du var sötare än dom, men jag slängde bort det igen.

Här vankas storstädning av mitt rum! Ska ju få finbesök ikväll, så nu ska jag göra en redig, väl behövlig städinsats.

Dagens checklista (förutom att städa):

Sovmorgon
Morgonbloggning
Lyssna på Håkan Hellström och Eminem   (kan lyssna ännu mer antar jag ;) )
Baka
Umgås med syster  
Fixa lunch
Duscha
Klä på mig nåt fint (inte mjukisar dårå..)
ÄTAAAA
Vara social med våra gäster (lär inte bli så svårt eftersom det är min bästa väns familj vi snackar om här)

ett gäng där man inte kunde dra sig ur. jag var femton, men kände mig som tjugosju.

Vi kommer alltid ha Paris,
denhär staden äger vi.
Den är till för oss och inga andra.

Under broarna längs Seine,
hand i hand igen.
Men du är här för första gången.

Superåtta film.
Du fångar mig på bild,
på bild, på bild.

Du vill föreviga allting,
och fast jag också vill,
vet jag att vi bara kan försöka hoppas...
Tro och hoppas är allt vi kan.

Jag är namnet som du har på armen,
det kommer alltid vara vi.
För jag är namnet som du har på armen,
vi kommer alltid ha Paris.

Jag är kär i denhär låten, igen! Ända sedan idrotten i tidags då jag, Hedda och Evelina listade ut hur hela texten går..

om dessa hade varit billiga, hade jag varit stolt ägare av en hel byrålåda full av dem! söta som attan!

jag är namnet som du har på armen, det kommer alltid vara vi.

Vill ni veta vilken extremt smidig sak jag gjorde imorse (jag var riktigt trött...)? *neeej* 
Okej, men jag berättar iallafall.. hihih. Busigt av mig!
Jag kletade vattenfast mascara på min hand.. sen skulle jag tvätta av det med tvål hade jag tänkt, men då blev kosistensen på den ungefär som olja istället och jag fick ett fett svart lager över hela mina händer. Då fick jag anväda upp hälften av allt sminkborrtagningsmedel för att få någolunda rena (hudfärgade) händer.. Kul liv.

Man kan fortfarande se spår av den stora olyckan på mina nagelband och under naglarna uuushhhh.. känner mig så äcklig! Nej nu måste jag nog ta en dusch ändå..



Hemskt! Och om man addar omålade, ofilade naglar på det.. ja du, då vet jag knappt inte vad jag ska ta mig till längre!

for every minute you're angry, you lose sixty seconds of happiness.

Ja, jag hatar min rubrik för just nu är jag redigt ARG.

1. Orienteringen gick käpprätt åt helvete.. tur att jag hade massa klasskamrater (och då menar jag verkligen massa! vi gick typ femton stycken tillsammans mellan den tredje och näst sista kontrollen) och ett rejält glatt humör. Jag blev inte deprimerad på riktigt förän vi tagit oss igenom hälften ungerfär. Och efter det sjöng vi sånger om livet, döden och andra filosofiska saker.

Vi tog oss iallafall igenom banan, stämplade alla kontroller och vi kämpade (någolunda, man kan ju inte direkt springa ändå när det är jättetät skog), så ingen kan iallafall påstå att vi bara satt med tummen i fickan.

2. De la ut våra personliga bilder (egenfotona) i skolkatalogen. Jättekul, eftersom jag fick en skattattack under allting så jag ser ut som en åsna.. Ohyeah nu vet hela skolan om hur man INTE ska se ut om man vill va fin.

Sådär lagom pigga, seriösa, i princip osminkade bilder.

för han älskade henne inte, och hon märkte inget.

Haft den texraden som (står i rubriken) i huvudet hela morgonen.. Kommer från Håkan Hellström låten Man måste dö några gånger innan man kan leva, grym låt :)  Nu ska jag till utanför staden med hela min skola och orientera. Skojigt! (näääj)



Skitcool running outfit.. haha! Ber om ursäkt för URUSEL bildkvalitet.

känslorna faller fritt på midnattsgatorna, och vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?



