tro och tvivel - håkan

Feeeeeeeeeeta mycket press på en i skolan nuförtiden. Trodde först inte på 'åttan är det värsta året' men tydligen stämmer det. Kul för mig? Njaaaaa. Känns inte som att det finns ett ögonblick hemma utan läxböcker osv. Det är faktiskt ganska depp, men snart är det jullov! Då nii, då ska jag inte ägna en mikrosekund åt något skolrelaterat.

Det var allt för mig, har helt enkelt inte så mycket mer att klaga på. Fred ut!

i'll take one shot for my pian, one drag for my sorrow. get messed up today, be ok tomorrow.

Lyssnar på Bruno Mars, de va länge sen sist! Ajaaaaaaaa. Skippar kyrkan idag, av personliga anledningar, för att istället sitta hemma med näsan i skolböckerna, innan jag sedan drar ned på lååång träning. Ska hitta en låttext till so'n eftersom vi ska ha med den imorgon när vi jobbar med identitet. Har gallrat mig ner till SJU olika låtar, men nu tar det stopp. Beslutsångest? Jo vars.

Annars har man besökt sin älskade farmor och käkat pannkakor efter skolan.. för andra dagen i rad. Haha, att hon står ut med mig. Vi (eller farmor dååå) fixade mitt lucialinne så det inte skulle se så konstigt ut, så nu har man det avklarat också.

bildlöst inlägg tralallaaaaaa

(Hedda om du läser detta: jag saknar dig!!)

himlen luktar plast.

Veet ni vad jag hatar?? När man ler eller vinkar till någon eftersom någon gjort detsamma åt en, men sen inser man att personen i fråga egentligen log eller vinkade åt någon bakom dig. Eller - en bra sak att veta innan detta är att jag ser dåligt. Liten sidnot bara, back to the story - om man ska möta någon någonstans och så tror man att det ör den personen man ser på håll, så man vinkar och ropar 'heeeeeej' bara för att sedan inse att det INTE ALLS är din vän du nyss hälsade på.

Världens bästa cover!

jag tror mitt hjärta blöder.

Förlåt, förlåt och åter förlåt för bloggtorkan, men jag har ett upptaget liv (allt är skolans fel). I kväll ska jag sova borta, men sen ska jag upp typ halv åtta eftersom familjen ska iväg på adventsfrukost sendan. Väldigt mycigt faktiskt! Sen på dagen har jag konfa så jag missar träningen :(

Hur är det med er? Det känns som en bit av mig fattas när jag inte får skriva av mig här på bloggen! Jaja, vi synes och höres snart (förhoppningsvis)
Haaaaaaaaa godisfreak! (bilden är dock gammal)

00.00 (okok - 23.59)

Goodnight darlings! Kommer bli en lååång dag+kväll imorgon. Så jag ska införskaffa lite skönhetssömn nu hade jag tänkt. (tidsinställt inlägg alltså.. väldigt intressant)italien 2011 - kärlek

vi måste lära oss gå med vad folk säger om oss två nu.

Hade en rolig skoldag, men mådde såå äckligt grovt illa i perioder att jag var en millimeter från att gå hem, men tack vare Emma och lite skämt oså så klarade jag mig. Hade världens mysigaste eftermiddag! Avslutade med svenska då vi skulle läsa våra noveller för varandra, plus att jag fick betyg på min novell och jag är jättenöjd. Lite stavfel och handlingen söööööög men ajaja. Efter skoldagens slut tog jag bussen till stan med syrran och fixade lite småsaker till oss båda. Nu ska jag pillra mig in på mitt rum och plugga till prov på onsdag.

ge mig nåt som tar mig någonstans

Har precis sett dagens avsnitt av The legend of the seeker.. spännande värre! Nu är det dags för junior eurovision song contest, hahha. Töntigt? Ja, skoja inte! Ses imorrn mina fina vänner.


och må dina hårddiskar förevigt alltid krascha.

