Har inte hunnit sno åt mig datorn varken i...

Har inte hunnit sno åt mig datorn varken idag eller igår. Igår hade jag skola, kyrka och sedan träning sen var jag tvungen att packa till idag. För idag hade nämligen min skola friluftsdag, och jag valde att bege mig till sunnersta och ''åka pulka'' men fina vänner. Jag åkte bara två åk pga att man blev blåslagen på rumpan av isen i backen. Men det var riktigt varm och skönt ute så det var ju ändå en fin dag. Plus att vi slutade klockan 12 (vi lyckades dock ta fel buss, men efter tre bussbyten - istället för noll - tog vi oss hem) vi hann ju typ knappt komma dit. Nej men, jaaaa, trevligt att höras. Jag skriver ett bättre inlägg med bilder och grejer när jag får datorn! Inte nu dock för snart ska jag iväg och agera ledare i en barn grupp i kyrkan. Kram!

Project runway



Mellanmål (mums)

Har nyss kommit hem från Emma, som jag tillbringat eftermiddagen med. Nu kollar jag på ett gammalt avsnitt av project runway och funderar över hur många gånger jag egentligen sett detta, alltså det måste vara minst femte gången de visar de gamla säsongerna i repris igen. Tackavetja de nya säsongerna! Hur som helst var det meningen att jag och Emma skulle pluggat efter skolan, men vi slutade upp med ansiktsmasker och prat. Så nu känner jag mig fräsch och go som en citron! Kram

You got it bad



Coola brudsen i sina matchande onepice'isar (ej äkta haha)

Lyssnar på gamla Usher låtar samtidigt som jag försöker väja kläder, samt överväger om jag ska använda mascara eller ej. Haha, jobbigt liv till hundra. Idag åt jag mackor och smoothie till frukost, vilket måste va det mest bästa på jorden förutom "I like big butts and I cannot lie..", haha nejdå. Skämt åsido, det börjar bli dags för mig att promenera hem till Emma nu. Usch och fy. Nu är lovet verkligen slut, känner hur tårarna bara strömmar ned... typ. Hoppas ni får det bra! Kram

Siktade mot molnen, hamnade i sanningen

Är det verkligen söndag redan? Åh herregud. Duktig som jag är har jag skjutit bort allt skolrelaterat hela långa lovet, så nu har jag allt kvar. Tur att vi har en ganska redig sovmorgon imorgon iallafall, så jag slipper gå till skolan trött och nedgången första dagen efter lovet liksom. Jo, jag har en tendens att eftelikna en sur bulldogg när jag fastnar med blicken - vilket jag alltid gör när jag är trött - så det försöker jag undvika genom det magiska påfundet  s ö m n. Nu ska jag slå mig ner vid skrivbordet med lite awesome musik i lurarna, ignorera världen och läsa ur några skolböcker. Kram!

Några gamla men ganska underbara låtar:

Cakepops



Funderar starkt på att baka cake pops idag. Det ser ju bara FÖR gott ut! Receptet är taget härifrån.

Cakepops - ca 20 st

1 paket Ballerina kladdkaka
50 gr Philadelphiaost
100 gr mörkchoklad
Strössel
Pinnar som de kan sitta på

Blanda kakorna och philadelphiaosten i en mixer tills det blir en jämn smet. Rulla sedan små bollar och låt stelna i kylen (eller frysen någon minut). Smält choklad över ett vattenbad. Doppa varje cakepop-pinne i chokladen och tryck i varje boll. Sätt i kyl/frys igen. Chokladen fungerar som fixering så att cake-bollen inte ramlar av. Doppa sedan hela cakepopen i den smälta chokladen och dekorera med valfritt strössel. Jag valde en som är lätt att äta (många strössel är ju så stenhårda) med jordgubbssmak. Låt stelna i kylen tills de ska serveras. Dekorera gärna med ett sidenband och ställ i en behållare med socker.

Q/A

Notera att jag blivit ganska duktig på att svara på kommentarer, även de omogna. Faktiskt en ganska underhållande sysselsättning.

Anonym
om Studded shorts:
kan du inte visa hur shortsen blev? :)

Svar: Det blir lite klurig eftersom det slutade med att jag inte gjorde shortsen, men om jag gör dem senare så ska jag garanterat visa upp dem!