Drömmer mig tillbaka till en urmysig kväll i vintras. Här i Uppsala har de jättefina julspel på stan, under en viss period. Om det inte skulle vara så jeeekla kallt ute, skulle jag vilja leva bara på de där kvällarna! Blev tyvärr inte bilder som speglar hur fint det var i verkligheten, men aja..

hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären.

Om ni sitter om kvällen och undrar varför jag inte bloggar, är svaret ni söker:

1. Inte lust
2. bajs
3. bajs
4. allt skiter sig

Jaa, inga glada miner här inte! Nej men har bara en sån där dag (dagar) när jag är oerhört missnöjd med mig själv och mitt utseende, min smalhet... osv. Och jag vet att utseendet egentligen inte ränkas och den sanna skönheten finns på insidan, men ibland är bara allt uppochner och jag känner min bara hemsk. Punkt.

Hursomhelst hade vi temadag med temat hälsa i skolan idag. Det var trevligt eftersom vi var alla åttor tillsammans, vilket betydde att jag kunde hänga med kära My och Bahar fastän de går i en annan klass. Tandhälsa, judo, lunch, sömnföreläsning (Ja, det funkade. Jag somnade nästan under föreläsningen.. Nej skämta bara jag blev trött, men lärde mig faktiskt ett och annat ändå.), extremt kort klasstid (vi ska sälja massa saker nu igen) och sedan avslutades dagen med en filosofisk promenad.



Jag känner verkligen för att se Forrest Gump igen.. IKVÄLL! Haha. Nej men det är verkligen en fin, sorglig liten rulle. Tyvärr kommer jag ju inte hinna se den ikväll, men jag får tröstäta köttbullar istället ;)

dansa med vapen

Mötte upp syster på skolan när vi slutade, och gick till farmor. Där åt jag ett ton våfflor, kollade på tv och stickade (Hej jag heter Berit, jag är 50 år gammal och stickar gärna på min fritid.)

Ikväll ska jag läsa, läsa och åter läsa ur min - enligt mig - hemskt långtråkiga 1800-talsbok som ska vara färdigläst imorgon. Lucky me att jag inte väntade till sista dagen... eller?

Huur soom heeelst, jag måste draa nu. Totaldissar er mina bloggläsare ;) Tack för mig, fred UT!



Nejmen GUD så vackert! Har aldig tidigare skådat något så älskligt... (jag driver med er, ironi människor... hoppas ni förstår att ca hälften av allt jag säger, okej skriver, här på bloggen är med ironi i rösten, okej tangentbordet, så ta det med en nypa salt då och då!)

Btw, mitt högra öga (det till vänster på bilden) är annorlunda än mitt vänstra när jag ler. SER NI? Sådana ilands-problem jag har..

och världen förtjänar inte dig.

Ikväll ska jag spendera 105 minuter på dejt med tv:n, fotöljen, kanske någon annan familjemedlem och denhär filmen.



Ser verkligen fram emot att se filmen eftersom huvudrollen spelas av Eminem (den bästa artisten någonsin!), handlingen är även baserad på hans liv. Ohh, är sisådär 10000% säker på att jag kommer älska den!

kärlek vid sista ögonkastet

Fett suuuuuuuur jag blir när träningen inte funkar till 100. Mår illa, magen krampar, knät värker och halsen krånglar. Uschochfy på det! Fred ut..

när jag tänkte på dig, kände du mig genom antennerna?

Men godmorgon peeps!
Idag är jag trött, för jag har sovit såå extremt mycket inatt - INTE! Jaja, har precis ätit frukost, och när jag har bloggat klart ska jag äta lite mer och sen åka på träning. Yespez, här blire funtime. Sen ska jag ner på stan med mamma eller pappa (eller båda?) och köpa chinos+vinterjacka. Åhh jag älskar kläder!! Kanske ska kolla på ett par jeans också, eftersom jag gett bort mina favoriter till lillasyster.

