home

Tänkte verkligen skriva "home sweet home" där uppe, men jag ska försöka avverka lite av min cheesyness. Nej, alltså jag är så himla likgiltig just nu. Lägret var väl kul och jag lärde känna fina människor, filmen i bussen på väg hem var dessutom säsong ett av The big bang theory. Inte något att klaga på egentligen, men det var bara inte min helg. Verkligen inte. Därför är det ganska skönt att få krypa ner i soffan och kolla på ett New girl-avsnitt och ba chilla med livet. Chillisch med livisch, liksom. Skämt åsido. Har matteprov imorgon, så jag lär väl lägga några minuter på det. Men mest av allt ska jag bara sova. Kanske trillar Mr. Phytagora in i mina drömmar och gör mig till naturbegåvning, men ärligt talat tror jag att det kommer gå som smort ändå. När jag gick i sexan var jag nämligen ett sådant barn som tyckte det var superkul att räkna högstadiematte. Och detta med trianglar, areor och diagonaler var bland det bästa inom ämnet. En stor fördel just nu. 

Vaknade upp till detta på morgonen. Whopa, Norrland levererar!

 

nick of time

 
Jag har nog världens finaste lillasyster! (Älskar minen, hahah)
Sitter och lyssnar på Bon Iver (klicka klicka klicka) - görgött. Jag får ta och be om ursäkt för frånvaron de senaste dagarna. Jag har bott hos farmor och hon har inte internet. I helgen blir det nog inte såvärst mycket bättre, tyvärr, jag ska på en ledarutbildning i Norrland. Men sen, då kör vi igen! Igår hade vi orientering i Hammarskog, det var inte super lyckat. Leran på vägarna var liksom djupare än mina skokanter räckte och det stänkte ända upp i ansiktet när man sprang. Det var dock ganska härligt. Det jobbiga var när man tappade bort alla sorters lokalsinne och norr låg åt  fem olika håll - beroende på vem man frågade. NU måste jag dra mig mot rummet och packa resväskan, i sista minuten som vanligt. Hoppas ni får det bra. Jag ska försöka tidsinställa ett och annat inlägg till helgen!
 
Tillägg: Då det tillkommit endel nya läsare och jag är allmänt lat, så länkar jag HIT för er som vill veta lite mer grundliga saker om mig.

överlycklig!

Efter en lång tid av strul och ledsamheter (ja, detta var ungefär livsavgörande för mig) har vi äntligen fått våra biljetter i hand! Jag har sett fram emot denna dag sedan ca tre år tillbaka och även om jag inte är lika nersnöad i honom så är jag bara tvungen att gå. Justin Bieber var liksom hela mitt liv förut! Fan vad jag ska bygga årets, landets och världens fetaste plakat! Åhsåmm.

duktig

Åh ni skulle bara se mig just nu. Insvept i onepice och raggsockor, samt en toffs högre än kaknästornet. I mina öron spelas inte helt oväntat Mac Miller (ja det har blivit ett jävla tjat om honom här på sistone, men det finns en anledning!). Får små ryck-spasm-psykbryt då och då - men annars håller jag ut bra med fysikplugget. Har faktiskt åstadkommit mycket sedan jag kom hem från stan. Jag var på stan med Bahar idag, och även delvis Alva och hennes vän Elvira. Bahar shoppade som om det var 2012 (och så var det 2012 :pppPpPpPppPP) men min privatekonomi är käpprätt, genomrent sparande för tillfället. Jag tänkte nämligen att det kan vara kul att ha lite extra pengar i Rom, när vi åker dit i höst. Osammanhängande inlägg, hela jag är lite osammanhängande - utsäktar för det!
Nedan; fångade ett av mina psykbryt in action. Inåtkameran var så mycket intressantare än fysikboken på något underligt sätt.

