Golden

.

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket så jag hatar mig.


Hur härligt är det inte att vakna och se att det snöar - och inte lite heller. Nej, inte härligt alls vill jag säga. För ca två veckor sedan var det 17 grader i skuggan och tonåringarna flockades på bänkarna på skolgården varje rast, men nu ska det bli kallt igen då. Hej alla vädergudar i alla religionen om ni hör mig nu; snälla, snälla, snälla, snällaaaaa ge mig värme och sol. "Pfft, som om det skulle hjälpa?" tänker ni säkert. Men vem vet, jag ska ta till alla metoder för att övertala moder jord att sommaren stundar. Och sen när det blir fint väder är det alltså mig ni ska vända er till för att tacka och bocka. Keep that in mind, suckers! Åh, jag älskar att det tog mig typ en kvart att skriva dessa få meningar, då jag hela tiden distraheras av grymma Håkan Hellström-låtar. Sjunger med lite fint, fast sendan får jag värsta mördarblicken av systern som symboliserar typ håll-käft-or-die. Haha, nej då, hon är go hon, min syster. Nu känner jag att jag skrivit precis lagom för mycket onödiga rader, och därför säger jag adjö! Eller nej, jag säger hejdå, eftersom jag inte är 75 år och heter Gunvor. Hej då!

The big bang theory


Gullig blus, som kanske snart trillar in i min garderob, vi får se. Jag är nämligen väldigt skeptisk till det blåa bandet i midjan.
Sitter framför ett avsnitt av the big bang theory, men strax så ska jag gå och hjälpa pappa med kvällens gomiddag. Det var en riktigt lugn och skön skoldag som vi avslutade med en och en halv timme i tekniksalen och på slutet åstadkom vi faktiskt mycket göttiga saker! Nu är det påsklov och det känns redigt skönt att få sova ut. Hur som helst, imorses försov familjen sig hur länge som helst, men jag gjorde mig i ordning på femton minuter och sen åt jag frukosten medans jag spurtade till skolan, och viola - lagom i tid till första lektionen! Som en chef (åh nej vad töntigt). Jag måste gå nu, men vi hörs!

 

Jahapp, här sitter jag då. Försöker förgäv...

Jahapp, här sitter jag då. Försöker förgäves förbereda en bokpresentation av Pride and prejudice till engelska, och det går inte bra ska jag säga er! Mitt huvud vägrar fungera kvällen till ära och jag vill bara gå och sova. Imorgon väntar ännu en härlig (nja) dag i skolan. Tjugo minuters sovmorgon har vi också, precis lagom för att hinna äta frukost i lugn och ro, men inte mycket mer än såvars. Sedan väntar lite byggande till teknikåttan eller kanske träffa bahar, men så långt har jag inte kommit än.... Hoppas ni får sova gott!

Min fina klass


Mina fina, fina klasskamrater. Puss på er!
Jag är hemma efter en skoldag och en halv tripp till stan (jag kom på att jag inte hade tillräckligt med pengar när jag var halvvägs ned, så jag fick hoppa av bussen och gå hem i ösregnet).  Humöret är faktiskt ganska bra och jag känner mig inte såvärst trött alls, med tanke på hur lite jag sovit de senaste nätterna - hosta nivet. Ikväll ska jag bara plugga och kolla på tv. Intressant inlägg. Ungefär lika lättförstått som vilken fysiklektion som helst. Åh, vad pratar jag om? Jaja, vi hörs!

Cravings


Asså jag bara avgudar bildkvaliteten på blogg.se, men men, tänkte bara ge en hint och berätta att om någon vill göre mig jätteglad får de gärna köpa denna gobit till mig!

Boktips!


Nu har jag pluggat klart, och ska därför lägga mig i sängen och dejta denna bok. Jag har läst den förr, men den är så tuddeluttig och mysig att läsa, så jag gör det igen. Wheyo! Godnatt fina!

Cause two can keep a secret if one of them is dead.