Ny ska det spelas Håkan på högsta volym, och läsa ut 1800-tals boken till svenskan (Den unge Werthers lindanden av Johan Wolfgang von Goethe. Undvik den i framtiden om ni har något val ;) ).

wanted

ge mig arsenik.

Dagen har spenderats med min make (Bahar) på stan. Vi har mest ätit (plusmeny på bk, varm choklad..) och suttit på ca 475 olika bänkar och pratat och iakttagit (stirrat alltså) människor. Men stort sett hade vi en braaaa (!) dag :) Sen hittade jag en vinterjacka och ett par chinos på Bik bok, och ETT TON olika blusar/skjortor på Holmlunds. Ikväll är det Merlin på tv, så jag och lillsyrran lär ju sitta bänkade framför det. Annars är det pizza på middagsmenyn (kärlek till det).



Snygg (hahaha) bild från onsdagen i bälinge med my och vendela!


Tilllägg: Rubriken har ABSOLUT INGENTING med verkligeheten att göra! Det är en rad från en Håkan Hellström låt för er som inte redan visste det..

baby, i just don't get it. do you enjoy getting hurt?

I brist på händelser ikväll så tänkte jag mig skriva ned vad vi i min klass hade för oss i gårkväll. Jo, vi jobbade nämligen och sålde fika på sjuornas föräldrarmöte. Vi hade det hur kul som helst, och jag blev helt vild när jag insåg att jag lärt mig spela ett (typ världens enklaste, men ändåååå) litet "stycke" på keyboarden. Åh såå stolt man blir.. De övriga i klassen var dock inte lika imponerde ;)

Orkar faktiskt inte berätta så värst detaljerat, men ni kan väl tänka er ungefär hur det ser ut är 30 förvirrade klasskamrater ska skära upp över hundra bitar kladdkakor, och tillverka lite drygt lika många mackor. Men det var ju trevligt ändå! Det enda som var jobbigt var att jag tillbringade en hel dag + delar av kvällen i skolan, SKOJ!

now i'm just like a hitchhiker waiting for a ride, with no cars in sight.

För det första tänker jag från och med NU inte låtsas om att jag inte bloggat på ca en evighet.

Jaaa, låt mig nu berätta några av anledingarna till att jag inte kan bestämmea om idag, den 23e september 2011, kommer hamna allra längst ner, eller någonstans i mitten på min braiga-dagar lista (bara så att alla vet finns listan inte i verkligheten, jag är INTE fullt så sinnessjuk).

HÄR FÅR NI IALLAFALL DEN FETASTE LITEN VÄRLDEN NÅGONSIN SKÅDAT AV ANLEDNINGAR TILL  ATT KÖTTA TUMMEN UPP eller TUMMEN NER.

Emma är bortrest
Någon gick in på idrotten och snodde massa saker från oss, och 8E. Alltid mysigt när man kommer dit, helt spyfärdig dessutom, och finner sin väska tom.. (Som tur var låg allt utspritt över golvet där inne, så jag fick tillbaka det mesta utom smink, pengar, halsband & deo)
Att folk är sjunker så lågt, att de loggar in på en snodd mobils fb och gillar allas inlägg om hur vilken idiot den som stulit alla mobiler är. JÄTTEKUL SKÄMT! eller...
Jag har bajsont i magen och kommer spy, känns det som.
Vi har en SÅHÄR liten skola (typ 500/600 elever tror jag), så alla vet om varenda grej som händer.
Att man måste springa för att orientera bra, och att man i sin tur måste orientera bra för att få ett bra betyg.
Att jag inte har någon matlust.
 Min klass
 Vänner
 Lyssna på musik när man orienterar.
 Att jag tog mig egenom orienteringen ENSAM fast jag knappt ens kan gå till mitt skåp i skolan ensam.
 Dubbel sovmorgon, eftersom vi var lediga från första lektionen
 Att vi inte har några prov nästa vecka (har bara två "riktiga skoldagar", en temadag, en friluftsdag (orientering... igen) och en studiedag)
 NU ÄR DET SLUT PÅ VECKAN, DET ÄR DAGS FÖR FREEEEEEEEEEDAAAAAGSMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!

and now it feels like you're the master, and i'm on the strings.. you're in control of me.