fluorescent adolescent

Ligger på min säng. Återigen. Lyssnar på gamla goa låtar och känner mig glad, trots min värkande mage. Har tagit på mig anständiga kläder, hittat en fin golvlampa till rummet, gjort upp planer angående kvällen med Bahar och ätit kebab sedan vi hördes senast. Ganska duktigt för att vara mig och en söndagsmorgon/förmiddag/lunch. Hade även tänkt klämma av ett avsnitt av Dance moms innan det stundande spinningpasset! Så adjö kära vänner. Hörs senare!

söndagsmys

Tumblr_maobc6z1qa1qe10wto1_500_largeTumblr_maobc6z1qa1qe10wto1_500_large
 
TÄNK ATT DET INTE ÄR SÅ LÅNG TID KVAR TILL KONSERTEN NU. DET ÄR PRAKTISKT TAGET IMORGON SOM DET ÄR. ÅH JAG DÖR. UNDERBARA KÄNSLA. UNDERBARA MÄNNISKA. DETTA HAR VARIT VÄRT ALLA ÅR AV VÄNTAN.
Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Hade tänkt träffa Bahar men hon försvann från denna jord. I alla fall från den kontaktbara delen av planeten (Bahar: svara SVARA SVARA SVARA). Så jag tänkte ta tag i tillvaron och städa rummet istället, det kändes mindre kul, men sedan insåg jag att det är det eller att plugga fysik som står på schemat och helt plötsligt kändes det überskoj att städa. Där ser man. Fick i alla fall nyss reda på att vi ska åka till möbelaffärer och kika på lampor till mitt rum. Börjar ju bli dags att avsluta detta eviga renoveringsprojekt!

skutskär

Var på utflykt till skutskär idag. Av alla platser i världen var jag i skutskär: En riktig håla. Men det var danstävling där och min lillasyster skulle dit, så jag joinade sällskapet. Drog en makalöst medelmåttig kebabtallrik, men åt däremot de godaste kärleksmumsen någonsin. Så det väger upp saken. Resten av kvällen har jag mest legat på min säng med min vän iphone och klagat på hur djävulskt ont jag har i magen. Imorgon ska jag städa, träna, ev träffa Bahar och börja plugga till fysikprovet på onsdag (det lär behövas).

Tumblr_mam1kpnhqo1r1wrpoo1_500_large

chris eller usher?

Åh, både Chris Brown och Usher kommer till Sverige. Överväger om jag ska gå. Känns som att det lutar åt Chris Brown för tillfället, hans musik är typ likamed mina "ungdomsår". Och nej, jag tänker inte bojkotta konserten på grund av det som hände mellan honom och Rihanna, det har ingenting med varken mig eller musiken att göra. Punkt.
 
Idag var en dålig dag, men på eftermiddagen var jag med Bahar, så det var helt klart positivt! Igår däremot, det var bara bäst. Morgonen började med: SOVMORGON. Sedan träffade jag Frida på stan och vi satt på café ett tag, sedan spatserade vi omkring lite med Malin och sedan begav vi oss på ett väldigt intressant studiebesök om nazism i Uppsala. Efter det åkte vi till skolan och hade kulturtid, vilket för min del innebär att koreografera till klassens musikal. Gött. Fick in några brännmärken på foten efter ett par misslyckade "masken". Göttare.

.

Jag är jättebra på att skriva rubriker. Kanondunderübermegabra, till och med. INGENTING kan NÅGONSIN gå snett med punkter................... Åhh så kul.............. Nej men let us prata om dagens halvt kaotiska dag. Major svordoms på vår lunchsituation. Jag åt lunch på sju minuter, stressade till klassrummer, kom en minut för sent, blev utelåst, fick frånvaro på hela lektionen. OCH JAG VAR KNAPPT ENS FÖRSENAD. Jag som stolt har ett hade ett skolkfritt register. Jag var faktiskt stolt över det.