Hej! Jag är extremt glad. Lyssnar nämligen på Call me maybe, hahhaa, vad töntig jag känner mig. Jaja. Dagen har jag spenderat i skolan. Duktig som jag är skippade jag sovmorgonen för att gå till tekniksalen och bygga på vår bilbana-grej till teknik åttan. Imorgon har jag musikteoriprov så det blir väl att plugga på oktaver och crecendo hela kvällen, men först ska jag faktiskt laga middag. Ska improvisera lite, men någon variant av köttfärsspett med någon go röra och ris ungefär. Frestande, eller hur? Jag tror nog det blir la gott. Men ha det fint vänner!

Hey, I just met you and this is crazy. But here's my nuber, so call me maybe.


Okej det här är ungefär fjärde veckan i rad jag har denna låt på hjärnan. Den är så grymt dålig och grotesk och så långt ifrån min musiksmak man kan komma ungefär, men jag älskart. Spelar den on repeat och sjunger med mest hela tiden. Fast den suger. Men ändå inte. Jaja, glad blir man iallafall, haha! (ni måste lyssna till refrängen, det är då den blir bubbelgummig)

Q/A

frida om Lika som bär?:
Ni är sjukt fina & sjukt lika, verkligen.
Svar: Haha, tycker du? Tack detsamma finis!

hedd om All natural:
jag skulle kunna döda för den där klockan! var finns den att köpa?
Svar: Tyvärr gumman, det är Michael Kors, men jag ska säga till om jag hittar någon liknande för mindre pengar!

sara om Kort inlägg:
krya på dig!
Svar: Tack så mycket! (Jag är ganska frisk nu faktiskt) :)

Anonym om Homemade:
Hur mycket kostade skorna?:)
Svar: Nittionio kronor - det är dock väldigt dålig kvalitet, och mina har redan börjat slitas ut, efter typ fyra dagar.

Staden


Du vet att det råder bildbrist när du måste visa upp dina nycklar för världen ;)

Jag tänkte bara titta in och säga hej innan jag åker iväg på träning. Idag har jag pluggat (som ni kanske redan sett) och gått lite på stan med Bahar. Vi åt hamburgerlunch och köpte en födelsedagspresent till Emma, som för i övrigt ska firas med kinamat ikväll! Stan kryllade av halvt berusade bandy-entusiaster från Lidköping (såg faktiskt inte en enda Sandviken supporter) som gick bananer och skrek ut hejarramsor. Det är ju bandyfinalen ikväll, whooohooooo!!!! Nej... Jag är väl ungerfär den enda i Uppsala som inte ser detta som årets höjdpunkt, men tji fick ni, för nästa år flyttar finalen till Stockholm. Men må det bästa laget vinna, sista året på Studan och allt, så det är väl lite extra prestige i det. Good luck Chuck!

Söndag = pluggdag

Homemade



Tidsinställt inlägg, så jag har inte något att berätta direkt, men jag tänkte istället visa upp lite små saker jag lagt på mig den senaste tiden. Två saker jag gjort på pysseltimmarna när jag varit barnledare är en tygkasse och ett par maffiga (världens fulaste ord, men jag kom inte på någon synonym), assymetriska korsörhängen. Saker jag gaktiskt fått avändning för, vilket inte händer så ofta när jag tillverkar livsnödvändiga saker. Sedan har jag även köpt ett par nya, virkade ballerina skor på skopunkten. Lågt pris, låg kvalitet! Whoop.

Nailpolish


Jag har suttit och pysslat på lite nytt nagellack idag. Fyi; det gick åt helvete. Kladdigare än kladdigst ungerfär, så jag tror att jag tar bort det ikväll. Men inte nu för nu ska jag iväg med mamma och syster. Hoppas ni har det bra finisar!

People help the people


God morgon/förmiddag/lunch! Jag har haft ett lungt uppvaknande med pannkaksfrukost och nu sitter jag och lyssnar på Birdy och ba njuter. Idag står jag över konfan, jag hade nämligen redan planer och eftersom jag inte riktigt återhämtat mig från influensan än, så tror jag att det skulle vara lika med kaos att ta en sömlös övernattning i kyrkan. Jaja, jag kommer att ha kul ändå. Vi hörs senare!

Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either.

