Vi kan le, men bara i sekunder.


Godnatt mina fina! Imorgon vankas prov och jag har fortfarande inte sovit ifatt helgen, så nu blir det läsa igenom musikhistoria-häftet en sista gång, för att kunna sova utan ångest över at inte pluggat tillräckligt.

Konsten att falla baklänges (utan att någon tar emot)



God eftermiddag! Jag sitter i tv rummet och äter varma mackor och är lite allmännt otaggad på skola, läxor och allt därtill. Hade dock en relativt - eller rättare sagt VÄLDIGT - kort och skön skoladag; kvart över nio till tre med en inställd lektion. Kvällen ska jag tillbriga med att småäta och plugga samtidigt (woow, multitasking) eftersom jag har ett prov och fysik läxa tills morgondagen och tyska glosor till onsdag. Adios!

Naive - the kooks


Hej mina fina! Det var inte igår det.. Usch, jag vet faktiskt inte vart jag ska börja detta blivande apkorta (inte) inlägg. Jag har nämligen haft fullt upp med livet. Bland annat har jag varit i Norrland på ledarutbildning heeeeeeeela helgen och nu är jag hemma för första gången sedan fredag morgon. Mitt huvud bara - boooom boom booom boom, untz untz untz - och mina ögon envisas med att stängas var och varannan minut, men det har varit lite glest med sömn under dygnen borta.
-
Jag insåg nyss att jag inte orkar fortsätta detta inlägg längre, jag ska helt enkelt bara gå och skölja ur hårinpackningen och sen sova. Pussar, kramar och allt därtill! Jag återkommer imorgon.

Morgonhumor

Godmorgon godmorgon! Känner på mig att detta kommer bli en bra dag... eller jag hoppas det iallafall. Skola-farmor-kyrkan-dans och anläder hemma relativt sent ikväll. Så detta lär bli det sista ni hör från mig idag om jag inte tidsinställer ett inlägg - jag ska överväga saken. Nej, men nu måste jag dra tummen ur och byta om till skol-vänliga kläder. Adios!
-
OBS! Dessa bilder är bara underhållande om man har kollat på that 70's show.


Fire in your new shoes.


Nu har jag lagat middag och pluggat både musikhistoria och tyska och glidit runt i mina nya skor. Ha en underbar kväll!

Jättetrötta innan sista lektionen

Dagen(s)

Usch och fy, jag är såhäääär trööt på allt och alla. Det är aldrig någon höjdare med skola, men så länge man inte har några läxor och prov är det bara som i ett koma under dagen och sedan blir det bra på kvällen. Men vet ni vad? Förtrollningen är bruten, för när jag inte är i skolan måste jag göra läxor, plugga, äta, fixa, städa rummet, träna, oroa mig om vad jag ska ha på mig nästa dag osv. På det tillkommer människor som är så jobbiga (nej jag pratar inte om min familj, haha, dom är faktiskt bra) att jag bara åka med en tillbaks i tiden med en tidsmaskin och förstöra varenda torn av kapla-stavar de någonsin byggt... och BABABAAAAAAM så har du en stor fet hög med skit.
-
Jag brukar inte vilja skriva sånahär "fml-inlägg" (eller ens nämna ordet fml om det inte är i ett skämt) och jag känner mig ganska patetisk som gör det, men jag behöver få ur mig det på något sett och eftersom jag inte vill bli betraktad som skolans byfåne låter jag det gå ut över min blogg istället. Förstår ni mitt resonemang?



[kavaj/H&M - spetsblus/monki - halsring/vila]
Svarta crocker jeans och vita converse på det! Tänkte köra slarvig bulle och röda smooch läppar, men det han jag inte med imorse så det fick va.

Har inte någonting att säga förutom: Godmorgon och hejdå!

You're a lover of the wild and a joker of the heart.



Tankegång när jag tar bilder; "Okej Elsa, samla ihop dig, var seriös." "Åh NEJ jag klarar inte av detta, haha." "Aja, det är bara att ge upp." vilket resulterar i en seriös bild, en där jag pressar tillbaks en skrattattack och x antal mer eller mindre hemska, oseriösa bilder.