Nu ska vi lämna mina pms-förgiftade tankar. Jag är så jävla lättretlig på allt och alla. Men jag får rycka upp mig och skriva lite regnbågs-fluffiga-moln-punkter.
- Barngrupperna vi är ledare för. Dom kidsen gör mig så totalt levnadsglad.
- Alla sorters onyttigheter. Fet mat, godis och kakor.
- Slöjdlektioner
- Att vi börjar 12.15 imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (hej sömn)
- Jag såg regnbågen idag. (jag hittade dock inte skatten i änden av den)

 

Update: Ledsen för stavningen, jag var irriterad.

singing in the rain

Jävla helvetes väder. Min lugg blir krulligt av detta ständiga regn. Ej ok. Men det är ganska mysigt om man sitter inne med raggsockor och en kopp choklad. Typ som jag nu - minus raggsockorna och chokladen. Däremot får jag avnjuta avsnitt efter avsnitt av Kaspar i Nudådalen, vilket inte känns alltför illa. Det luktar pepparkakor och tallbarr i min hjärna. Kanske ska jag göra som när jag var liten och skriva önskelista i september, bara för att ultimera julkänslan. Vi får helt enkelt se.

Idag har jag oväntat nog gått i skolan. Det var den fetaste, längsta skoldagen någonsin - kändes som en hel vecka inklämd på en ynka dag. Efter skolan begav jag mig till krykan ett tag. Nu ska jag äta och åka iväg på dansträning. Kommer hem lite efter tio ikväll så jag måste antagligen klämma in lite läxläsning någonstans därinnan.

In action, i skolan. Jag vet, mina glajjor är så jäkla snygga, men jag har upptäckt att det är en fördel att kunna se vad det står på tavlan.

 

1234567890

Hej på er. Idag insåg jag det. Jag har haft samma profilbild på facebook i typ ETT HALVÅR. Dessutom en ganska vidrig en. Så jag hade tänkt byta upp mig en klass, snygghet deluxe liksom. Jag fick ganska snabbt ge upp den planen, efter att ha kollat igenom mina iphone bilder. JAG KAN INTE LE SERIÖST PÅ BILD. Det existerar knappt en enda leende, prydlig, någorlunda fin bild på mig. Det är bara så. På 99% av alla bilder växlar jag mellan dessa fyra skönheter: (hejdå)

 

listat

Anledningar till att jag kan somna med ett leende på läpparna:
- Jag körde ett spinnigpass med mamma och Emma. Och vet ni vad det bästa är? Jag hade inte en enda gnutta andningsproblem under hela tiden!
- Min mensvärk gick och blev icke existerande.
- Jag spenderade min kväll under farmors pläd, i farmors fotölj, ätandes farmors mat, pratandes med farmor herself. Hon är fin hon!
- Paulo Nutini sjunger i mina hörlurar.

Godnatt. Sov gott. Ha ett bra liv. Jag diggar er som fortfarande läser detta och håller er kvar här. JAG SKICKAR KÄRLEK MED TÅGLASTER OCH I FULLPROPPADE CONTAINRAR! Och lite till ändå.

gårdagens åstadkommelse

God lunch! Om morgonen slutat annorlunda, hade jag antagligen suttit med mina fina vänner och pluggat just nu. Men jag fick nog av dem igårkväll, det var så tråkigt, vettu. Hahhaha nej jag skämtade bara. Jag har mensvärk, enorma kallsvettningar och huvudet dunkar. Dessutom kändes onepiecen ganska oemotståndlig i jämförelse med jeans. Så nu ligger jag här, knaprar i mig de godaste muffinsen jag någonsin bakat. Citron och kokos - mitt liv är numer taget till en helt ny nivå. Jag går på moln! Fluffiga, söta, små muffinsmoln.