Hej! Det var ett tag sedan, jag har nämligen varit riktigt upptagen. Igår var vi lediga från första lektionen på grund av niornas nationella, inte mycket att klaga på enligt mig. Istället träffade jag Emma tidigt och vi jobbade lite på en ritning till teknik åttan. Jaaaa, sen efter skolan åkte jag hem snabbt innan jag tog Emmas mammas cykel (med tillåtelse, alltså) och for ner på stan med My och Emma som vilka små kor som helst. Vi såg på smygpremiären av hungerspelen, åt popcorn och dog lite smått av filmens awesomness. Idag har jag inte haft en enda riktigt jobbig lektion. Men däremot var jag tvungen att ta igen ett missat prov på veckans enda långa lunch och jag, plus några andra goa 8C'are, stannade i skolan efter skoltid och byggde till teknik åttan. Duktigt, eller vaad? Nu ska jag ta ett glas coca cola och äta middag. Sen får vi se vad kvällen levererar!

 

 

 

 

Jag älskar dig!


Idag fyller min kära vän Emma år. Jag skulle kunna skriva värsta långa inlägget om hur underbar hon är och vår blomstrande vänskap och så vidare, men jag tror jag helt enkelt skippar det. Grattis grattis fina du!!

Rubrik


Jätteeee fina bilder från allsången i somras, men vet ni vad? Jag bjuuuder.

Första dagen i skolan och tjejen leverade! Jag har agerat duracellkanin hela dagen, faktiskt. Efter skolan gick jag till stan med Vendela och sällskap hem fick jag av ett par nya skor och en kasse från ica city. Det var nämligen så att jag skulle lagat köttbullar sedan när jag kom hem. Och för en gångs skull följde jag mina planer. Köttbullarna blev jättegoda, men jag är fortfarande lite äcklad av mat efter influensan så jag åt inte dubbla portioner direkt. Men annars repar jag mig la snabbt måste jag påstå.

Nu sitter jag och dreglar över kläder på internet. Min garderob känns sådär ooootrooooooooooligt tom på fina användbara kläder och det gör mig lite ledsen. Inte för att jag vill ha allt i hela världen och är girig - jag inser att jag borde skratta mig lycklig över det jag har. Men kläder är verkligen någonting som kan få mig att må bra. Ärligt talat. Haha. Jag låter helt psykotisk så jag avslutar inlägget nu istället för att fortsätta förklara..

Kalendern visar måndag, men vi lever lördag kväll


Beastmode - on.

"Dubbel v... ooooooo.... dubbel v...... Vad blir det? Jo: Wow! wow, du är snygg och jag menar riktigt snygg. Vissa har det andra inte... "
Gaaaaaaaalet bra låt som man lyssnade på på min mellanstadieskola. Djup text (reserverar mig dock för rejäla missar i texten när jag framför den, vilka jag måste skylla på mitt yngre jag) fin röst på sångaren och så vidare. Eller inte. Nivet, alla hade sina första mobiler, man skickade autotunade, svenska, sugiga låtar till varann via blåtand. Man skröt om att man hade den nyaste, mest mainstreama versionen av Sony Ericson Walkman telefonerna. Man hade givande sms konversationer, som mest bestod av smileysar i alla dess former och man hängde sin mobil på ett nyckelband med små rosa hjärtan. Gamla goda tider det!

På tal om låtar, låttexter och allt därtill. Okej, det har inget alls med det jag skrev innan att göra. Men jag ville göra en smidig övergång - f a l i u r e hahha. Åhhhhhhhhh, nu gjorde jag en så lång förklaring att jag glömde bort det viktiga jag hade att säga. Standard, alltså, standard.

Puss på er!


Åh, vad utmattad jag är. Imorses var jag piss förbannad på att jag inte fick gå i skolan ("jag är VISST frisk") men sedan utmanades jag av ödet och fick gå både till och från stan. Jag. Dog. Enough said. Nu ska jag göra en friskande (fint ord - egen uppfinning) smoothie och tjocka i mig den!

Och så kom depressionen..


Bra fina bilder på sistone, haha, jag orkar inteeee.