Åh, datorn har psykbryt! Troligtvis är det på grund av att jag råkat trycka på 'undock'-knappen åtskilliga gånger, men jag fattar egentligen inte vad det innebär att undocka en dator, så vem vet om min teori stämmer. Idag har jag i alla fall varit på stan med Bahar och även i hennes hem. Fick magen fylld med hamburgermeny och en kavaj köpt. Riktigt bra dag! Vi ses imorgon *hjärta*

Jag skulle utomlands, jag bytte efternamn och jag blev en av dem som aldrig kommit hem.

I bakgrunden av datorn sitter jag och småkollar på tv'n, nyhetsmorgon, det är 10 år sedan Fadime blev mördad här utanför Uppsala och det känns bara suuuuuuuuuuper jobbigt och sorgligt. För er som aldrig hört om detta sök på 'Fadime Sahindal', läs wikipedia artikeln och tolka det ni hör hur ni vill, det är inte min rätt att påverka vad ni ska tro. Men även om pappan tvingades till det - som han säger - eller om det var hedersmord, så är det hemskt!

2 steg från paradise

Godmorgon fina ni! Hur mår ni idag? Jag mår iallafall ganska bra. Åt familjemiddag hos en av mina bästa vänner igårkväll, vi blev inte så långvariga men vi hann äta räckmackor, och chokladfondue (?), spela just dance (jag suger) samt lite annat. Trevlig kväll, men nu går vi vidare till nutid: Om en och en halv timme ska jag träffa Bahar och sedan ska vi prata, äta lunch och andra saker som hör till vår vardag. Auf wiedersehen! (yes, jag har gjort min tyskläxa)

Jag har på mig en väldigt mainstreamad tröja från gina som jag lånat av min syster, men hur många som än har den är den faktiskt fin.

Godmorgon


Hahaha, fett ful bild, men huvudsaken är att jag saknar sommaren.

The big bang theory.

Kölat mig igenom den kortaste skoldagen någonsin, fikat på gränby och ätit pasta - nu ska jag belöna den (inga) mödan genom att kolla på The Big Bang Theory. Dagens höjdpunkt(er) var morotskakan på fågelsången och det nya tillskottet i familjen, mina nya korta vita converse som jag först och främst ska använda till att träna i.

The scientist

Jag vet att jag inte vistats på denna lilla sida med udda texter, på ett tag och som vanligt har jag ingen sorts ursäkt överhuvudtaget. Har bara varit på riktigt uruselt humör och helt enkelt inte heller haft något att säga. Men jag ska antagligen bättra mig idag, så vi hörs snart. Freed ut!

Jag satt vi fyrisån och döda tid.



Sitter och funderar över mitt nya rum, men kan inte påstå att det pågår någon speciell aktivitet i min hjärma just nu. Är mest fixerat på ingenting och väldigt likgiltig, men trots allt på ganska bra humör.. Jaa, vad ska jag skriva? Vet inte riktigt, så jag avlägsnar mig!

Jättefin (haha) bild av en ko som jag hittade i mitt lilla bildarkiv från i somras. Åh sommar, åh kossor, åh myggor, åh blommor, åh värme, åhhh glass..

I've been everywhere, man, looking for you babe.

Heeeeeeeeej! Idg gick jag hem från skolan efter lunch pga att jag mådde väldigt illa och kände mig hängig. Trots mitt lyckorus när jag och Emma vann på fotbollspel över Axel och Elias lyckades jag inte överleva dagen. Så jag tänkte bara meddela att jag checkat av ytterligare en låt från mig "måste-lära-mig-att-spela-på-gitarr"-lista, innan jag lägger mig och slaggar (vilket föriövrigt är väldens fulaste ord) ett tag. Sedan ska jag lära mig Naive av the Kooks, passar min röst perfekt! Ha det gott fina du!

Min favorit tjocktröja på mig och musik i öronen, snart sussar jag nog sött, haha!