Kollar på mobilskal till min gamla htc:are. Den är så söndertappaad att det kanske skulle sitta fint med att dölja
skråmorna med någonting.. Tyvärr hittar jag inte så mycket, eftersom man inte tillverkar så värst många olika sorters mobilskal till htc wildfire (den suger btw köp den aldrig). Plus att jag fortfarande är såld på fokiwa skalen, synd att det kostar pengar...

men säg mig; när blev jag för stot för att vara mig sjäv?
Alla har vi väl varit små? Haha, det var goda tider det....

Kollar på tv och käkar mandariner såhär på morgonkvisten. Borde upp och få i mig en rejäl frukost, men det får nog vänta tills jag mår bättre. Just nu är jag jättesugen på att kolla på en film eller något, kanske remember me? Neeeeeeeeeej, titanic förresten. Aja, ska hålla mig ganska mycket hemma idag, och ikväll ska  jag ha myskväll med min älskade farmor och lillasyster eftersom mamma och pappa ska bort. Jag är en familjegris idag helt enkelt!

"ibland så kräks jag" - citat by någon i ice ageHahhaha känner mig som en femåring igen! Ice age är så genialt, underbart och allt mer därtill.

Nästan bästa scenen någonsin!

alla ska på avicii utom jag, för jag är pank.

Heeej!
Här i tvrummet visas det ice age och grejer. Jag och lillsyrran tjockar i oss godis, chips och läsk, och jag skrattar åt barnfilmen (ice age är faktiskt extremt underskattat, underhållningsvärdet är ju en miljon gånger bättre än det av någon mesig romantisk komedi).

Idag hade jag premiär för min nya, röda, stickade tröja och mina glasögon. Helt ok trevlig dag. Men annars har dagen flytit på med magont, illamående, huvudvärk och liknande saker, vilket sänkte allting till en dålig dag. Men sen höjde Emma, Malin, Hedda, Axel och andra vänner allting till en bra dag! Och nu har jag filmmys med min syster som jag faktiskt älskar, plus godis, plus en halvt klar halsduk som jag arbetar på.

Nivet hur man alltid ser ut som en fotomodell på bilder tagna underifrån, men jag orkar inte annat just nu huhu:

vissa saker lägger man bara ine märke till förrns någon säger till hur knas det blev.

Hedda om heej kompis det är morgon nu:

Elsa, elsa elsa...
Du lade in 5 likadana inlägg :p <33333333333Aja, jag ooorrrrkaaaaaaar inte ta bort inläggen, så de får helt enkelt vara kvar. Och juste Hedda hedda heddaaa taaaaaaaaack <33333333333333

jag har lurat mig själv för många gånger nu.

Hejsan! Idag gick jag till skolan och var med på första lektionen men jag mådde för illa för att vara kvar längre sen, så jag gick hem till farmor som bäddade ner mig med stickade tröjor och dubbla ull filtar ungerfär. Nu mår jag lite bättre. Inte bra men halvt.

Nu ska jag ta tag i lite skolarebet, läxor och annat skoj (inte), så jag inte sitter där klockan tio ikväll med tio sidor kvar att göra. Haha, det är faktiskt ofta så det brukar bli, men ikväll ska familjen ta igen "bonde söker fru"-avsnitter vi missade igår. (Tyck vad ni vill men förneka inte att programmet faktiskt gör en på bra humör!) Det är så vi gör det!

not like the movies.

Det finns faktiskt bara två Katy Perry låtar som är riktigt bra tycker jag. Har aldrig älskat Hot n cold, Teenage dream och allt detdär...not like the movies

e.t.

du måste va blind för du kan inte se, när löven faller ner, hur ful jag är.