Inte direkt det bästa jag har gjort, och inget jag är sådär jättestolt över, men hittade en av mina små bläckteckningar på Emmas anslagstavla/magnetgrej för ett tag sen.. Glad man blir!



chris brown - open road

håkan hellström - det är så jag säger det

bow wow - ain't thinkin bout you (feat. chris brown)

nu ska jag plugga. random bild från weheartit.

12918170645353_large

sluta dröm om det ljuva livet, du kommer aldrig va med om det

Tumblr_lrohqnog0r1r391xgo1_500_largeTumblr_lrn9rwkwvq1r0lzy8o1_500_large
Tumblr_lro6vnfq851qmevz7o1_500_largeTumblr_lrommqspso1qamnojo1_500_large

åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Har nyss vräkt i mig en redig (eller nja..) frukost, som bestod av omelett+bacon+äpple+mer äpple. Ska träna med tävlingsgruppen om ett par timmar, så det känns ju mer än HELT OK bra :) Är äntligen hyfsat frisk, så jag kan nästan köra fullt ut.

Det blev bevisat på gympan i fredags, då jag och Hedda faktiskt drog oss igeneom två banor på orienteringen fast ingen av oss var på topp.. Är riktigt nöjd, eftersom jag i vanliga fall tycker idrott är ett av mina sämsta ämnen. Men nu ska jag liksom satsa och iallafall sikta mot något bättre än ett E i betyg. Så jag ska alltså verkligen anstänga mig i alltig vi gör så jag visar att jag försöker bli bättre osv.

Nej men nog om det... Hur är det med er? Ni kommenterar ingenting längre, och det dissas hårt från min sida! Men jag antar att jag helt enkelt måste bli lite mer intressant så ni har något att säga till om.

Nu ska jag dusha och sen träna lite koreografi, så den sitter ordentligt när jag kommmer till träningen. Det blir la gott med lite hardcore workout innan träningen, haha, men det är så jag gör det.

never really had luck, couldn't never figure out how to love



Jag är heelt beroende av denhär låten just nu! Efter? Jag vet.. men det är sån jag är ;)

you're far from the usual

Jobb i kyrkan mellan kl. 9 och 15 idag, sen en liten dejt med familj, fika och en basketboll.. Kul för mig, mindre intressant för er kort sagt. Men vill bara passa på att tacka alla underbara människor som satt och hjälpte mig med att lösa massvis av problem idag... hahah!

Jaaaduu KOMPIS, jag känner att jag aldrig har något att skriva om här längre.

Nu ska jag turna off datan snart och läsa en bok som jag ska ha läst ur och skrivit en sammanfattning på tills vecka 39. Problemet är att den är från 1800-talet, så man kommer ungefär fem sidor framåt per kväll om man verkligen ska hänga med i alla onödigt jobbiga ord. Jag valde iofs en av de kortaste böckerna man kunde välja, men också en av de svåraste, så dedär 150 sidorna flyter inte direkt på, om jag ska säga det så...

jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

Helt OK dag idag. Satt och körde wordfued (massor med kärlek till det) mot klasskamraterna mest hela tiden. FUNFUNFUN (It's friidaay friidaay..). Sen blev det ner på stan med bahar, vi åt 'mellis' på bk, men nu blir jag helt plötsligt jättesugen på kebab av någon anledning. Älskar att äta på kebab-house. Vi gick alltid dit när vi var små (och när vi var stora för den delen) och delade på enorma tallrikar, stuffed with kebab och ton av vit sås. Sen gick livet utför och vi började gå på bk istället...  ;)

Tveksam på hur jag ska spendera mina pengar är jag också.. När man har det trytet kan man ju inte få allt man vill ha. Usch, vad det är irriterande! Jag känner att jag har typ en tröja och ett par jeans som faktiskt är fina. Och juste mina skor såklart, de gillar jag också... Älskar mina converse (svarta, vita, rosa och typ söndriga-fejk-korta vita) och mina stövlar (dem med nitar och fick ett par med snörning i onsdags av mina föräldrar TACK MAMMOPAPPO!).