Handbolls EM

Sitter och kollar på Sverige-Mackedonien och blir så förbannad för att publiken slänger in massa saker på planen och buar så fort svenskarna har bollen. Fu vad tråkigt. Jaja, tidigare idag har jagg mått väldigt dåligt men vi var på gymmet och tränade innan lunch ändå. Sedan måste jag träna på en redovisning på SO'n imorgon, vilket inte heller gör mig något vidare glad. Ciao!

chicy.se

Planer

Idag ska jag eventuellt åka bort med familjen. Vi hade nämligen tänkt äta på världens godaste, lyxigaste resturang, men det är inte säkert om vi kommer kunna göra det trots allt. Annars kanske jag hör av mig till Emma och fråga om hon har tid för vårt efterlängtade Downtown Abbey-marthon (Ja, vi är ganska medvetna om att vi beter oss som 70-åringar på fritiden). Ful bild i ansiktet men det var iallafall den enda outfitbilden jag hittade, hade tänkt ta fler sådana alltså! Minst en outfit i veckan från och med nu..

I'm just trying to love you.

Det var en lång paus, det. Jag mår redan lite bättre psykiskt, är dock tre/fyra snäpp närmare botten på den fysiska sidan. Imorse vaknade jag halv sex (kom igeeeeeeeeeeen det är ju lördag, jag vill sova längeeee) av att jag mådde så äckligt illa som man bara kan göra, plus att jag hade ont i magen och kallsvettades. Så jag gick upp, tog en ipren, gjorde två köttbullemackor och drog ett glas mjölk följt av ett med vatten. Sedan låg jag bara, halvdeckad, på soffan i tvrummet och lyssnade på musik på min ipod. Kanske lite överdetaljerad beskrivning, men jag har ju inget bättre för mig för jag väntar på att min ipod ska avsluta sin efterlängtade uppdatering, men det lär ta ett tag... Underbar låt här under, dock alldeles FÖR kort!

Vi skulle stjäla allt och slänga bort det igen.

Usch, detta är bokstavligt talat en av de jobbigaste, mest motgångna dagarna i mitt liv. Visst, mina vänner är omtänksamma, men hur underbara de än är så känns allt fortfarande ganska dåligt. Dessutom känns det ovärt att skriva detta inlägg då det tekniskt sett inte har någon mening. Såå.. jag tar en skriv-paus tills allt känns lite bättre. (Oroa er inte FÖR mycket över att ni kommer sakna mig, jag brukar bara lyckas vara olycklig några dagar i sträck) Men jag kommer lägga upp destå mer bilder under tiden, så jag försvinner inte!

Han samlar drömmar i fickan.

Jobbig dag i skolan idag. Kände mig bara uttråkad och mådde ganska illa mest hela tiden. Det enda posetiva var att vi fick sluta tidigt på tre av lektionerna och såklart kulturtiden. Vi har ett nytt tema nu och jag ska göre en "klädkollektion", dock i mini-storlek pga tids- och orksbrist. Till det ska jag även göra matchande smycken! Är jätte taggad och har redan börjat sticka en hoodie-aktig kappa/kofta/tröja i vitt gosigt ullgarn. Tänke lägga in lite inspirations bilder till "kollektionen" så ni får se halv om halvt ungefär vilken stil den kommer ha iallafall.

Staring at the sink of blood and crushed veneer.


Godmorgon kära vänner! Jag kan tyvärr meddela att jag ej kommer ha på mig detta idag, men jag ska nog skramla fram något fint ur garderoben.
OBS! Outfiten är bara fin om skinnvästen är öppen!

Here comes the feeling you thought you'd forgotten.


Lite sugen på att bli blondare, inte mycket, men sommarblond ungefär. Har dock lite smått blött hår på bilden, vilket gör det mörkare och lite stripigt, men jaaaaaaaaaaaa. Hursomhelst var första dagen i skolan ganska bra. Vi blev inte totalt överösta med läxor, men jag kan inte påstå att jag njöt av lektionerna direkt. Efter b-språk gick jag ner på stan en snabbis med Emma innan jag gick hem. Nu sitter jag och lyssnar på dunkadunka (ganska sällsynt för min del) men vill egentligen bara sova för mitt huvud dunkar på samma nivå som fjortisdunk.

Såhär i efterhand...