Åh Breaking Dawn pt1 levde verkligen gott och väl upp till mina förväntningar! Den var helt underbart spännande och bra på alla sätt, men det blir ju alltid lite jobbigt när man inser att det är ett helt år kvar tills sista delen kommer ut. Då blir det ju vampyr (och varulvs) krig och grejer... Men sen så är det ju jobbigt med alla sista filmer ur serier man älskar, vad ska man nu ha att se fram emot? Jag vet vad jag har att se fram emot iallafall:

1. 23 mars 2012 - Hungerspelen (tycker dock inte att varken Katniss eller Peeta passar i sina roller, men de är säkert duktiga skådespelare och så)

2. (toligtvis) 14 april 2012 - Titanic 3D. För att göra det tydligt så säger jag bara att jag kan ca 99% av replikerna i en tre timmar lång film... så ja, jag har sett den ett ANTAL gånger. Plus att den som någon gång tagit en närmare titt på mitt rum nog förstår hur enorm min besatthet är.

Plus att jag vill se in time som går på bio just nu.. Jag har ju faktiskt en gratisbiljett.


du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen.

Körde på mig gamla ramones-tröja idag! Har hitills varit tveksam till att ha den i skolan eftersom många har den... men jag bara KÖÖÖRDEEE! Go for it liksom WOOOHOOOO! Ojojoj, nu får jag nog ta och sansa mig. Nu ska jag sova hejdå!

som en tavla över rätt och fel; för man ser gårdakvarnar men man ser också skit.

Heeejsan, och förlåt mig. Min bloggningsnivå är inte på topp, men det är ju bara ett tecken på att jag har fullt upp i det icke-virituella livet. Så sant som det är sagt, har lite läxor, prov och skrivuppgifter framför mig, men inte såpass mycket att jag inte hinner vara social.

Dagen, från och med att skolan slutade tills kvällen, spenderades med Bahar. Vi gjorde inte så speciellt mycket alls förutom att vi tog bussen till stan och köpte ett nytt lås åt mig (var tvungen att knipsa upp det förra, då jag omöjligt kunde hitta min nyckel) och sedan pratade/pluggade på Bahars rum. Nu ska jag droga lite musik och se till att komma i säng innan 22.00 för lite behövd SKÖNHETSSÖMN.

Imorgon börjar vi skolan klockan 09.05 vilket jag tycker är EXTREEEMT störande. För det första: Varför just nionollfem och inte nionollnoll? För det andra: det är inte riktigt sovmorgon och inte riktigt inte-sovmorgon, utan en sorts mutering som bygger upp kroppens förväntningar av att få snooza i en evighet.. och sedan man - hur illa man än vill det - måste man dra sig upp ur sängen, fortfarande såhäääääär trött pch med hår som lika gärna skulle kunna tillhöra ett troll.

ps. vi åt jättegod middag ikväll. (pappa utpressade mig: om jag inte skrev att den var god skulle han inte låta mig få datorn)

heej kompis det är morgon nu

Här sitter jag med vendela. Vi har kul (eller????). Nu måste jag gå till skolan om vi ska hinna till emmmmmmmmaaaaaaa. Åh vad charmigt. lalala hejdåååå!

vacker bild från google......

OBS google funkade inte.  Men bara så ni vet så var det en bild på Justin Bieber. Careface (jag HATAR ordet careface)

heej kompis det är morgon nu

Här sitter jag med vendela. Vi har kul (eller????). Nu måste jag gå till skolan om vi ska hinna till emmmmmmmmaaaaaaa. Åh vad charmigt. lalala hejdåååå!

vacker bild från google......

OBS google funkade inte.  Men bara så ni vet så var det en bild på Justin Bieber. Careface (jag HATAR ordet careface)

heej kompis det är morgon nu

Här sitter jag med vendela. Vi har kul (eller????). Nu måste jag gå till skolan om vi ska hinna till emmmmmmmmaaaaaaa. Åh vad charmigt. lalala hejdåååå!

vacker bild från google......