Apropå rubrikan: Nejdå, men i början mår jag alltid bra av att bli frisk. Sedan när allt hopp om att vara tillräckligt frisk att återvända till livet (hej du, kooooompis) är försvunnet, är man lämmnad kvar med en miljon jobbiga tankar om hur mycket skolarbete man måste ta igen och hur jag totalt sovit bort alla kontakter till mina vänner. Och DEPP DEPP DEPP, och så vidare...

Nu ska ja sluta leka barnslig och bara mitt-liv-suger-och-alla-hatar-mig-fast-egentligen-har-jag-dunder-vänner-mat-på-bordet-och-en-frisk-och-kry-familj-så-jag-borde-inte-klaga. Ha det gott!

Jag har brist på GIVANDE och KONSTNÄRLIGA låtcitat att använda som rubrik. Och NEJ jag räknar inte "LE MOT DEM SOM KROSSAR DIG FÖR DET KROSSAR DEM ATT SE DIG LE" som så vidare vackert (till skillnad från alla andra 97:or-tjejer i stan)



Hahahaha, detta måste vara en av de fulaste bilderna någonsin tagna. "Hej jag heter Elsa. Jag är snart femton år, men sorgligt nog ser jag ut som en fyraåring, med kanintänder. Kanoners!"

Heeeeeeeej! Gissa vem som inte har feber? Jaaaaaaaaaaag. Yes, you heart it. It's truuuuuue. Jag är så lycklig. Äntligen mår jag bättre. Men jag är hemma från skolan ändå, jag dras nämligen fortfarande med en lagom otrevlig slemhosta och jag mår inte hundra i övrigt heller. Men myyyyyyycket, myyyyyyyyycket bättre!

Wild ones ft. Sia

Kort inlägg

Jag ville bara meddela att anledningen till min uteblivna vistelse på bloggen, är att jag för tillfället ligger hemma i influensa. Jag mår lite bättre idag, men det är långt ifrån bra. Trots det är jag sugen på att skriva något, men jag tror jag tar min dejt med mitt anteckningasblock, hellre en den med en dator (just nu bloggar jag från mobilen). Hoppas ni har det fint!

All natural

Neutrals

Lika som bär?

Jag sitter och tittar på Kony videon, igen, och grinar, igen. Usch, det är verkligen hemskt! Om ni inte har sett den än, tycker jag ni ska lägga bort 30 minuter av era liv och faktiskt göra det. LÄNK. Men för att återgå till lite muntrare saker. Till exempel ikväll; då ska jag ha fredagsmys med min fina syster och övriga familjen, kolla lite på tv och tjocka i oss god mat och godis.



Hur många gånger har vi inte fått höra att vi är såå lika, att man DIREKT och ser att vi är systrar, att om vi inte hade haft olika hårfärg och varit olika långa, hade vi kunnat vara tvillingar. JAG HÅLLER INTE MED! Inte för att jag inte vill vara lik henne, men vi är faktiskt inte lika!

Allt var svävande men nu så ser jag klart.

Hej fina ni! Jag stannar hemma från skolan idag, på grun av att jag halkat på en svag svag svag version av influensa. Känner mig febrig, kroppen värker, min hals känns som en öppet sår, jag aptit och knappt energi att gå längre sträckor än den emellan sovrummet, tv rummet och köket. Det känns inte direkt toppen, men jag får ju i alla fall vara hemma och småäta och lyssna på musik en hel dag!

Hittade riktigt bra svensk (!!) cover på en av världshistoriens bästa låtar. Wheyo!

Mobilinlägg

Hej på er! Efter en dålig skoldag gick jag till kyrkan och agerade ledare. Det gick bra, men det vi stod och knipsade ihop pärlplatte-örhängen fyrtio minuter efter att vi skulle slutat. Resultat: rejäla blåsor och små sår på fingrarna.. Men det var det värt. Idag fyller mamma år och snart ska vi mysa lite framför tvn med familjen innan jag ska lägga mig tidigt för att sova ut. Jag har nämligen gått omkring och kallsvettats, ryst, frysit och haft magvärk om varann, hela dagen. Och nu ska jag bara BOM CRASH POOOW vakna upp imorgon helt pigg och ba "I'm feeling great, I'm feeling awesome.." som värsta Danny plagiatet. Om ni undrar över att inlägget ser konstigt ut och inte innehåller bilder, är det pga att jag bloggar från mobilen. End of story. Ha det!