Anonym om Creative mind:
varför kan du bara inte ha en frågestund? det ärä väl inte så jobbigt för dej?

Svar: Woow, berd dig för ett svar längre än bibeln typ.. nej men ja, detta kommer ta ett tag. 
För det första: Det är klart att det inte är fysiskt jobbigt för mig att ha en frågestund men jag tror inte jag skulle få ut något av det, och ser därför ingen anledning till att ha det. Det finns många saker man kan göra här i världen men man gör väl inte allt, allt, allt bara för att det tekniskt sätt går, right? Men om vi nu ska komma tillbaka till varför jag inte har frågestund: Vad tror ni egentligen frågorna kommer handla om? Jo, majoriteten av dem kommer handla om andra människor. "De fem snyggaste i varje klass i åttan", "Säg två personer i varje klass du skulle vilja lära känna bättre" osv osv. Och ska jag vara helt älig förstår jag inte riktigt på vilket sätt det är så intressant.

Utan att vara ego, men min blogg har jag för att skriva av mig och "bearbeta" saker eftersom jag älskar att skriva. Att folk dessutom orkar sitta och läsa det, är bara en stort, fett plus i kanten.  I min blogg skriver jag om MIG och försöker att inte blanda in andra människor och mina åsikter om dom. Det har ingenting att göra uppe på internet, där vem som helst kan klicka sig in och läsa vad jag skriver. Även om det är positiva saker föredrar jag att inte prata så mycket om andra i min blogg. Jag väljer att skriva om mig själv, vilket är min ensak. Men det är inte min uppgift att skriva om andra, det är deras egna val. Även om jag inser att det inte är värsta grejen att skriva några namn, så är det en princip fråga och jag avstår helst.

Dessutom kan ni ju fråga mig saker i vanliga kommentarer, som sagt, jag har ju faktiskt börjat svara på dem. Men genom en frågestund tror jag inte ni skulle lära er så värst mer om mig, utan istället bara få veta vad jag tycker om andra människor. Och dem får ni skaffa er en egen uppfattnign om istället!

Jag varnade för ett långt svar och jag hade helt enkelt ganska mycket på hjärtat i denna fråga. Förhoppningsvis har någon enstaka människa faktiskt orkat läsa ända hit! Kram

Hedd
om She was the heart in your heartbreak.:
Åh jag älskar Modern Family! :D

Svar: Jag med, åhh, det var sååå braa!

bajs om Inspiration:
baaaaaaaaaaajs

Svar: Cool du är.

Anonym om Q/A:
vadå q/a? varför skriver du det överallt? :)

Svar: Jag förstår inte riktigt vad du menar, men men, om du undrar varför jag skriver "Q/A" betyder det Questions/Answers - alltså frågor/svar. Därför skriver jag det som rubrik på inlägg där jag svarar på kommentarer. Hoppas du fick svar på det du ville veta, haha :)

Inspiration

Bonjour

Förmiddagen är här och jag ska snart bege mig och träna. Känner mig etthundratio procent omotiverad och vill bara grina åt tanken på att trötta ut kroppen på ett äckligt gym, men det känns väl bättre efteråt antar jag. När jag kommer hem sen ska jag måla det sista lagret färg i rummet och eventuellt börja måla på möbler också. Det kanske låter tråkigt, men det är såå kul och jag ser verkligen fram emot att se resultatet när rummet är klart.

Creative mind



Skymten av två skisser jag för tillfället arbetar med. Det ska nämligen bli till att pryda mina vita väggar med egna skisser! Funderar även på att göra en vit och ljusbeige drömfångare, med massa fjädrar och grejer, att hänga ovanför sängen. Men jag undrar hur det ser ut, jag hittar inte något bild på det. Jaja.. Haha. Hoppas ni får sova gott nu finisar! Godnatt.

Orelaterat tillägg: Jag tycker att det är jätteroligt med alla fina kommentarer, ni är ju för söta! Men var inte rädda för att fråga mer vänner, jag kommer nämligen aldrig "köra på en frågenstund" så ni får helt enkelt ta tummen ur plinga in en kommentar varsomhelst om ni har några frågor eller funderingar. Ska göra mitt bästa för att svara!

She was the heart in your heartbreak.



