga smeknamn tycker jag) och äta anka. Dreggel is already rinning - just säging. Ska även sluta använda mig av svengelska, bli cool och välja gymnasium. ÖNSKA MIG LYCKA TILL.

bättre sent än aldrig

Ledsen för oaktivitet. Det var helt enkelt brutalt att börja i skolan igen efter lovet. Brutalt. Gick från supersuperglad till nere på tre ynka dagar. Har tränat, pluggat och jobbat med barnen de senaste dagarna. Jag känner mig lite febrig och dann, men imorgon är det torsdag. Och att vara sjuk på torsdag är lika meningslöst som att vara sjuk på en helg - man missar liksom inga lektioner. Plus att vi har viktigt arbete till musikalen att fixa, och gymnasiemässa. Ska sova tidigt, sova länge och äta köttbullemackor till frukost, sen lär jag må ganska bra ändå! (Om ingen har ätit upp mina köttbullar dvs. (Då blir det tårar och mord hos familjen Karlsson (trippelparantes)))

(Det går fortfarande inte att ladda upp bilder)

den fjärde november

Måste verkligen somna i tid ikväll, ska upp i skoltid imorgon. Panik. Kommer inte ta mig upp. Hursomhelst: Har träffat Bahar, ätit popcorn och njutit av en sista dag som fri fågel. Eller vad det nu är man kallar det. Pluggat lite tyska i sista minuten. Aber ich möchte lieber mit meine Freundin Emma sprechen. Och så gick det med den saken. NU: Kvällsdusch och väskpackning. Sen sängen. Pronto.

mr pumpkin man

Årets pumpkinman. Prima. Tycker inte det är så himla kul att fira halloween med kostymer, bus och godis. Visst godis, men jag VÄGRAR gå där ute och fysa rumpan av mig för att hälsofreaks ska ge mig mandariner, eller ännu värre: Sånt där äckligt pensionärsgodis. Plus att det ansågs töntigt redan i fyran typ, så jag slutade, föll för grupptrycket. Men lovet är hursomhelst skönt och självaste allahelgona är mysigt! Ägnar en extra tanke till min fina farfar där upp någonstans! Älskar dig!

fredagen den andra november

Idag har jag sovit, lekt med katten (sista dagen innan ägarna kommer hem) och haft gottis mys med la familia, inklusive farmor. Har även blivit så mycket pensionär att jag börjat sticka olika blommor och mönster. Improviserar fram mobilfodral på löpande band, samtidigt som jag kollar på tv serier i mobilen och småäter. Ja, skit kul faktiskt. Jag vill inte ens lämna min säng. Börjar bli gammal alltså. Om jag inte sover en natt, blir jag utslagen både dagen efter och dagen efter det. Vill tvinga någon att komma hem till mig, men samtidigt är det skönt att utnyttja lite ensamtid och coza ner mig i sängen innan jag återvänder till skolan. Sedan var det det där med läxor också... FAN. Hur mycket jag än tänkt göra dem i god tid, hände det inte. Grattis igen Elsa. Vet inte ens riktigt vad jag ska skylla på. Livet kom emellan, lix. (Hahaha, kommer ni ihåg när precis alla konversationer bestod av; lix, 7kt, vgd, nt och oxå? Goda tider det!)

 

 

en torsdags kväll, vid niotiden

Igår gick jag ner på stan med Frida - vi kattvaktade, åt och såg tillslut på Paranormal Activity 4. Är äckligt glad att jag ens överlevde. Jag har aldrig sett klart en skräckfilm förut (kalla mig de fegas kung). Iallafall. Vi kom hem, bäddade ner oss och pratade inpå småtimmarna. Sov för lite, kattvaktade, åt lunch på stan, kattvaktade lite mer, åkte hem och ja. THE END. Nu på eftermiddagen har jag endast försökt hålla mig vaken och tagit en tripp till gränby med familjen, där jag provade vintertröjor och åt indiskt. Tummen upp.

RSS 2.0