Q/A

bajjs om Q/A:
Jag vet att jag är cool

Svar:


Anonym om Tillbaka:
fieeena tjejor

Svar: DANKE! :D

heddofiil om Collage:
alltså jag älskar den där västen!

Svar: Visst är den snyyyyygg!?



Anonym om Vår:
vart har du köppt tröjan? tacksam för svar!:)

Svar: Självklart, HM! :)

bahar <3 om .:
Saknar dej mer gumman!

Svar: Puss på dig!

hedd om .:
Vilket prov fick ni tillbaka?
Saknar dig farbror Elsa..! <19629101975357831258963257900971742

Svar: Fysik provet :) Jag saknar dig också finis! Det börjar bli dags att komma hen snart tycker jag..  <289174093024792947194

hihihihi om Vår:
åhh, vad fin!

Svar: Men tack så mycket!:D

.

Jag är hemma efter en smidig skoldag (snabbt, stabilt och jätte jättebra..) som ver helt okej uthärdlig. Jag fick tillbaka ett prov (NÖJD NÖJD NÖJD till taket) och avslutade dagen med att göra bort mig på en badmintonplan och spela Svenska Björnsammen på piano. Sedan hoppade jag över kyrkan. Istället promenerade jag med ett flin på munnen hem till farmor där jag fick mackor, och sedan gick jag hem och målade sista lagret på byrån.

Kul för er att veta! Nej, men nu går jag omkring i för stora raggsockor (mina fötter krymper - jag hade storlek 39, nu har jag ca 37½), mjukisshorts och tjockiströja. Jag väntar på att min billys pizza ska bli klar, för sedan måste jag ta mig ner till träningen.

Förlåt för ett ganska rörigt ilägg, men ja, vi seeeeeeeeeees!



Jag saknar dig, finaste vän!

Vår



Bild från i fredags

Åhhh, jag har varit halvt om halvt euforisk över vädret hela dagen. Inga vantar, solsken, uppkavlade jackärmar, fågelsång, lukten.. och allt det där som hör till. Som om det inte redan kunde bli bättre har dessutom bilder börjat strömma in från Bahars systemkamera, som jag kan fylla ut lite tomhet med här på bloggen.

Okej, nu låter det som om jag hade värsta kanon dagen. Men det hade jag faktisk inte fullt ut. Jag hade magknip under halva so-provet och det kändes inte alls som om jag svarade något vettigt på frågorna. Men annars så! Jag spenderade hela eftermiddagen hos farmor. Nickade till, åt köttbullar och smällde i mig mackor. Wonderful!

He walks around, he stands so proud, his feet barely touching the ground



Hehe, ännu ett kollage, jag vet. Men det har blivit min nya drog - min alldeles egna, nyttiga, men beroendeframkallande sorts weed. Deesutom har bilderna ännu inte trillat ned på datorns hårddisk och jag har verkligen inte lust att fylla ut tomhålet av bilder med andra daterade 2009 ungefär. Nej tack!

Såg ni på melodifestivalen igår? I did. För mig var det från början solklart att Loreen skulle vinna, annars hade det vait ett seriöst fel på folkets hjärnor. Hon var i en klass försig. Jag snuddade dock vid tanken att alla skulle rösta fram solariestammisen Björne på ett skämt liksom, men phuuuuuuuuuuuh, så blev det inte. Lyckligtvis.

Nu ska jag måla möbler, pluga till ett so-prov IMORGOOOOOOOOOOOON (hur lyckas jag alltid skjuta upp saker?) och sen mitt i allt har jag träning med gruppen. Ha det!