Dagen blev som planerat på punkten att jag målade min fondvägg vit, men annars så bjöd jag över farmor på kladdkaka och innan dess lagade jag världens godaste pasta carbonara (på bilden) som jag slevade i mig till lunch. Idag är det fredag och jag skrattar mig lycklig eftersom den nya säsongen av Modern Family börjar sändas på tv. Ett av de absolut roligaste programmen som finns anser jag! Adios amigos!

Studded shorts

Hej kompis! Idag är jag hemma och målar om på mitt rum under förmiddagen, och sedan tror jag att ett par av mina jeansshorts ska bli pimpade med nitar och slitna med ett rivjärn. Det finns ju ett par svarta shorts (de med ett ett kors av nitar på ena bakfickan) på gina som är så snygga, och de satt faktiskt väldigt bra. Men gissa om inte halva skolan kommer äga ett par inom en vecka, så jag avstod från att köpa dem. Jag gör mina egna istället. Ha det bra!




ph: annakw.blogg.se

It's not a "good-bye", only a long "I'll see you later"



Bilder från två lååångaaa (inte) tåresor. Helt oseriöst och fult, så ja, mobbning är förbjuden!

Godmorgon! Idag sov jag ända tills halv nio, vilket är ganska långt för att vara jag, men jag mår ändå inte värst mycket bättre. Som sagt hade jag det bra i Stockholm igår, men på grund av min pankhet fick jag i princip ingenting köpt. Däremot går jag verkligen och dreglar efter ett par ljusa Levis 501 shorts. Om jag mår bättre senare kanske jag träffar Bahar eller  beger mig till stan på jakt efter nitar att pryda ett par shorts med. Vi får se!

Mobilbloggning

Mobilbloggar för första gången sen 1800-talet ungefär. Väldig skönt och smidigt att inte behöva bråka med vår tröga dator. Men hursomhelst "Jaa, hur mår Elsa då?" undrar ni säkert, och jag ska meddela att Stockholms trippen gick kanon, men nu på kvällen känner jag hur mitt immunförsvar faller sönder under attack av otäcka bakterier. Typ som i sagan om ringen när de onda attackerar Minas Tirith (stavning). Intressant. Om ni har funderingar över punkt-inlägget nedan, så neej, det var inte ett allt-suger-fml-inlägg, utan ett test för att se att det funkar att blogga just från mobilen, som föriövrigt faktiskt har bestämt sig för att bli ihop med mitt minneskort igen, så nu kan jag BÅDE ta bilder, spela spel och lyssna på musik på telefonen - SCORE! Go kväll!

.

.

Huvudstaden



Om cirkus fem minuter beger jag mig till huvudstaden med min syster. Skulle först åkt dit med Bahar och väldgästa Frida, Lisa, Alice och Emmas resa, men det kom upp förhinder så nu tar jag med mig lillan istället. Jag återkommer ikväll men nu måste jag skynda mig till bussen!

Kort

Det får bli ett riktigt kort inlägg, jag måste nämligen lämna över datorn til min syster. Dagen ska jag spendera med Bahar. Men innan dess måste jag ta en dusch och äta mellis (haha, känner mig som ett dagisbarn). Hinner inte skriva mer just nu. Ha det fint!

Q/A

Anonym om Trött!:
vf var du hos läkaren? bra blogg! kram
Svar: Vi kollade upp omjag hade astma. Jag har nämligen problem med min andning när jag tränar, men jag har inte astma utan något annat, så nu ska jag byta läkare och fortsätta "undersökningen" där.

Anonym om Waiting for something that'll never happen.:
har du färgat ditt hår mörkare?:)
Svar: Nej, det har jag inte, haha. Jag har faktiskt ALDRIG färgat mitt hår, men hårfärgen förändras väl "naturligt"  antar jag.

Anonym om True friends are those who only have good things to say behind your back.:
var gjorde du texten i den header? :)
Svar: Haha, den skrev jag faktiskt för hand och sedan redigerade jag bilden heeelt svartvit :)



sara
om This is looking like contest of who can act like they care less.:
Skulle inte du kunna lägga upp en bild på tröjan du köpte? kram :)
Svar: Självklart! Ursäktar för dålig bild, men det får duga ;) kram!

Ha tålamod med designen, den kommer, såsmåningom.

.

Detta är sverige, så gråt helst när ingen ser



Åh, jag vill veeeeerkligen ha en iphone. Jag är så trött på min mobil, den vägrar verkligen samarbeta med mig.

