om mig

Skrev i inlägget nedan att jag skulle ta och skriva ett inlägg om mig själv. Och sagt som gjort, här har ni det. Så let's start at the very beginning:Den tolfte augusti 1997 föddes en lång bebis, med bulldogskinder. Hon skulle senare komma att få namnet Elsa Linnea (utan apostrof, så helig är jag inte) Karlsson. VI SNABBSPOLAR BARNDOMEN, DEN VAR BRA HELT ENKELT. Nu - 14062012, närmare bestämt - sitter jag här och skriver detta. Om exakt två månader, minus fyra dagar fyller jag femton och förrgår gick jag ut åk8 med gråten i halsgropen. Jag oroar mig nämligen betydligt med än jag borde inför framtiden. Gymnasieval equals panik. 

Jag bor i utkanten av Uppsala med min familj; mamma, pappa och syster. Plus en farmor som hänger med lite varsom. Min skola är en medelmåttig högstadieskola, med god mat. Min klass är to die for, helt (ursäkta svordomen, i förhand) jävla underbar! På min fritid ägnar jag alltför mycket tid åt att inte städa mitt rum och lyssna på musik. Jag jobbar även som ledare i barngrupper, tävlar i dans och spenderar mina pengar på kläder och mat - alltför snabbt dock. Dessutom måste man gå en treårig, specialiserad mastersutbildning för att kunna hänga med i mina tankebanor. Den heter något i stil med Psykologi a la Elsa och rekommenderas starkt! Jag har störda vänner, som jag älskar sådär äckligt mycket och som förgyller mina gråaste dagar. NI ÄR GULD VÄRDA!

Jag gillar grisar också. Tänk att ha en egen grisunge alltså!<3333333333333333333333333333333333Annars gillar jag...
- Ombre
- Politik
- Kläder
- Tv serien 24
- IKEA
- The Kooks
- Genuint snälla människor
- Meze
- Västkusten
- Att resa

Jag ogillar...
- Romantiska komedier
- Lakrits
- Mina utseéndekomplex
- Överstark parfym
- Fiskbullar
- Krig, svält, fattigdom, ondska och så vidare.
- Illamående

Det var allt för nu. Földfrågot kan tas upp i kommentarsfältet, jag lovar att besvara dem senare! Puss, kram, over and out!

Postat av: Anonym

vilka komplex?

2012-06-14 @ 21:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0