Dessutom ringde farmor mig idag och berättade att hon ska börja sticka ett par svarta raggsocker med flätor längs skaftet, precis som jag önskat mig. Så just det känns ju allt annat än dåligt.. Speciellt eftersom jag bär raggisar ca 364,9 dagar om året (hade t.o.m med ett par till italien.. i Augusti)

Nej nu är det slut på det roliga. Unnade mig att skriva ett rörigt, ganska innehållslöst inlägg bara, men nu ska jag ta tummen ur fickan och skriva lite av min engelska uppsats om Thomas Lefroy (Jane Austens boyfriend-ish, asså de var kära, men kunde inte gifta sig i slutändan).

100 procent bildbrist, JAG SER LÄÄSKIG UT HAHA, men det får duga..

sorgligt hur uppdateringen knarrar fram som en rutten gammal dörr... förlåt för det osv.

Haha, jag har ingen blogglust.. eller jo det har jag, men jag har ingen bloggtid rättare sagt. Mobilbloggning får bli min räddning just, men jag vet ändå inte om jag riktigt känner för det heller.

Hursomhelst... jag har varit i skolan, varit hemma, varit i skolan, varit hemma... juste hann med en tur till kyrkan och tränade (inte direkt då, eftersom jag fortfarande är lite smått sjuk men var iallafall i danslokalerna i tre timmar..) i tisdags. Kollade på massa Merlin-avsnitt med syrran ikväll och före det fikades det för fulla muggar på gränby med mor min.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fett intressant jao. Fattaru de va? Naaaaaaaaaaaaaaaah...

Nu ska jag plugga.. och ja, jag erkänner att jag pluggar, för det är inte så coolt som alla tror att inte plugga. Fett coola ni kommer känna er sen när jag har värsta satsiga jobbet och ni är panka, eller? Nej, exakt...
(Det där ovanför lät mycket bättre i mitt huvud, när jag skrev det lät jag annars som värsta uber-tönten, men lev med det fellas)

vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva?

du är bara en av många människor jag drömt om

hejsansvejsan motherf*piiiiiiip*ers... bajsbajsbajs summerar jag denna kvällen.

Dagen var bra, fast det var skola. Eftermiddagen var bra, fast jag var med Emma, Bahar och My.. ;) Sen på kvällen har jag haft små sammanbrott, pga personliga problem.. så ni får helt enkelt förlåta mig för att uppdateringen är på botten - av historiens djupaste hav - idag. I'm gonna do my best to improove and blahblahblah. Too much shitchat för min smak. Känner att jag bara slänger ut massa fina (okej, FULA) ord huller om buller, bara för att försöka skapa något ens jämförbart med ett riktigt blogginlägg. Lyckas jag? Tveksamt.

vart du vill, så fort du kan.

Om du någonsin vill kunna andas och ha på dig en tröja samtifigt: köp inte tvättmedel med linbloms-smak. Och btw om du nu ändå ska lyssna på mina råd.. be kemi att ta sig. Hårt.

jag ramlar dåliga gatan fram

Jag är ett topshop freak!




 

Om jag hade haft tid hade ni fått ett mil långt inlägg!

jazzhuset är fullt av trix å coca cola-chicks å kicks

Idag har jag då varit och tränat med gruppen. Gick dit med Emma, men sen träffade vi Signe på vägen också, trevlans! Det gick väl hyfsat bra.. jag var iofs inte med, men de andra var duktiga ;) Promenaden hemåt gick väl inte sådär jättesnabbt: Vi slutade prick ett, och vi kom hem prick... två. Hahah!