Hej! Jag har nyss fyllt min mage med en billyspizza  och nu känner jag mig mest uttråkad. Jag har hittat en fin vår jacka på ginatricot, vilket är väldigt märkligt då jag ALDRIG hittar fina saker där. Måste åka in till stan och prova storlekar för att se om den är fin. Intressant, jag vet. Men jag känner verkligen att mitt förråd av fantasi är plågsamt itet, så jag har inte så mycket vettigt att säga.

Waiting for something that'll never happen.



Hej hej, det har hänt mycket sen vi hördes sist kan jag gott säga! (elleeer?) Nu ligger jag på min säng och äter smörtäckta digestivekex, samtidigt som jag lyssnar på en salig blandning låtar av the kooks, the script, håkan hellström och veronica maggio. Jag försöker finna motivation att rensa ur min byrå, men om jag ska vara ärlig så fungerar den biten inte direkt till tusen - därav sitter jag istället här som världes mesta nolifer framför en datorskärm.

Jaja, antar att jag väl ändå förr eller senare måste få det gjort, och det lutar trots allt år att jag väljer förr den här gången. Brukar nämligen alltid vänta med saker, men då står jag alltid där kvällen innan det ska va gjort, med etthudra andra framskjutna saker att göra, noll tålamod och med ett ansiksuttryck som mest kan liknas vid en albatross korsat med gris korsat med åsna. Story of my life broder. Hejdå!

Hemskheter

God morgon/förmiddag/lunch - eller kanske till och med kväll om ni inte läser detta innan dess! Idag räknas TEKNINSKT SÄTT inte som sportlov i the life as a dancer, idag har jag nämligen träning med laget. Ska blir riktigt kul eftersom vi för tillfället förbättrar våran tävlingskoreografi ganska redigt. Det är väl la kul fakta för er att veta.. mjo. Hur-som-helst, måste bara uttryck mina känslor över melodifestivalen igår, det går snabbt jag lovar: ALCMNDREWCFKDMCANRPPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKDNXEKWNDKWDXMLOEKXDLWMXDMEWCMKDCRNCNR.

Åh, det är ju bara pinsamt att brun utan sol Björn lcykas ta sig till final. Tack svenska folket, jag älskar er också! (inte). Okej jag är medveten om att de flesta nog röstade på honom pga att han är det man skrattar åt, skämtar om, gör sig dum över osv. Men det finns någon sorts gräns. Dissen på den!

Tankar om rummet


Slängde ihop ett litet collage med inredning. Har nämligen tänkt att jag ska ta lovet till att börja göra om mitt rum.

Junk of the heart



Godmorgon! Hur är det med er? Själv sitter jag och gräver ner mig i min onepice just nu, medan jag väntar på att min billyspizza till frukost ska bli klar. Jag är väldigt trött för tillfället och hälften av min familj ligger i feber, så jag hoppas verkligen på att få vara frisk nu under lovet. Ja, vad mer ska jag hitta på idag då? Jag känner faktiskt inte för att träffa en kompis, så jag kanske ska fixa lite på mitt rum istället. Har faktiskt ingen aning. Ha det gott!

True friends are those who only have good things to say behind your back.



Godmorgon vänner! Jag har haft en riktigt långsam och go morgon - jag hann till och med somna om ett tag! Men nu är det dags för skola. Först ut: Engelska redovisning, åh neeeeeeeeej!

This is looking like contest of who can act like they care less.



Hej vänner! Efter en lång skoldag, tröj-inköp, fika och ''vernissage'' har jag landat hemma. Magen har inte riktigt smarbetat med mig idag, men tackevetja min kära vän värktablett. Hoppas det är bättre till idrotten imorgon, behöver springa av mig en veckas överskottsenergi. Men, hursomhelst, imorgon blir det en la god morgon eftersom vi har inställd mentorsträff och därför börjar senare. Mmmmm, långsam frukost, here I come!

Jaja, även om vi har sovmorgon hade jag tänkt mig att sova riktigt gott inatt, det har nämligen varit glest med skönhetssömn i min värld på sistone. Som man ligger får man bädda brukar man ju säga - i mitt fall är det mellan nytvättade lakan och med dubbla kuddar (intresseklubben antecknar). Så ha det fint!

Morsning korsning



@ frukostbordet med saxen i högsta hugg då jag måste fixa några små detaljer på mina kläder till kulturtiden, morgon-fin haha.