Min granne nös nyss. Och när min granne nyser låter det: 1. Högt 2. Som att någon är på väg att bli mördad och skriker ett sista skrik efter räddning. Jag får alltid en halv sekunds hjärtattack innan jag inser att; nej det är inte ett yxmord på gång i vårt trapphus.

go kväll

Nu är det over and out för mig. Sängen har aldrig känts mer lockande än nu - 167098 glosor senare. Haft en bra (kort) dag i skolan, mellis-mys hemma hos Emma (hej dagisbarn), lagat mat, pratat för länge med Bahar och nickat till med huvudet i tyska- respektive engelskaboken. Jag har nog inte varit såhär trött sen... i söndags. Trots det mår jag förvånansvärt nära perfekt. Så jag tackar så hjärtligt till de människor som tagit min dag till nästa nivå (känn er träffade classmates - och bahar). Ni får en fet cyberkindpuss och björnkram. HÄRMED FÖRKLARAR JAG UTVÄRDERINGEN AV 13sept2012 FÄRDIG. *slår i bordet med en klubba*

(sover)

Hej vänner. Jag vet att jag är hemsk som glömmer bort er ibland, men min hjärna har haft fullt fokus på andra saker. Ska jag vara helt ärlig så har jag helt enkelt en motig period just nu. Men idag startar jag inte skoldagen förrän 10.15 så jag hoppas att lite extra sömn rett ut känslorna. Hitills: Tveksamt. Men jag tänkte att jag skulle blogga ändå, från och med nu. Det skadar inte. I måndags var jag på stan med min fina Bahar. I tisdags var jag i kyrkan ett tag (vi bakade världens finaste, äckligaste cupcakes), gick hem, åt middag och hade träning. I går var jag ledare för våra två grupper med barn. Pizza, filmmys och charmiga kiddos - den satt inte helt fel.
Nu sitter jag i myskläder, slukar köttbullemackor och refuserar att ta på mig snortighta jeans eller sminka mig. Får se hur den inre kampen slutar. Jag satsar på att jeansen vinner. Klart slut. Com.

sunday funday

Jag är djävulskt trött. Åkte hem från Bahar i förmiddags och sen dess har jag bara legat och degat (åh det rimmade). Just nu sitter jag och kollar på Top chef just desserts - om världen hade varit en tecknad film skulle jag suttit och dreglat. Mitt sötsug är högre än Mount Everest. Jag vill baka cupcakes! Annars så var kulturnatten sämst men vännerna bäst. Slutsats; det var helt okej ändå. Nu väntar "Keep calm and listen to Mac Miller". Typ. Adios!

kulturnatten

Planerar lite inför kvällen - kulurnatten i Uppsala. Ser verkligen fram emot kvällen/natten! Och kinamat! Haha. Har inte så värst mycket att tillägga om det. Igårkväll var kul. Imorse vaknade jag pigg och frisk. Nu kollar jag på sytycd och äter frukost. Min onepiece är underbar på morgnarna, slår varenda morgonrock med ljusår. Likaså mina rosa raggsockor. Over and out, jag återkommer!

sjuklig

Blev till att stanna hemma från skolan idag. Har varit halvsjuk i snart två veckor, så jag anser att jag har den fulla rätten att verkligen vila och bli frisk. Sådeså. Sov 97% av förmiddagen - varken mer eller mindre, PUNKT. Klämde i mig en kebabtallrik och ja, nu sitter jag här. På dejt med all världens sociala medier. Men jag tror att jag ska dumpa honom och fråga om inte min säng vill göra mig sällskap istället... Hm, den ärtan får jag klura vidare på. Ikväll ska jag dock iväg till familjevänner, så då ser inte utsikterna så goda ut för mig och sängis. Jag tror jag ska utnyttja honom, nu när jag har chansen. Spela ut alla mina kort, när jag ändå lever. Yolo. Deuces. Swag. Hoppas ni haft det bra i skolan, vänner. Adjö och vi ses!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2976781/images/2012/pic_5049ec83e087c31a6be3c430.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2976781/images/2012/pic_5049ec83e087c31a6be3c430.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2976781/images/2012/pic_5049f1399606ee0de60022c8.jpg" class="image">

skärp dig

 
Fick hem mitt skärp igår (observera mitt fyndiga skämt i rubriken). Det är så himla fint. Det enda minustecknet är att färgen var väldig "ny-guldig", istället för "antik-guldig". Men livet går vidare, och jag är nöjd. Ha. Bajs. Jag kan inte göra sådana hära seriösa inlägg. Ja0. Määääääääään.