Melodifestivalen

Är hemma från Sigtuna, sen ett tag. Har faktiskt hunnit måla ett lager färg på en byrå och läsa lite. Jag taggar melodifestivals mys till finalen ikväll. Galet låg kvalitet på vissa av låtarna och pausunderhållningen i år, men det brukar ju ändå vara spännande! Men nu måste jag gå, för jag ska kolla på modern family med min familj. Ha det!

Junk of the heart

gold and turqouise

Hemma

Hej hej! Jag har nu kommit hem från Bahar där jag haft en underbar kväll/natt. Men nu är det dags att gå vidare, haha, och åka bort för att fira mammas födelsedag med lunch på vår absoluta favorit restaurang! Sedan blir det ju till att kolla på melodifestivalen ikväll. Final och grejer. Förlåt för att jag inte är så intressant, men jag är reeeeedigt trött. 

Btw. varken kamera- eller mobilsladdarna funkar i datorn så jag får underhålla er med collage och så tills Bahar skickar lite fina bilder från kvällen till mig.

Tänkte bara titta in och ursäkta för den d...

Tänkte bara titta in och ursäkta för den dåliga uppdateringen. Men de senaste dagarna har jag sprungit från en sak till en annan mest hela tiden. Dessutom har vi lite läxor och prov att plugga till. Dock har all prestationsångest jag någonsin känt, om skolan alltså, försvunnit och däri lite motivationen att plugga, men jag får tvinga mig till det lite ändå. Idag var vår svensk/tyska lärare borta så mitt i långa skoldagen fick vi en asball, megalång håltimme (timmAR i plural till och med) att tillbringa åt att hoppa runt biljardbordet och åstadkomma andra livsviktiga saker. Härligt! Nu ska jag duscha, borsta tänderna och få min en god natts sömn eftersom jag inte lär få det i morgon, då jag planerar att sova hos Bahar. Sov sött!

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din



Jättegammal bild men, som sagt, kameran fungerar inte.

Heej kära vänner! Efter en lång, men hyfsat rolig skoldag, yrade jag runt med Emma på stan. Vi smällde i oss varsin räkmacka och köpte lite smått och gott, innan vi tillslut tog bussen hem. Nu har jag landat i fotöljen framför tv, och ba leeeveeer livet (alltså kollar på project runway). Tankarna snurrar runt på en annan planet, på en annan nivå och så vidare, jag känner mig jätte förvirrad men ganska glad. Och jag känner mig väldigt filosofisk, samt lite halvt euforisk, så jag överväger skarpt att sätta mig och skriva på en svenska skrivuppgift nu när jag har inspiration. Vi får se. Här ska jag iallfall inte spendera mina sista timmar av frihet innan mardrömmarnas era startar. Usch, äckliga människor har förföljt mina drömmar flera nätter i rad nu, och jag blir lika rädd varje gång... Adjö!

Gomorgon fina ni! Idag har jag sovmorgon t...

Gomorgon fina ni! Idag har jag sovmorgon till 9.05 så jag ska snart dra mig till skolan, men först har jag lite tid över att leka trubadur med min älskade gitarr. Inatt blev jag förföljd av mardrömmar och var därför helt livrädd halva morgonen, men den andra hoppade jag omkring och nynnade till kyss mig och mådde! Jaja, nu tror jag jag ska fortsätta inte-sitta-framför-mobilen, såå hejdå!

Historien om en flicka, en fysik bok, musik, frustration och ett stundande prov...



Ja, som om inte rubriken förklarade min pressade situation, tänker jag meddela er att jag har ett fysikprov i morgon på optik, ljus, linser, reflektionsvinkel, infallsvinkel, prismor, spektrum, brytningsvinkel, optiska konstruktioner.. and the lista goes on like that. Som om man inte fick nog av sådana krångligheter under självaste skoldagarna.

Idag hade jag en sköööön måndag i skolan innan jag gick ned på stan, där jag satte mig på Hugos med Hedda och pluggade plus pratade. Riktigt mysigt alltså! Sedan missade jag bussen och valde att gå hem, och under den promenaden sjönk temperaturen till ungefär etthundra minusgrader.

Nu ska jag arbeta på min studieteknink och stänga av mobilen och så vidare, för att fokusera plugg till tusen! Ha're vänner!