Börjar dagen med b-delen av matteprovet. Hjärngymnastik när man fortfarande knappt är i vaket tillstånd.. inte så kul. Efter skolan ska vi vara kvar hela kvällen efterson vi har en utställning med klassen för föräldrarna ikväll. Så jag kommer ha världens längsta dag, men mitt humör är på topp och jag ba njuuuterrr. Kanske inte blir så tokigt ändå, jag menar, jag ska ju vara med min fina klass. Ha en underbar dag!

Trött!



Hejsan! Dagen har flutit på bra, jag deltog på totalt tre lektioner, resten missade jag på grund av ett läkarbesök, mysigt alltså. Efter skolan var det dags att agera ledare i en barngrupp i kyrkan, vilket gick väldigt bra med tanke på att jag inte är helt frisk och kry. Hade tänkt ta tummen ur och åka på träning ikväll men det blir la sent, och jag sov inte många timmar inatt, så det totalströk jag från min to-do-lista. Nu ska jag glida runt i min onepiece, spela musik i min ipåddd och säga 'k bry, paraply' bara för att leka tönt. Hörs!

Q/A


Anonym
om Black, white and nude.:
Vartifrån kommer väskan?:)

Svar: romwe.com, grym sida! :)

Anonym om Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig känt mig så ensam:
Skit fin tröja! Vart har du köpt den?

Svar: Håller absolut med! Den är köpt på Cubus :)

Anonym om +:
vart finns tröjan?

Svar: Tröjan är från H&M Trend :)


Hej på er! Tänkte ta en nystart med kommentarer, jag svarar på allt jag vet. Så kommentera finingar, så ska jag göra så gott jag kan! 

+


[Lite dåligt ihoppsklipp på vad jag tänkte ha på mig imorgon - alla hjärtans dag, ni vet. Stora fluffiga lockar på det, så blir allt perfa!]

Idag tog jag mig igenom en hel skoldag, stort alltså! Efter skolan slutade tog jag bussen till stan med Vendela och kollade i affärer. På resan hem var jag en shoppingkasse rikare och redigt nöjd med min nya tröja som låg där i (den på bilden). Imorgon ska jag vara i skolan ganska tidigt och förbereda mig eftersom jag ska vara konferancier på showerna för skolan. Vi har ju nämligen temadag på vår skola imorgon pga kärlekens dag. Bababaaaaaam, inga lektioner, whiiieeeeeooooo. See ya later, cupcakes!

Without the dark we'd never see the stars.



Det blir inte bara en, utan två resor till Helsingfors med familjen i år. Beställt, kirrat och klart - rakastaan Soumi (staving?)

Ny dag, nya tag. Idag ska jag bara städa, sy, åka på träning och lyssna på världens vackraste låt (lyssna på texten). Imorgon funderar jag på att ta bussen till gränby eller staden och kolla efter lite vårkläder, men det beror på hur mycket läxor jag måste göra efter att ha varit sjuk nästan hela förra veckan. Känner att jag inte har något ytterligere att tillägga, ha det bra!

Ååååhhbajskorväckligspyaskitungefaaaaaaaaaan

Som rubriken antyder är jag glad... INTE. Jag vet att underhållningsvärdet är 0 i såna här utbrottsinlägg men jag måste skriva av mig!

 Usch, tävlingen gick åt helvete. När jag körde första gången gick det ok, men andra gången var det kaoz. Jag kunde inte andas alls så jag fick stryka mig och åka hem. Shame, speciellt när jag precis ska lämna "arenan" där tävlingen var, då jag fick reda på att jag faktiskt hade gått vidare. Sedan bröt jag ihop totalt och grinade i nästintill en halvtimme för att ALLT går dåligt.

Jaja, livet går vidare och jag ska till läkaren ändå nästa vecka och göra en grej som kallas spirometri, vilket innebär att man mäter lungkapaciteten både före och efter man sprungit sig död i trappor, först med och sedan utan astmamedecin för att se hur lungorna reagerar och blablabla... hur som helst ska vi se om det förbättrats sedan förra gången. Ledsen om jag tråkade ut er med massa ointressanta saker, hejdå!

I think a lot, but I don't say much.