Sen när jag kom hem satt det en insekt på insidan av porten, som jag ju måste öppna för att komma in , så det blidde till att göra ett sånt där grymt snyggt superhero-move (rycka upp dörren i panik och kuta upp för trapporna snabbare än blixten) för att inte bli dödad av den.

Annars är allt bara allmännt tråkigt osv. (Hej Uppsala, kan du se till att något händer här, nu typ?)

Mitt nya mål i livet, som jag ska klara innan nyår, är föriövrigt att lära mig hela den supersnabba delen i Kom igen lena, kan hela första stycket utantill redan! Känn på den suckers!!

Jazzhuset e fullt av trix å coca cola-chiks å kicks.
han har skrivit det och det,
och Hon e där från sex till sex.

Och ut på synthesizer-golvet,
Ner i ljuva livet
Upp på taken
Över staden
Under fabriksmolnen

Jag ser:
Elvispojkarna som slänger upp påskliljorna
andra Långgatan-flickorna
med hjärtat av på mitten
när Jag går runt här i feber
nere vid kanalerna
och nån dag är Jag glömd här...

Heej kompis!

Heej kompis! Nu står jag och väntar på att Emma ska komma förbi, och sen ska vi fösa oss ner till träningen :)

det är så jag säger det

Ikväll är det kulturnatten!

Min favoritdag på året nästan.. Ska ner på stan runt halv åtta med vänner, och sen ska vi bara driva runt, fönstershoppa osv. tills vi ska hem. Totaldissar att gå på grand! (för er som inte bor i Uppsala är det typ "ungdomsfest" fast det är mest p12or där, och inträdet är gratis på kulturnatten så man får köa i typ en timme för att gå in...) Det kändes inte värt tiden helt enkelt. Det blir mysigare att bara kolla i alla stånd på marknaderna och lyssna på banden som spelar, och kolla på uppträdanden på torgen osv.

I eftermiddag ska jag åka utanför stan med familjen, till ett ställe som heter.... nånting... och fika.




Kulturnattens logga har det inte direkt svårt att ta guldmedalj i "världens fulaste logga-OS" ;)

ge mig nåt som tar mig någonstans

Shit vilken underbart mysig kväll jag hade igår! Jag har ju varit sjuk sedan i onsdags (eller egentligen sen förra fredagen.. men då var jag i skolan ändå) men igår mådde jag bättre, så min familj bestämde oss för att vi skulle åka på Håkan Hellström konserten på grönalund! Jag är typ väärldens största håkan fan, det går inte en dag utan att jag lyssnar på hans låtar! De är såå bra!

Men iallafall, vi åkte ganska tidigt eftersom vi behövde vara där innan kl 18 (det blev dubbelt så dyrt att gå in då) och det alltid är köer ut och in i stockholm efter jobbet sådär. Tog totalt en timme och 45 minuter från att vi lämmnade vårt hem tills vi var inne på grönan, ganska okej ändå :)

Vad mer ska jag säga? Jo, åt en bajsäcklig bearneise (stavning? haha) på hamburgerstället bredvid insane/kärlekstunneln, REKOMMENDERAS INTE för den som någon gång går omkring där och känner för lite bea. Big NO.
Och sen övertalade jag min lillasyrra att åka insane med mig, den var lika grym som vanligt! Kärlek till den alltså...

Det var grymt mycket folk, och gal1 bra drag där inne (ute)! Mona Sahlin var där fyi, men hon var tydligen för bra för att stå och trängas på marken så hon fick stå på vip-balkongen. Varför fick inte jag det??

682_hakan_hellstrom_pa_cirkus_155916221_large

Aja, tack Håkan för att du är så j**** grym!!

Ny bloggadress

Hej, jag är fortfarande samma gamla Elsa som bloggade på http://elsalinneah.blogg.se förut, men kände för att byta namn, och gjorde därför denhär nya bloggen.. Har fortfarande kvar den gamla bloggen, och den finns i länkad i sidomenyn.



Roma, Italia. 8/8 - 11

RSS 2.0