fredagsmys

Jävla sak. Jag har gått och bleve sjuk. Stackars mig, som inte ens orkar städa mitt rum hahaha. Istället ska jag bara gosa ner mig mellan soffan och täcket och vräka i mig kalventrecote med bea (bearnaise sås alltså, inte människan Beatrice). Okej okej, det är faktiskt inte helt fel detta. Har faktiskt kommit fram till att om jag bara kunde andas genom näsan - ja, då skulle livet leka supermegamycket. Men tji fick ni, för det kan jag inte! Det kan däremot Joey, Pheobe, Rachel och mina andra V.Ä.N.N.E.R. Tänk om jag ändå bodde ihop med pantade budds när jag är 30+. Vet inte riktigt om jag skulle känna mig så lyckad då... (hej alla som känner sig träffade av detta, världen älskar er ändå) DET JAG VILLE KOMMA TILL ÄR ATT JAG HAR DET DJÄVULSKT TRÅKIGT EFTERSOM DET ÄR REKLAMPAUS PÅ VÄNNER. tack å hej, leverpastej

 

 

120830

 
Passar på att skryta lite om vår senaste åstadkommelse på hemkunskapen, ni ANAR inte hur gott de va!
Näst sista augusti. Det känns inte i luften. Luften luktar (och kyler) mer som oktober. DETTA ÄR INTE EN VÄRDIG SOMMAR. Tur för mig att jag hade en sån otroligt skön skoldag, för att jämna ut det hela. Dessutom hittade ett par efterlängtade Dr Denim's hem till mig på eftermiddagen, bara för att jag skulle bli lite extra glad. Men jag klagar inte!

@":?!*^#%^+

- härmed varnar jag er för ett tjurigt, otrevligt inlägg, känslosamt instabila läsare rekommenderas scrolla neråt -
Jag är bara sådär utomjordiskt trött. Huvudet dunkar och har sig, det skulle knappt förvåna mig om det helt plötsligt hoppade av halsen. Och detta är resultatet av en relativt skön skoldag. Alltså sablans MACKARONER - min skolmotovation ligger i bottenläge. Dessutom är jag ganska sönderledsen över en sån värdslig sak som dans. DANS liksom. Men så är det helt enkelt. Jag vill så gärna dansa disco, mitt hjärta slår dubbla slag för tävlingar och bara träningarna till och med. Men tyvärr har jag ett okänt fel på mina andningsorgan som gör att jag får astma liknande anfall när jag dansar. Och det gör att jag varken kan tävla eller träna fullt ut. Det kanske låter oerhört trivialt när ni läser detta, men dans är en viktig del av mig (hur klyshigt och sliskigt det än låter) och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu.
Det gör mig mentalt utmattad och sur att ett års läkarbesök och utredningar inte lett fram till något i stil med hjälpmedel eller medicin, eller ens svar på vad det är. Nu väntar fler läkarbesök och jag vet inte vad. Och så ska jag sluta dansa och tävla för den delen. Kanske blir det en street lektion i veckan men annars så tar det stopp. Det känns lite som jordens undergång - men det är ju meningen att jag ska gråta när jag är tonåring. Efter regn kommer solsken, och så vidare. Men just nu regnar det bara förjävligt mycket.

Ledsen för det trevliga inlägget, men ni som följt bloggen ett tag vet att jag måste ha mina små psykbryts-inlägg ibland, innan jag kan komma tillbaks med nya tag! Kram på er (gammal bild, haha)


260812

 
Även efter Åland har jag haft det gött. På fredagskvällen var vi på grönalund; kollade på eldkvarn och åkte några "karuseller" och på lördagen åt vi lunch i sigtuna innan vi åkte hem igen för gomiddag. Jag klagar inte på denna vecka, hur fint har det inte varit? Däremot är jag VÄLDIGT osugen på lektioner, läxor och prov. För från och med imorgon måste jag tyvärr ta tag i årskurs nio på riktigt.

jb määäääään

 
Bild från vår "by" på Åland. Sitter och kollar på Skavlan meets the Bieber slash försöker ladda in musik i min helvetes jävla mobil. Bjuder på lite info från de senaste dagarna.
Andra visiten i Finland denna månad var även årets sista: Klassresan till Åland. Åh, fyfan vilken underbar klass jag har!! Kan faktiskt inte säga så mycket annat än att ni betyder mer för mig än ni någonsin kan ana. Ni gör att jag ser fram emot att gå till skolan. TILL SKOLAN. Vad gjorde vi då? Jo men sov. Haha NEJ. På dagarna jobbade vi på musikalen och lagade mat - sen på kvällarna och nätterna satt vi uppe, åt godis, pratade, skrattade och så vidare. Hårmascarade även en rosa "dipdye" och blev helt sjukt kär i det, och nu överväger jag en äkta toning. Men hur som helst, kom jag hem i fredags - 100 procent utmattad och 100 procent lycklig.

kristina bazan - kayture.com

sover

VI bestämde oss för att sova över i stugan - fast det blev ju inte såvärst mycket sömn. Jag är jätte trött. På riktigt. Typ, "jag-nickar-till-just-nu"-trött. Är för omedveten för att skriva något, tänk om jag börjar avslöja hemligheter i sömnen. Tack för uppmärksameten, jag återkommer!