060912

Min morgon
Sitter och ler med Caspar Lee på datorskärmen, världens roligaste människa. Jag hade en söndergo morgon imorse - JAG BÖRJADE 10.15. Det gör mig lycklig. Likaså Caspar. Bra helt enkelt. Anledningen till att jag bloggar fast jag egentligen inte har något mer att säga, är by popular demand (MINST tre pesoner, haha). Oh, stop it you guys. Nej men skämt åsido. Dehär är faktiskt ganska skojsigt. Men inte skojsigare än att baka cupcakes, fyyyy vad jag vill baka cupcakes. Istället ska jag snart tillaga kvällens middag; pastasak med kryddor. Låter stabilt. Sablarns så stabilt.

paulo nutini <3

Sitter och lyssnar på Paulo Nutini och gallrar igenom onlineshops, jag ba mååååååååååååår. Skoldagen var inte alltför hemsk och ikväll väntar dansträning. För nej, jag ångrade mig. Mitt huvud dunkar för hårt utan dans, jag klarar inte av skolarbetet utan lite distraktioner ibland. Jag är ledsen för bristen på inlägg, men jag hinner tyvärr inte göra något åt saken ikväll. Hoppas ni drar er kvar ändå och om livet någonsin känns jobbigt; tänk på att jag städar rummet när du läser detta, så jag mår antagligen mycket sämre än dig. (Tänkte att det kanske börjar bli dags att visa er mitt "nya" rum, men jag behåller den hållhaken ett litet tag till)

tredje september

September. S e p t e m b e r. Ut med sommarglädjen och släng in höstens kyla. Farmors raggsockor får täcka mina förfrusna tår. Träden blir kala. Varm choklad blir dubbelt, eller kanske trippelt så god att dricka. Shortsen får samla damm i garderoben. Jag har faktiskt inte så mycket emot hösten - jag gillar jeans och jag älskar kabelstickade ulltröjor. Det finns bara två nackdelar:
- Alla promenader hem om vintermörka kvällar, när det står två våldtäktsmän och en yxmördare runt varje hörn - MINST.
- Jag blir så rosig om kinderna när det är kallt ute - du kan likna mig vid en tomtenisse eller en tomat, välj själv.
Jakten på de perfekta vinterkängorna och en lagom snygg mössa fortsätter. Hitills har jag bara hittat saker som är mittimellan, och det ska man aldrig nöja sig med. Tänkte inta stan, eller kanske gränby centrum, inom kort. Ni får gärna smsa eller kommentera om ni bär på några tunga tips.

Idag har jag 1. Bakat pizza på hk'n 2. Genomlidit en lång skoldag med dunkande huvud 3. Rett ut min trassliga tonårshjärna och kontrollerat mitt humör 4. Kollat på kostymdraman och ätit nybakade cookies med Emma 5. Velat angående dansen.
Minus punkt tre. Den verkar fysiskt omöjligt. Det är antagligen det som är meningen också.
 

make a wish

Untitled #11
 
 
Jag såg världens snyggaste jeans någonsin, på stan, häromdagen. Det var levi's 501 utan att vara avklippta till shorts, med de satt inte sådär konstigt som de ibland gör, utan fint. Väldigt fint. Har liksom aldrig insett hur fina de är när de är hela. Speciellt till vitt och rött. Lockigt blont hår, röd bandana. Mwmwmwm. Jag är frälst. Som om jag inte redan plöjt igenom alla Uppsalas second hand affärer efter ett par i min storlek, ska jag gört igen!
RSS 2.0