OBS google funkade inte.  Men bara så ni vet så var det en bild på Justin Bieber. Careface (jag HATAR ordet careface)

heej kompis det är morgon nu

Här sitter jag med vendela. Vi har kul (eller????). Nu måste jag gå till skolan om vi ska hinna till emmmmmmmmaaaaaaa. Åh vad charmigt. lalala hejdåååå!

vacker bild från google......

OBS google funkade inte.  Men bara så ni vet så var det en bild på Justin Bieber. Careface (jag HATAR ordet careface)

heej kompis det är morgon nu

Här sitter jag med vendela. Vi har kul (eller????). Nu måste jag gå till skolan om vi ska hinna till emmmmmmmmaaaaaaa. Åh vad charmigt. lalala hejdåååå!

vacker bild från google......

OBS google funkade inte.  Men bara så ni vet så var det en bild på Justin Bieber. Careface (jag HATAR ordet careface)

lördagsmorgon

Satt uppe sent igårkväll och kollade på någon romantisk komedi. Så nu är jag tröttare än tröttast och huvet gör liite ont sådär. Men men, igår var vi på studiebesök i katolska kyrkan och sedan stannade jag på stan och var där med Bahar.

Idag ska jag bara sitta hemma och baka eller något liknande. Tack och hej för mig!

Hittade någon gammal header i datan, avändas? NEJ förresten! ångrade mig, den ska inte avändas! För gamla och konstiga bilder..

vi går ut och brinner upp i natten.

Efter skolan (hade PROV på sista lektionen... :'( ) tog jag och vendela bussen in till stan där jag träffade pappa, köpte en ostfralla och sedan tog vi oss vidare till en optiker. Jag provade massa olika bågar och kände mig ful vad jag än hade på mig, men nu har jag iallafall bestämt mig. Imorgon ska vi tillbaka och de ska mäta mina ögon och lite sånt där.

Kommer bli redigt skönt med glasögon även om jag kommer se halvt galen ut ibland. Har varit i behov av dem sedan början av fyran så det är  ju god tid att de införskaffas nu då! Visste ni att jag ser bra på nära håll, men på allt över en halv meters avstånd ser jag cirkus 40% av vad någon med "normal" syn ser.

hörlurar - CHECK                             glasögon - CHECK                             jättefult leende - CHECK

and i'm sorry if i pushed you away.

- Jag hatar kyla
- Jag hatar att vara ute ensam i mörkret
- Jag är lättfrusen
- Jag halkar lätt på isfläckar, dvs jag är ganska klantig när det gäller att hålla sig upprätt.

Sammanfattning: Det enda positiva vintern bär med sig är lovet och högtiderna! Fast i år är vintern lite senare iallafall... Förra året var det redan snö här vecka 45.

ps. försökte hitta lite fina vinterbilder från förra vintern men då var jag helt enkelt för upptagen med att tatuera mig på armarna med v6-tatueringar ;)

it's friday, friday.. eller inte. det är onsdag!

Heeej, eftersom jag inte varit aktiv här på the blög på ett tag undrar ni säkert - eller inte, vem vet - vad jag har haft för mig under dessa dagar.

Under natten mellan måndag till tisdag drömde jag världens fetaste mardröm, om någon som överföll mig och andra människor. Hon var grym på att slåss och fast det var typ tjugo mot en, kom hon undan. Inte najs att ha henne som fiende va? Aja. The tuesday goes on och efter skolan går jag hem till farmor, där jag befinner mig pluggandes tills cirkus middagstid då jag går hem (ensam, i mörkret :/ ) för middag, och tillsist tre timmar i danslokaler, som avslutning på kvällen, voila!

Dagen berättar jag om i ett senare inlägg, hejdå vännen!


Skolavsluntingsdagen i sommraaaaaaaaaas! Åhhhh, vad jag saknar den gamla goa (VARMA) tiden! Fast jag ser lite borta ut, men det är blixtens fel, säger vi..

lucia, lucia välkommen till oss nu, du fyller våra sinnen med hoppets klara ljus.