Hoppas att jag inte tröttat ut er med kläder, kläder och åter kläder de senaste dagarna, men det är ungfär 'kläääder' som snurrar runt i min djupa tankebana. Jag tror jag ska nita en egen jeasväst i sommar/vår. Ja, det får nog hamna på min to-do-list den närmsta tiden. Kolla bara hur snyggt det är!!!(!!!!!!!!!!!!!)

Annars då? Jo, jag är hemma efter tränin med laget och ska äta go middag samt tjocka mig hela kvällen. Imorn har jag tävling, vilket känns lite motigt nu när jag är sjuk, men håll allla tummar och tår ni har så ska jag nog klara mig. Adjö!

I'm going back to the corner where I first saw you, gonna camp in my sleeping bag, not gonna move.



Hör upp, innvånare i mitt bloggland, jag har upptäckt den ultimata sysselsättningen när man är sjuk, men extremt uttråkad: Femminutersteckning. Snappade upp detta på typ kandee eller någon annan duktig konstblogg, kommer inte ihåg vart... Men hur som helst, det går ut på att teckna ett uttryck - typ glädje, sorg osv. - på fem minuter. Helt ok kul och vääääldigt bra träning, vilket jag känner är behövligt sedan jag nästan helt och hållet lagt av med att måla på sistone.

I'm not broke, I'm just a broken hearted man.



Trötta bilder, ja, fyi så är jag förtfarande spritt språngande.. sjuk. Sitter hemma mest hela tiden  (okej, HELA TIDEN) och småäter med blicken fäst på tv apparatens skärm. Drömmer mig bort till en planet med gratis kläder och en Elsa som är betydligt bättre på att sy än vad hon är. Story of my life! Hur som helst: Igår blev jag totalt uttråkad (jag är inte byggd för att sitta tyst och stilla) så jag tog tummen ur med min kära vän fröken symaskin och åstadkom ett par shorts i modell pööösig. Ses senare vänner!  Auf wiedersehen!

Black, white and nude.


God förmiddag på er! Sitter och tröst-kollar på kläder för att krya på mig själv lite granna. Har inte nåra överiga kommentarer, förutom att min tillvaro inte direkt är till 1000 just nu. Puss!

Acne

Lia Co Cash SS12
Corinne Silk
RoxanneShore CtnBest Leather PSS12Ramona DBL Lea
Tate Linen

Åh jag vill vara rik och köpa massa snygga acnekläder. Justsying! Deras vårkollektion är ju helt underbar.

So sick of love songs

Usch och fy, jag var (och är) trött och hängig så jag gick hem från skolan efter två lektioner idag. Nu ska jag bara äta och vila hela dagen så att jag inte är sjuk på tävlingen i helgen, Orkar inte skriva västa satsar inlägget nu såå.. Hejdå!

Jag går dagar, i tröjan du hatar.



Äntligen uppe, fräsch, pigg och taggad inför en lång och händelserik dag: Skola, farmor, kyrka, träning, plugg. Tight schema, men det brukar flyta på bra. Köttar på mig tjocka kläder för att inte frysa rumpan av mig i våran skolas iskalla klassrum och ber till högre makter att jag ska slippa sitta med kroppen i en enda stor klump av GÅSHUD. Kände att dett inlägg är totalt meninglöst och väldigt 'wheeeeey'-igt menhallå... Livet leker när man steker, kära vänner!

How could this be done by such a smiling sweetheart?



Eftersom jag haft en övervägande tendens att bara inte alls fastna på bild de senaste dagarna, fyller jag ut bloggen med denna - till synes - meningslösa bild, men nej people, det här är konst på HÖG nivå. Bilden är tagen på vår senaste fysik lektion, då vi skulle prisma hit, prisma dit och voila - en regnbåge!

Lyssnar söder the kooks låtar (länk 1, länk 2), med men det är jag värd efter denna dag. Jag säger bara såhär; Kalle Anka var på bättre humör när han sprungit in i en bergvägg, i ett misslyckat försök att fånga den irriterande fågeln (på julafton ni vet). Nej, jag kanske överdriver, men jag bara osar ut ilska på vår halvdana, ganska usla skola. Fuuuuuuu vad jag är inte-alls-skolmotiverad just nu. Men sånt är livet, upp, ner och åter upp igen. Nänää nu ska jag avsluta detta filosofiska inlägg, fullproppat med usla liknelser, med ett H to the E to the J-D-Å-!