180812

 
Jag skulle ge ganska mycket för en semester till kusten NU!
Ska träffa min fina Bahar efter lunch, måste handla lite till kvällen och prata, prata, prata. Men först ska jag städa hela mitt rum. Det var städat förut. Sen på typ 22 minuter låg alla min kläder på alla mina möbler, igen. Jag börjar tro att mina saker lever om nätterna - som i det där barnpogrammet med en docka och en nalle som hatar brysselkål. Hur skulle det annars kunna bli så stökigt så snabbt. Är det ens fysiskt möjligt? Det är la ungefär lika möjligt som att jag skulle vinna dragkamp mot världens starkaste man. Slutsats = mina kläder lever.

.

Hej på er! Jag ligger i matkoma och spelar draw something med min syster - jag slår henne med ca 22 miljoner hästlängder. Känner mig lite stolt. Fast nej. Andra dagen i skolan kämpades igenom efter blod, svett och tårar (minus blod och tårar). Vi gick till storvad med alla nior, det var... Varmt. När vi väl kom fram däremot fick vi ett infall att hoppa i vattnet. Så vi klädbadade och hade det mysigt. Då blev jag kall. Imorgon blir det till att fira födelsedag, vi hålla till i stugan, det blir nog sönderbra! Och ja. Hej då!

 

Hyveä soumi

//obs. Detta inlägg är skrivet den 15e men har inte publicerats förns nu//

Ligger i soffan och leker med min nya mobil. Bästavän. Imorse kom vi hem från Finland, hade det redigt bra. Fick fina presenter, god mat och brände lite pengar på kläder. Imorgon börjar skolan. Suck. När man äntligen andas lugn luft. Nu ska jag vända ut och in på garderoben, städa och försöka få tag på Bahar. Och planera någon sorts födelsedagsmiddag. Och NEJ det blir varken lasergame, klassdisco eller bowling - åh flashback från mellanstadiet. Så kul ska vi väl ändå inte ha det?

 

lite dop- och konfirmationsbilder

 
Två minnesvärda dagar. Dopet ägde rum i Storvad, där vi döptes direkt i ån. Det var K A L L T. Konfirmerades gjorde vi i gamlis. Det - däremot - var redigt svettigt.

konfimation + födelsedag

 
Fick en superfin klocka i konfirmationspresent. Älskar den!
Ja, ni läste rätt. Jag prickade in konfirmationen och födelsedagen på samma dag. Sköt dock upp födelsedagsfirandet till en annan gång.  Det var en lång, men mysig dag. Jag diggar min konfagrupp - starkt. Jag diggar även kåporna starkt. Man ser inte alls konstig ut. Verkligen inte. Hur som helst, så har jag nyss pratat alldeles för länge i telefon med Emma, samtidigt som jag röjt igenom nelly punkt com. De gav mig nämligen 75kr i födelsedagspresent att handla för, men jag hittar verklilgen INGENTING. Tips? Någon? Innan dess har jag fikat gånger två, och smällt i mig massa mat. 

italy

Nej, jag har varken dött eller lagt ner bloggen - jag har varit i Italien. Det var väldigt svettigt, mysigt och fint! Har inte speciellt mycket att berätta, bilderna får tala för sig själva när de dyker upp! Just nu kollar jag omkring lite på kläder. Ska träffa Emma snart, packa upp resväskan, packa resväskan igen och fixa det sista inför konfirmationen imorgon! Funderar btw på att beställa detta:
 

italy

Nej, jag har varken dött eller lagt ner bloggen - jag har varit i Italien. Det var väldigt svettigt, mysigt och fint! Har inte speciellt mycket att berätta, bilderna får tala för sig själva när de dyker upp! Just nu kollar jag omkring lite på kläder. Ska träffa Emma snart, packa upp resväskan, packa resväskan igen och fixa det sista inför konfirmationen imorgon! Funderar btw på att beställa detta:
 

vi är allt fina, vi

 
Whoa. Jag suger på uppdateringar, jag vet, men det är ju SOMMAAAAR (även om vädret inte direkt förstått det än). Jag glömmer bort allting. Känner mig dement. Var nere på stan, växlade pengar, matade katten, med mera. Men från och med NU ska jag vara hemma och packa. Igår åkte vi till Åland och tillbaka. På världens med white-trash-täta båt. Jag visste inte att pensionärer kunde vara så dräggiga. Ganska långt ifrån karamelltanter, det. Men jag tyckte det var lite mysigt ändå faktiskt! (självaste resan alltså)

grattis hedda!

 
 
Tillägnar detta inlägg till min finfina vän Hedda, som fyller år idag. Grattis grattis grattis, kram kram kram!! <908733748191084473287 (jättefin gammal bild också haha)
Hej ni! Igår träffade jag Bahar, tränade och gosade med katten. Punkt. Ny dag idag (nähäää),  startade med en tidig morgondusch, en tripp till katten och en fika på fågelsången (wienerbröd i mitt hjärta). Snart ska jag bege mig till ett möte med konfan ang. dop. Snart åker vi ju till Italien - och efter det konfirmerar vi oss! NU MÅSTE JAG SKYNDA MIG INNAN LUNCHEN SVALNAR HÖRS SENARE......!!!!!!!!!!!
RSS 2.0