Jag har inte haft tid att skriva här på ett tag så varför inte berätta alla superduper intressanta saker jag har haft för mig under tiden:
- I måndags gick jag på stan med min syster. Jag köpte en blus från HM, som jag faktiskt hade på mig idag, första dagen i skolan till ära. Sedan mötte vi upp våra föräldrar och vi åkte alla tillsammans till gymmet och trändade. Bara så att ni vet: Jag är inte talangfull på sånt, dessutom har jag knappt tränat på 8 (!!!!) månader pga. skador, sjukdom och andningsproblem.
- I tisdags luchade jag på stan med min syster och pappa. Sedan gick vi till åhlens och pappa gick tillbaks till jobbet. Vi köpte någon ansikts-rengörings-sak och sedan när vi kom hem hade vi "spa" med hårinpackning och nagellack.
Avslutar detta med ett adjö och en extremt vacker bild, och NEJ den är inte seriös, haha!

hahahhaha

........ om Allra bästaste vän!:
du e en bajskorv
Svar:
-
Jag har jättebråttom att göra mig i ordning för jag måste ner på stan nu! PANIIIIIIK Hare bra HEEJ!

The spotligt is on you.

Godmorgon/förmiddag!
Här sitter jag igen, framför datorn, så som jag alltför ofta gjort nu på lovet. Det är redigt skönt att vi inte börjar skolan idag som många andra gör, skadeglädje! Ikväll ska jag fixa med hårinpackning och grejer, men först ska jag antagligen gå ut ett tag med min syster och "få lite frisk luft" haha.

Allra bästaste vän!


Min ipod är en riktig guldgruva! Där kan man hitta helt underbar musik, som dock är väldigt gammal eftersom jag inte kan uppdatera den ordentligt, men alltid gör en på bra humör (eller dåligt ibland, men ni förstår). Jag är såå lycklig att jag har dig Ingrid!
-
Ne-yo, gamla favoriter:

Och en Usher såklart...

Tack för mig hejdåå!!!!!!!!

All back.

Hej vänner! Jag har varit borta ett tag men jag har helt enkelt inte varit hemma det senaste dygnet. Träffade bahar vid lunchtid igår, vi åt lunchbuffe på Fugu och sedan umgicks vi resten av kvällen/natten till jag somnade haha. Idag har jag och min syster även hunnit baka regnbågscupcakes med citronfrosting, vilket är äckligt sött men åh så gott!

Vid protesfabrikens stängsel.


Fortfarande jättefin efter att man har lyssnat på den enmiljonfyrafemtre gånger!

HAHAHA


Ipoden shufflar hemska låtar, datorn levererar långsamt och jag deckar av skratt. Sitter nämligen och klipper ihop oseriösa bilder med varann i power point (high tec. och grejer) och känner mig lättroad. Bilden jag la upp är dock inte rolig, men jag vill inte förnedra mig på internet. Ikväll ska vi laga fyrarätters i hemmet och min uppgift är efterrätten, vi ska göra en glass-bakelse-aktig sak med passionsfrukt. Ha det gott!

No more waistin' time, you can't wait for life.

Kvällen är snart slut och  jag ska somna efter en braaaaa men lång dag. Först letade vi efter ett par vita, låga converse i strl 5½ på bokstavligen hela gränby. De fanns dock bara i andra färger eller andra storlekar så det fick vara. Fick iallafall med mig lite träningkläder hem. Efter det begav jag mig till kyrkan där jag äntligen fick vara med underbara Bahar och även träffa några andra. Runt sex åkte jag hem och lagade meze med pappa och min syster. Hur gott som helst, trots att det tog sin lilla tid att göra allting, då det består av många små rätter och röror.
-
Resten av kvällen tillbringades framför tvn med äckligt roliga, flummiga the big bang theory, vänner och that 70's show, och actionserien 24 som avslut.

runwaydreamz.com

Mitt rum.

Just nu gillar jag verkligen inte mitt rum, det är ju därför jag ska göra om det, och det var inte så fixat, städat, bäddat på bilderna. Men ni frågade ju..

Plötsligt hamnar man väl under en spårvagn, för Vasastan är som Chinatown.