Hemma efter en normal bra skoldag. Livet leker inte direkt, men det duger mer än väl. Nu ska jag hardcore plugga in alla lucialåtar, eftersom vi ska kunna dem imorrn. Duktigt av mig att glömma texterna hemma över lovet va?

sovmorgon idag.

köpsugen:

VILA Cilde Dress White/Black på Bubbleroom.se
VILA Mailbox Knit Top Natural Melange på Bubbleroom.se

old is gold

and now i'm on the open road, tryna go but i'm looking back.

Nu har jag kikat på mina skriftliga omdömen. Känns helt ok bra, ungefär vad jag hade förväntat mig, men det står typ ingenting om hur man ligger till med betygen, så jag vet inte så mycket än ändå.


we're soliders in a war, none of us are backing down.

Tjenis!
Jag har haft det såå gott i helgen! Igår åkte jag och tävlade i Hallstahammar, och hamnade på pallplats (av typ fyrtio personer) och är såklart jättenöjd eftersom jag inte ens hade ett nummer 50 minuter innan tävlingsstart. När de ropade upp mitt nummer på prisutdelningen blev jag så jävla chockad.. jag skulle ju inte ens ha tävlat från början? fy faro! Gruppen gick det däremot inte så bra för resultat-mässigt, men det var ju första tävlingen och alla var inte där så vi var glada ändå.

Igårkväll åt vi gomiddag med familjen+farmor för att fira en födelsedag, och sedan blidde det tv-tittande för hela slanten. Jag somnade jätte sent med tanke på att jag gick upp tidigt innan tävlingen, och sedan väcktes jag tidigt av mamma och Alva, så jag var helt död.

Förmiddagen tillbringade vi på fågelsången, och senare gränby centrum. Shoppade kläder till pappa nämligen! (en ganska sällsynt aktivitet annars)Tjockis-spegel med emma!

now all i can do is smile, and fade into the background.Ingen lust för bloggning just nu!

3 intressanta saker om mig. tralala

1. Jag är ganska klantig, och i kombination med en extremt trög, ofungerande mobil, gör det att jag ringer/smsar fel cirkus sju dagar per vecka.

2. Mitt skratt är unikt.. antingen låter det som en gris, en åsna eller som om jag gråter.

3. Jag KAN vara social och utåtriktad, men jag oftast inte. Fast jag är, och har alltid varit ganska blyg. Det var tusen gånger värre när jag var liten, tråkigt nog, för jag sa nästan aldrig vad jag tyckte eller ville, inte ens i familjen. Och jag mådde verkligen dåligt flera dagar innan om vi skulle ha en redovisning eller något i skolan, men det var liksom bara att gå ut och köra trots att jag hade ont i magen av nervositet.  De flesta dagarna nu är det inte alls jobbigt, men i perioder vill jag fortfarande bara försvinna. Men för det mesta känner jag knappt av den där känslan i magen när jag drar till mig uppmärksamhet på något sätt, som tur är. 

 

jag ser dig prata, men hör inte ett dugg.

do you recognize 'em? hihi, jag kollar antagligen för mycket på tv.

men när du var med mig; musiken tystnade aldrig.

Godmorgon människor! Idag väntas en lugn dag med gomiddag och träning för min del. Just nu är det Jims värld på tv, och det måste ju vara ett av världens sämsta program! Usch, sååå onödigt bara..Trötta bilder!

kategorier, check!

känner mig så duktig! Hinner dock inte sortera alla inlägg just nu, men hann med typ... fyra. Hejdå!

fortsätt, när allt du levt för räknats in som ett skämt.

Riktigt sugen på en stickad tröja. Tror nog jag ska beställa den gråa.. fast den är kanske inte värd pengarna?


Colorful Cable KnitAztec Knit TopTwisted Chunky Knit

as if a good thing could make up for all this pain.