Collage



Åh, vad jag längtar tills det blir varmt. Alltså inte "varmt" som i 5 grader celsius, utan varmt som i femton plus, solglasögon, vänner och jordgubbsätande vid fyrisån i vårsolen. Så eftersom kameran och datorn inte direkt samarbetar fyller jag ut bloggen med fina vårkläder istället!

+ och -

+ Våren. Det är bara så gött att andas in lukten, se snön smälta och låta huden absorbera ett ton B-vitaminer.
+ Acro sport (hehe). Vi har fått hålla på med acrosport på idrotten och jag måste bara säga att det har varit bland det roligaste vi någonsin gjort på dem lektionerna!
+ Shorts med nitar. Så sjukt snyggt!
+ Storstäder. London, New York, Rom osv.
- Att bokstavligt talat varannan människa har en iphone, till och med tioåringarna i gruppen jag är ledare för (jag fick min första mobil när jag var tio, liksom. Och dom kan komma fram och bara: Åh jag hade en sån mobil innan jag fick min iphone) medan jag vandrar omkring med en ej fungerande gammal htc wildfire.
- Om man köper något jättefint på ginatricot och dagen efter har tio andra på skolan exakt samma plagg. Läxa: Köp inte saker på ginatricot.

Krossade drömmar - Thomas Stenström

Godmorgon! Jag har inte hunnit åstadkomma något märkvärdigt under tiden jag varit vaken idag, men strax ska jag ut och måla om möbler till rummet. Jahaap, nu till frågan in alla velat ha svar på: Vad tyckte jag om melodifestivalen igår.. Svar: Asså det var ungefär ogenomförbart att kolla på hela programmet. Usch och fy. Knappt ett enda skämt som lyckades och låtarna var ju, ehhm, trevlig.  Nej, men jag ser fram emot finalen i helgen istället.

Jag skulle hur gärna som helst lägga ut några fina bilder just ni, men vår dator vägrar faktiskt samarebeta och jag tänker inte bråka med den hur länge som helst.

Han bunkrat upp mig framför tvn med mina v...

Han bunkrat upp mig framför tvn med mina vänner godis, kladdkaka, passionsfrukt och läsk. Jag kan inte skriva mer nu eftersom jag skriver från mobilen, dessutom har jag ingenting av speciell betydelse att dela med mig av. Hoppas ni får en bra kväll, för min kommer bli kanon! Kram

Kladdkaka



Jag sitter som på nålar och väntar på att familjen ska komme hem från affären med ingredienserna som fattas till en kladdkaka. Konfirmationen var väl helt ok kul, inte det bästa. Ikväll dissar jag att sova borta och stannar framför tvn med godis, melodifestivalen och ett avsnitt av 24. Ni kan inte fatta hur hemskt det var att ta sig upp imorses. Jag fick bostavligt talit slita mig ur sängen och sen när jag väl var uppe satt jag mest och kollade på tv (som ni kanske märker trivs jag som fisken i vattnet just framför tvapparaten) till jag var tvungen att åka.

Tillbaka

Hej! Just nu sitter jag i fotöljen och kollar på vänner med min syster. Jag har inte skrivit något här på ett tag och jag har faktiskt inte ens öppnat datorn sedan i måndags, men nu är jag igång igen. Jag kom hem för inte alltför länge sedan. Idag hade jag en väldigt skön skoldag med mentorsträff, engelskaprov (=sluta efter halva lektionen) och idrott, sen fick vi gå till katedralskolan och se på deras musikal hela eftermiddagen. Skit bra verkligen, jag grinade nästan när killen dog! Sen träffade jag Bahar och vi fixade lite saker på stan och åt bk med Elias.

Imorgon är jag föriöverigt väldigt inbokad med konfa mellan 9 (!!!!! åh neeej vad tidigt) och 14 och sedan övernattning med en grupp i kyrkan. Det blir nog kul, även om jag inte alls är taggad för tillfället. Kram!



Bild på Vendela, mig, Bahars ben och Frida från när vi var i Sunnersta och pulkade - hamsterkinder deluxe!

RSS 2.0