Euphoria



Igår glömde jag att nämna det, men asså loreeeeeeeen. Kärlek, kärlek och åter igen kärlek. Grym sångerska och artist. Punkt slut. (Och så vacker hon är!)

Frullerulle



Erkänn att ni blir frestade av min frukost idag, bästa starten på morgonen någonsin. Varma mackor med en bunke fruktsallad. Lyx!

Har en lagom lång skoldag idag, och känner mig faktiskt ganska lugn med att gå till dit. I eftermiddag beger jag mig till min underbara farmor och sen.. Ja, det vet jag inte riktigt än! Fred och ut!

+



Pasteller (hjärta)

Wow, det där gick bokstavligt talat helt snett. Ser ni tröjan som bara hänger där i luften. Men hej, jag måste gå så jag får helt enkelt nöja mig.

In the end everyone turns out to be the person they swore they'd never become.



Jag ser trött och sur ut, true story.

Godmorgon vänner! Idag är jag redigt trött och känner mig lite små sjuk, så jag ska bara hålla mig hemma tills eftermiddagen då jag ska köpa tävlingskläder till kommande tävling och sen träning med gruppen. Hej då, fyrishov!

Behind these hazel eyes



Wow, vad coolt med ett öga. Nej men ska jag vara ärlig vill jag inte visa upp mig på något attat sätt idag.

Hej fina! Jag är riktigt trött och mår ganska uselt om jag ska vara ärlig. Har varit på konfa från 10-15. Vi gjorde inte såvärst mycket där, men jag blev ändå helt utmattad. Tidiga helgmornar är bland det värsta jag vet! Oj, vad negativ jag låter, men det är min huvudvärk som talar. Annars är jag på ganska bra humör med tanke på att det är Melodifestivalen ikväll! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Hur dåliga alla än är, så är det obligatoriskt att kolla. Skulle inte missa det för femtusen, eller kanske... Adjö!

Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig känt mig så ensam



Dagens klädval - röd, gosig, stickad tröja och jeans, avancerat helt enkelt.

Lyssnar på Håkan och har det inte-alls-så-kul. Skoldagen, ja, den dög gott och väl. Att åka skridskor är ju grymt kul de första fem minutrarna, innan tårna känns som isbitarna och någon skulle kunna sticka en kniv i fingrarna utan att man skulle känna det. Alltså tänk er att åka skridskor när det är varmt. Underbara tanke! Om några minuter ska jag möta min soulmate (Bahar) för att prata lite men sedan ska jag hem och äta middag och kolla på film. Adios amigos y amigas! (kan man säga så?)

Everybody wants happiness, no one wants pain, but you can't have a rainbow without little rain.


Godmorgon världen! Insåg nyss att jag inte har tjatat ut er om allt jag åstadkom igårkväll... Vill ni veta? Näha, okej, vi säger väl så då :'(
.
.
.
.
tystnad...
.
.
.
.
tystare...
.
.
.
.
tystast...
.
.
.
.
.
.
Neeeeeeeeeeeeej, självklart ska jag berätta. Jag var ensam hemma med min syster så vi gick till närmaste pizzeria och köpte en hawaii, vilket inte var positivt, eftersom jag HATAR annanas. Sedan skapade jag en ny kategori här på bloggen, nämligen en collage-kategori. Skoj! Och juste, jag gjorde lite förändringar i designen nu i veckan, men jag ska vänta lite med att sätta i en ny header (pga fantasibrist)

Nej men nu måste jag gå. jag ska bla åka skridskor i skolan idag och jag har även andra saker jag måste packa och fixa. Fred ut!

You could have it all if it mattered so much


läppstift+nagellack = mac | löskrage+ring = dannijo | tröjor+svarta klackar = topshop | gula heels = jeffrey campbell | halsband = itemsbyjohanna | byxor = polyvore

Sleep away the sadness of today


[En av ett fåtal bilder från helgen, och jaaaaa, ni behöver inte berätta för mig hur snygga vi är. I'm already aware of that]

Woooow, jag har haft en såååå långtråkig dag. Verkligen. Kollade på film två lektioner, matte, lk, hk, kt... det positiva var att jag fick gå hem från kulturtiden för att sy. Färdigställde nästan kappan och en vit stickad tröja, med känslan av nöjdhet över att jag faktiskt fick något gjort.

RSS 2.0