Haft en toppen dag på Tom Tits med min och min bestavens familj. Kom precis hem, trots att vi åkte ganska tidigt därifrån. Vet ni varför? Jo, det var bilköer i Stockholm. Men så fort som det började skymma typ runt fyra började jag nicka till. Och så satt jag där och liksom lååååååångsamt somar till, sover i en mikrosekund och vaknar sedan upp i panik, av ingen som helst anledning. Känner ni igen er? Jag gör ;)

Jaja, det var mest små barn där. Och de brukar ju vara såå himla söta, men idag var de bara jobbiga och omöjliga och vägrade lämna alla roliga saker... Lite sur blev man väl, men vad ska man göra om man är typ åtta år äldre än dem, man kan ju inte direkt skrika.. "men är det svårt att fatta att det finns fler här som också har betalat för det här, det står att man får köra en gång och sedan är det någon annans tur"
Vi hade iallafall en bra dag trots allt!

Dagens höjdpunk var när jag åkte en sånhära grej......och den stora rutchelkanan från fjärde till första våningen. Fast det var HEMSKT att springa uppför trapporna, fick nästan mjölksyra ;)

i don't believe that anybody feels the way i do, about you now.

Åh, jag har lite irriterande tankar i mitt huvud, så för min karmas skull måste jag nog skriva av mig lite. Om ni inte gillar udda, unika och osammanhängande inlägg föreslår jag att ni avstår från att läsa detta.

tre irritrande saker (tema: mobilen)

1. Ringa på dolt nummer.. Hallå, om du inte säger vem du är är det uppenbarligen ingenting seriöst nog att lägga min tid på. Därför svarar jag i princip aldrig på "dolda-nummer-samtal". Och sen idag har alla människor i hela världen fått för sig att busringa mig idag och därför har jag haft min mobil avstängd i flera timmar för jag hatar sånt.

2. Folk som tror att man avgudar en bara för att man svarar något annat än 'okej' eller 'dudå'.. Det är inte direkt en kärleksförklaring för att man ställer en fråga och försöker få igång en konversation som inte är helt meningslös.

3. Folk som inte säger något för de vill inte att jag ska vara helt självcentrerad och psykopatistisk och tro att de gillar mig, om de bjuder lite på sig själva... Vad hände med att man kan vara VÄNNER?

Nej palla mer. Nu drar jag, fred ut!

wonderwall - oasis

så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över dig.

Jar är faktiskt orimligt pigg tycker jag,  om man tänker på hur mycket sömn det blev inatt. Men jag är inte alls down, faktiskt på ganska gött humör, trots att middagen jag lagade inte var god... Hursomhelst har jag hunnit med en busstur utanför staden med Bahar och eftermiddags mys @ farmors place idag. Imorgon bär det av till Södertälje med vänner.

Livet leker, stekarna steker osv. Nu ska jag sluta dett innehållsrika inlägg och kolla efter någon fin julklänning eller något sånt.Ser ni vad det står? Det var nämligen så att jag ba 'kolla vad fint jag har skrivit' (OBS, DETTTA VAR HYFSAT LÄNGE SEDAN. NU HAR JAG UPPTÄCKT ATT DET FINNS BÄTTRE SAKER I LIVET ÄN ATT LEKA MED SKOSNÖREN) och min syster svarar 'vaaaa, vad står det?'. Då kändes det inte direkt varmt i hjärtat men jag tg mig igenom det, och nu står jag här idag som en ny människa. Kanske..

ps. det står "love"

the botten is nådd.

Vi är förlorare jag och du, ingen av oss vågar tala ut. Nej, ingen av oss säger vad vi känner.. Nu står vi här och vi är bara vänner.
Finns inga vinnare i lekar för två, finns inga vinnare det är bara så. Men om allting skulle falla imorgon, vill jag veta att du visste hur jag kände det då.Har blivit helt besatt av detsamma och thomas stenström!


Aja, annars ska jag bara byta om, och vänta på att Emma ska komma förbi! Hejdå kära läsare.

RSS 2.0