Anonym om Staiway to heaven.:
Kan inte du lägga upp bilder på ditt rum?
Svar: Självklart, har dock inte några bilder just nu, men kan ta det ikväll och lägga upp dem senare!
-
Anonym
om Åh nej, nu ser du mig. Jag måste rota i väskan efter mod.:
Har du färgat håret för du ser väldigt blond ut här. Är ditt hår naturligt lockigt?
Svar: Nej, jag har faktiskt aldrig färgat mitt hår, men färgen är mycket brunare på vintern än det är på sommaren. Och nja, alltså det är mitt naturliga hår på bilden men det var en lite extra lockig dag. Annars brukar jag inte platta håret, förutom luggen, till vardags och då ser det ändå platt ut.
-
Kul att ni kommenterar lite annat än reklan för era egna bloggar, det uppskattas, fortsätt så! Hur som helst sitter jag med hårinpackning i håret. Ska skölja ur den om ca en halvtimme, då jag brukar låta den vara i längre än de fem minutrarna som står på förpacknignen. Det blir helt klart bättre då! Snart ska jag dra mig ut i köker och trilla köttbullar, men först ska jag bara stänga av datorn och chilla galet (haha, hatar uttrycket) till Håkan Hellström-musik.

Love lockdown.

But baby that's a case of my wishful thinking.


Idag har jag promenerat till och från stan med min syster (och delvis pappa). Mittemellan "resorna" - som jag så fint råkade säga och sedan blev mobbad för i flera minuter haha - hemifrån och hem igen, lyckades vi klämma in biblan, jallapizza och köpa en halsduk på Monki. Ikväll ska vi vara hemma ensamma och laga pasta samt dansa lite - ja, råcoolt jag vet.

Staiway to heaven.

Såhär ska mitt rum bli när möblerat om och gjort lite små justeringar i det hela: (yes yes jag är rågrym på paint)

Det kan ta slut imorn eller hålla på föralltid, ibland är det så.

Ja, mina 2011-i-bilder-inlägg blev en succé när bara ett halvt av tre långa inlägg lyckades bli publicerade. Därav detta inlägg som någon sorts kompensation för det.
-
För det första har detta år varit en berg-och-dal-bana, min värld har helt vänds upp och ner. Jag har förändrats jättemycket, både på insidan och utsidan och lärt känna många nya människor. Jag har gråtit mig till sömns över allt det hemska i livet, men även varit med mina underbara vänner och skrattat tills magen krampat. Jag har fått mina första betyg och brytit ihop över skolan, pluggat hela kvällar och bara velat sova.
-
Sommaren var så gott som fulländad om det inte varit för att Bahar var bortrest hela tiden. Jag fick tillbriga mycket tid på älskade, underbara västkusten, bo några dagar i Norrland och röja sönder i hemstaden med My. Vi var i Italien, där jag spenderade den bästa veckan i mitt liv och lärde mig att mina vänner är mitt allt. Sedan var vi i Findland med familjen innan skolan tillsist började: Åttan, helvetesåret, ja det är faktiskt sant. Det var en period i mitten/slutet av November då jag bokstavligen var tvungen att plugga varje kväll. Och som om det inte var nog förändrades allting; lögner och skitsnack blev en vana för sådana som tidigare inte velat smälla en fluga.
-
Jag tog min första pallplats på en tävling, men annars har jag knappt kunnat träna sedan i våras. Men på så sätt har jag fått mer tid över till annat, tex har jag blivit ungdomsledare för en barngrupp tillsammans med My, Emma och Bahar. Mitt shoppingsug har varit enormt, min plånbok tom och en systemkamera står fortfarande högst upp på önskelistan.
-
Det är svårt att förstå, från att strike-a-pose:at framför Colosseum och Spanska trappan, till att få utbrott när man sätter sig på ett tuggummi på en stol i skolan. Från att ligga sjuk hemma och kolla på usla filmer, till att gå på Håkans konsert på Grönan. Det var 2011 det, och trots allt det hemska, fanns det väl djupt (DJUPT, DJUUUUPT) nere på botten även (möjligtvis) något gott med allt (det mesta).


2011 - våren

Liten sammanfattning av våren 2011.


Next up: Sommaren

Gott nytt år!

  
RSS 2.0